*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (12)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Pentru ca n-a mers netu', nici pozele nu s-au uploadat. Mai dureaza cam 10-15 minute si apoi puteti sa va uitati la link-ul de la semnatura.

Irinouka, da, patutul pliant are 2 etaje. Din cate am inteles, nici nu ai voie sa il lasi pe etajul inferior pe copil pana cand nu implineste 1 an. Don't ask me why! Cert e ca toate modelele au 2 etaje. Al meu cred ca e de la Primii Pasi. Nu stiu sigur, stai sa ma uit.

Da, stiam eu bine, de la Primii Pasi e.

E foarte practic. Mie mi-a prins bine la botez. Pentru ca am facut la un restaurant normal, adica nu la restaurantul unui hotel, atunci proprietarul ne-a pus un birou la dispozitie. Acolo am intins patutul si am pus-o pe Mariuca. O sa fie un cadou util si practic!

Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

carmen, eu i-am facut lui Tudor vaccinul gratuit si nu au fost probleme (n-a facut nici macar febra). La un an i-am facut Pentaxim, asa ca s-a acoperit si imunizarea la meningita si infectii respiratorii (ca asta e diferenta fata de Infanrix). Acum cica si ala de la stat inseamna doar picaturi si o intepatura, acum doi ani, pe Tudor l-a intepat in ambele picioare :((.

quote:
Originally posted by Carmilia

Sa nu uit:Ereena,tare mi-ar fi placut sa ma laud cu copilu meu,dar nu pot sa vars camera in computer din motive de cable lipsa!
Apropos,Irinouka,mai ai pozele cu puiul meu la maternitate?Trimite-mi-le,te rog,sa dau si eu ceva la album!

Fetele,vreau si eu un raspuns in seara asta:doar Angi a facut vaccinul ala gratuit?Toata lumea a facut Infanrix Hexa?Maine mergem la dr si nu stiu daca-l refuz cu ala gratis!Please!

Carmilia si Alex,puiul mic

Irina, mami de Ileana(19 ian 2008) si Tudor(4 ian 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

irinaaaa! :-) tot doarme tanarul?

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Nuuuu, nuuu, nuuuu!!!! Haide, mai, Gatta, si tu... ?! Da, ai putea sa incepi prin a o trezi noaptea, la varsta asta e enorm 9 ore de somn!!! Abia pe la 6 luni unii bebei dorm toata noaptea... Prin asta intelegandu-se vreo 6 - 8 ore. Geez, in 9 ore se poate deshidrata! Si eu ma trezesc noaptea sa beau o cana cu apa, si doar dorm 6 ore, si alea cu o pauza... In fine, nu vreau sa te superi si tu pe mine ca celelalte fete. E alegerea ta. Dar eu zic sa incerci tot ce se poate pana la formula - sa te pompezi dupa fiecare masa, sa o scoli la jumatatea intervalului aluia lung macar, si, last but not least, tinctura de marar... Chimenul, anasonul, mararul, feniculul sunt inrudite (nu stiu daca ai observat asemanarea foarte mare intre seminte), iar mararul il gasesti sub forma de tinctura. E mai puternic, plus ca nu iti mai bati capul cu ceaiurile... Nu lasa Saratelul mic fara tzitzi de mami! Good luck!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

si eu sunt disperatacu laptele de 2 zile..robert nu mai trage decat 10 min dintr-un san si adoarme, si am inceput sa-l mulg pt ca in 31 trebuie sa merg la dentist si n-o sa pot alapta zia aia,si nu am reusit sa scot mai mult de 10 din sanul din care mancase iar din celalat am scos 30 sau 40...iar odata doar 20!!
abia azi dim am scos din celalalt san 90 dar asta dupa ce a dormit de la 12 la 5 jum dim...
m-am pus pe baut in nestire, mananc mai bine de ieri deocamdata nici o schimbare...dar ma mir..n-ar trebui sa urle de foame???
parca si honey a fopst in situatia asta asa dintr-o data...nu stiu..a trecut??sau a ramas fara laptic???eu nici nu vreau sa aud numele de formula...

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

s-a trezit. te sun...

quote:
Originally posted by irinouka

irinaaaa! :-) tot doarme tanarul?

irina de bebe rares

Irina, mami de Ileana(19 ian 2008) si Tudor(4 ian 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

cretz! multumiri!
imi pare rau ca ieri nu am putut sa va urez, tie si mariucai, decat aici, pe forum. te sunasem fix pt asta, dupa care a inceput vartejul pe-aici si am uitat sa revin.

in alta ordine de idei...mai, fetelor, o fi intamplator faptul ca, in perioada asta, ultima saptamana, sa zic, destule zuze au inceput sa se planga de o scadere a productiei de lapte? adica, zic si eu...piticii nostri au cam aceeasi varsta (exceptandu-i, la rigoare, pe clopotzeii de decembrie, care au implinit sau urmeaza sa implineasca mintenas 3 luni), oare nu e asta un punct in care se petrece ceva cu secretia de lapte? citisem acum ceva vreme ca secretia de lapte se regleaza, se definitiveaza, cum ar veni, undeva la 2-3 luni. poate asta se intampla. nu stiu, e cumva de mirare ca in aceeasi perioada mai multe fete au observat lcururi asemanatoare: tricouri care nu se mai uda cu putin inainte de ora de masa a copiilor, sani care nu mai curg in timp ce "se lucreaza" la celalalt, pompe care nu mai reusesc sa scoata decat cantitati mici de lapte, sani care nu mai sunt pietrosi inainte de alaptare...

uf, ce aiyrea e ca-n tara asta nu ai pe cine sa intrebi, cui sa ii ceri un sfat avizat si pertinent legat de alaptare...tre' sa bajbaim, sa ne intrebam intre noi, sa ne dam cu presupusul si sa sorbim cu nesat informatiile date de fete care traiesc in tari unde exista alta abordare asupra acestui aspect, ca sa zic asa.

irina de bebe rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

irinoukaai mare dreptate cu ce se intampla la noi in tara ca nu ai pe cine sa intrebi cate ceva despre copii , chiar eu stateam de vorba intr-una din zilee trecute cu dr mea de familie si chiar ii ziceam de ce nu se fac si la noi in tara cursuri de puericultura cu mamele care au nascut .
Asa avea posibilitatea fiecare mama sa stie foarte multe lucruri si nu mai exista atata stres , stres care duce si la pierderea laptelui in timp
Noi suntem bine , Mariuca mea doarme toata ziulica exceptie cand sta si se joaca cu manutele si gangure .
Maine vom merge si noi sa-i facem vaccinul in sfarsit de cand asteptam ziua asta , ii fac vaccinul acela gratuit eu dupa vaccin ii pun in fundulet supozitor de Novocalmin si ii pun comprese cu felie de lamaie asa am facut si la Andrei tot timpul la vaccin si nu a facut niciodata febra sau alte complicatii.
La Multi Ani !! eris si gattasalvaje sa fiti sanatoase si iubite

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

danybv, te rog sa nu folosesti Novocalmin. Fosta pediatra lui Robert (din Craiova) a zis sa folosesc in caz urgenta majora (pe vremea aia a avut Robert 3 zile la rand 40,4 care nu scadea cu nimic), ca sunt scoase din folosinta in tarile westice, ca sunt foarte periculoase.

Sper ca nu te superi ca zic asta. Dar in pediatra aia am avut incredere mult de tot. Mi-a placut ca se informa mereu, si este pro alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Iar eu am vazut apelul de la tine undeva pe la vreo 11 seara. Am cam uitat de mobil zilele astea. Nu-i nimic, ne gasim noi cumva la telefon... sau poate live, ca tot zicem de intalnriea aia si nimic. Ioc. Nexam. Nada.

De-abia acum am terminat pozele... Uuuuf, iar se oprise netul. Ma enerveaza, dar n-am ce face!

So, l-am vazut pe Raraselu'. E un scump si un frumos. Seamana di ce in ce mai mult cu tine. Cate kg are? Si cati cm? Mariuca a ajuns la 5.600 vineri si 57 cm.

Si am vazut ca ai zis de plecare in concediu... in vara asta. Fetelor, va pun o intrebare pe tapet: plecati cu puiutii in concediu? Daca da, cat de departe? Noi am vrea la munte...

quote:
Originally posted by irinouka

cretz! multumiri!
imi pare rau ca ieri nu am putut sa va urez, tie si mariucai, decat aici, pe forum. te sunasem fix pt asta, dupa care a inceput vartejul pe-aici si am uitat sa revin.

Creata 1 cu Creata 2
www.flickr.com/photos/uic9999/sets/72157601143394729/" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

IrinaL,bine ai revenit!
Fetelor,HELP,dau in disperare.Bebele meu,pe langa ochisorul din ce in ce mai rosu si lacrimos,stranuta de zor.A si tusit ceva.E raceala?!?Sa-i dau niste Panadol?Cat?

Carmilia si Alex,puiul mic

Mergi la inceput