*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
Originally posted by darene

Ereena multa sanatate lui Mateias!
De ce e bolnavior?Scuze daca ai mai zis si nu am retinut eu.

Poze
Poze Khalid

www.onetruemedia.com/shared?p=4c49c7a20381c93ac02f82&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj Khalid

Povestea nasterei

Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

piticul meu tuseste si are mucisori , maine mergem iar la control ,pt ca nu mi se pare ca e mai bine . a fost socrela racita , a racit si sotul si eu iau oscilococcinum pt ca am inceput sa stranut . doctorita ne suspecta de pneumonie ,

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ

Mergi la inceput

alinaaaaaaaaaa , te mai pup o data ........ imi esti tare draga , te rog nu fi supi ,k? eu vb la modul general ........ mai esti supi pe mine??????

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

alinaatudor nu cred ca ai deranjat pe nimeni , suntem aici ca sa ne ajutam.Si eu am scris in mesaj despre anumite lucruri si nu cred ca trebuie sa se supere cineva.
Iar faza cu alaptatul : la san sau artificial .Cele care pot sa alapteze la san sa o faca si sa fie bucuroase ca au lapte , iar cele care nu pot face lucrul asta sa-si alapteze copii cu lapte praf . Cel mai important este ca bebelusul sa primeasca hrana si sa ia in greutate .Cele care nu au lapte ce sa faca sa-si tina bebelusul flamand ??????

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

Salutare!
Paste fericit celor ce sarbatoresc azi!
irinouka, noi avem patut pliant si am folosit si la Tudor, pe post de pat de campanie. Majoritatea au si etaj. Noi am avut unul imprumutat, de la BabyCare, am cumparat altul de la Primii Pasi si am mostenit de la verisorul copiilor unul de la Cam. Asta e si cel mai misto (probabil ca si cel mai scump). Poti sa-l folosesti si ca tarc, mai incolo...

Cand am deschis calculatorul voiam sa va spun ca eu nu mai intru de acum incolo, ca m-am suparat, ca nu ma baga nimeni in seama etc. Pe urma mi-am adus aminte cum face fi-meu cand se tranteste pe jos ca nu-i convine ceva ("M-am suparat!!! M-am suparat pe mama!! Sunt suparat TARE!!!") si mi-am dat seama ca astea sunt mofturi, asa ca m-am razgandit. Deci nu sunt chiar suparata...In consecinta va pup, chiar daca nu am timp sa citesc.

Irina, mami de Ileana(19 ian 2008) si Tudor(4 ian 2006)

Mergi la inceput

ANUNT IMPORTANT

multumesc pt poze si imi cer scuze ca nu am reusit sa le prelucrez pana acum .astazi am reusit ceva ceva .daca nu va regasiti numele in lista de mai jos inseamna ca nu am reusit sa folosesc pozele voiastre din diverse motive sau nu ati trimis pe mail . eu am trimis PM sau mail fetelor care au nascut inaintea mea , deci inainte de 24 ianuarie, apoi nu am mai avut timp .deci , pt cele care au nascut dupa aceasta data ,trimiteti va rog pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com trei sau mai multe poze cu puiutii vostri , una si cu mamica sau taticul sau toata familia, cum doriti si cum aveti . cred ca ma jumatate din poze , astept restul ca sa pot face un album . de la urmatoarele am poze , de la restul astept .

anca.diana
dana cu bb albert
ancasoare
gabrittza
adriana4you
camelia harjau
irlandeza
gugu
irinaL
mary_mary
kalosalina
zeriri louiza
gratiela
nemary
alina023
ellenuta
irinouka
miri
nadia giuca
baciu andradda
bdiana
creata
anca blaga
lorena andreianu
mitsu
eris
cristina samoila
georgescu luminita
breaz
miky baby
lala20
laura ioana
natalia
cati magureanu
adia grozav
munteanu monica
miki mamaica
dascalu simona
ange
gatta
ceska
veronica ivascanu

am sa trimit mesajul asta in fiecare capitol astfel ca cele ce intra mai rar pe forum sa stie despre ce este vorba........asa sa va fac curioase:-)))))sunt asa frumosi toti bebeii nostri

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

IrinaL nu fii suparata nu este vorba ca nu te baga nimeni in seama dar sunt fete care citesc asa pe sarite si nu tot timpul sunt atente la unele mesaje ,eu am patit la fel ca tine dar acum cand postez ele imi raspund .

danybv
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Gagici , revin , de la un alt calculator , cu o alta conexiune de internet . Va anunt solemn ca am poze cu Matei , am prins si un zambet pana la urechi . Mai pe seara , sa le descarc .

Imi pare rau sa aud de fetele cu probleme cu alaptatul ! Ce mare pacat , sa vrei sa-ti hranesti copilul si sa nu mai ai cu ce .

Cazimirul mi-a facut acum cateva zile o iritatie de zile mari , pe piept . Cu o seara inainte l-am masat cu ulei de la Johnson&Johnson , nu stiu ce s-a intamplat dar a doua zi dimineata , cand l-am schimbat de body , il vad plin de bubite ! Urate , multe si rosii ! Am dat cu Bepanthene si am facut mai rau , a inceput saracul sa urle de durere . L-am bagat in baie repede-repede , l-am spalat cu apa chioara si n-am mai pus nimic . Din fericire a doua zi i-a si trecut , ca prin minune . Am aruncat uleiul cu pricina . O fi fost poate vechi sau pur si simplu nu i-a priit .

Ma credeti poate zuzi , dar ... a vorbit !!! Bine , cateva gangureli , dar s-a auzit distinct o voce de copil . La inceput am crezut ca am auzit ceva pe-afara , dar cand m-am uitat la el , zambea si incerca sa ma imite , eu ziceam "hau , hau" iar el imi raspundea tot cu "hau" ! A fost de-a dreptul criminal !

Am avut parte de prima noapte cu somn neantrerupt . Aseara a adormit greu , a tras de amandoi sanii pana la refuz . Pe la 9 si ceva a adormit in sfarsit . Tot la san . L-am pus in pat si am disparut la culcare . Pe la 1 a venit si dushmanu', eu stateam de sase sa-i dau masa de 2 dar ... nu s-a mai trezit ! M-am dus la el , dormea tun . S-a trezit pe la 5 si a ras iarasi amandoi sanii .

Ba , cica la noi e Pastele dar ... nu se simte de nici o culoare . Urate-s sarbatorile printre straini , si triste .

Pupici la bebei !

P.S. Ati vorbit voi de Huggies si-ati vorbit bine , e singurul scutec care nu-i stranguleaza picioarele ! Am sa dau cadou cele trei pachete de Pampers care mi-au mai ramas . Raman pe Huggies .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Virgo, de la uleiul cu pricina m-am iritat si eu, cind eram gravida. mi-am luat sa ma dau pe burtica pt vergeturi si m-am trezit dimineata cu burta plina de bube. l-am aruncat si eu! la bebe nu am avut curaj sa folosesc. curios e ca acum citiva ani am folosit la greu pt masaj si nu am avut nic o problema

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinaL spune:

dany, pup, mi-a trecut. Acum am vazut ca Andrei a implinit 2 ani. La multi ani, sa va traiasca, sa fie sanatos!

quote:
Originally posted by danybv

IrinaL nu fii suparata nu este vorba ca nu te baga nimeni in seama dar sunt fete care citesc asa pe sarite si nu tot timpul sunt atente la unele mesaje ,eu am patit la fel ca tine dar acum cand postez ele imi raspund .

danybv
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria

Irina, mami de Ileana(19 ian 2008) si Tudor(4 ian 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Paste fericit!!!

Virgo, produsele Johnson sunt super alergice pt majoritatea bebeilor. Si eu am aruncat o sticluta. acum nu mai folosim decat produse Mustela.

Vazut poze muuulte si frumoase. fug ca plange puiul meu!!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc

Mergi la inceput