*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (12)
Raspunsuri - Pagina 11
Mitsu-bishu spune:
mirrriiii, ti-am vazut si io pozele... Imi plac tare personajele, dar asta o stii deja... M-a incantat bucataria ta cea alaba si luminoasa si petele de culoare date de copacel si de aranjamentul pentru outse... Foarte faina "organizarea" Si... Sacha deja apuca obiecte?! Cat timp a tinut outsul ala in mana? Ca bebe C. strange nitel orice, apoi ii da drumul
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
irinouka spune:
quote:
Originally posted by gattasalvajequote:
Originally posted by irinouka
gatta, eu nu pot ajunge azi pana in IOR dar daca poti tu veni in 23 august, eu apar imediat! ce zici?
saru'mana si de info-ul legat de greutate. saratelul se dezvolta f frumos, ai de ce sa fii mandra.
aoleeeeeeeeeeeu, ce tipeteeeeeeeee!!!cineva vrea somn. dar in ultimele zile a invatat sa tipe. nu urla, nu plange...tipa, frate. ascutit, intens, sfredelitor.
ven, zic si eu ca miky-finland, nu cumva voi, mamicile cu experienta, sa ne lasati fara de sfaturi, ca avem mare baza-n voi!
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
Irinouk , azi ies la plimbare cu sotzul din dotare si nu vrea sa mergem in 23 , ca saptamana trecuta tot acolo am fost si avem prea mult de mers pe jos pe b-dul Basarabia , prea aproape de trafic...vreau sa-ti spun ca se pune un praf pe carucior in timpul drumului dus-intors , de zici ca ce-i aia ...
Poate vin eu singura sapt viitoare , anunta-ma daca ai de gand sa te plimbi in 23
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
hihi, stiu ca ati fost in 23, mi-a comunicat spionul meu preferat, IRINA L .
ieri am fost in herastrau, ne-am incumetat sa demontam caruciorul si sa-l punem in masina. ne-am plimbat cam o ora si jumatate, tare bine ne-am simtit. palugelu' a dormit in tot timpul asta, plus pe durata transportului cu masina. e prima sambata pe care o petrecem in formula asta de familie, pt ca a avut dragos liber, in sfarsit.
a, si o sa il masor dupa cum mi-ai spus, gatta, saru'mana!
plimbare frumoasa va doresc. desi e cam innorat, am inteles ca e placut afara!
irina de bebe rares
irinouka spune:
miri, sa va fie de bine, tare frumoasa dimineata ati avut! pana la urma, dincolo de rituri diferite, de credinte sau de lipsa lor, totul e sa tranformi sarbatorile religioase, oricare ar fi ele si dupa orice calendar, in momente de "bonding" in familie, in momente pe care sa le petreceti cu drag si de care copiii sa isi aduca aminte peste ani.
puuuuuuuuuup!!!
irina de bebe rares
irinouka spune:
INTREBARE
fetele care aveti pat pliant pt copii, m-ar interesa daca are, la fel ca paturile din lemn, doua "etaje". daca salteaua e reglabila. vrea cineva sa-i faca un cadou lui bebe si nu stiu ce sa cer. ma gandeam ca asta ar fi o varianta buna pt cand va incepe sa stea si in "cantonament", pe la bunici, sau cu noi, in concediu.
pup!
irina de bebe rares
darene spune:
Multumesc Galaxy,uitasem ca soarele ajuta la fixarea calciului.Nu trimiti pozici pe mailul comun sa-ti vad si eu baietii frumosi?
Ellenuta am vazut video in care zambeste,e scumpa foc.Eu am putut sa aud.
Miri frumos v-ati distrat in Popsaland?,la cat mai multe zile de acest fel!Ca si ziua de azi de altfel.Imi vine sa-l pap tot pe Sacha asa grasut!
Gatta,Miri o sa fac un compromis si o sa ma trezesc de 2 ori,hi hi.Chestia e ca uneori adoarme de la 8-9 pana pe la 7,ma gandesc ca trebuie sa manace.Ma oftic pe sot ca nu mi-a luat cantar digital pt bebe ci analog care ma mai fenteaza uneori.
Poze
Poze Khalid
www.onetruemedia.com/shared?p=4c49c7a20381c93ac02f82&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj Khalid
Povestea nasterei
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007
darene spune:
Am pus poze noi:
http://good-times.webshots.com/album/562175096Gdxwtf?start=48
si un video in care se prostesc baietii mei:
http://good-times.webshots.com/album/562860320UBMmKQ
Poze
Poze Khalid
www.onetruemedia.com/shared?p=4c49c7a20381c93ac02f82&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj Khalid
Povestea nasterei
Ereena spune:
buna fetelor
Paste Fericit celor care sarbatoresc astazi !!!
Mabag si eu in discutia cu formula ......acum dpdv al cuiva care a trecut razant pe langa a da completare ,sper sa fi scapat .
nu cred ca fetele care dau formula bebeilor o fac pt ca asa au vrut ele , s-au trezit intr-o dimineata si au zis gata de azi papam formula , va spun sincer...... daca ma vedeti , zombie e usor spus, am 2 sapt de nesomn , oboseala fizica si psihica ,DAR NU MA LAS :-)))) bb nu se satura ,se enerveaza , laptre nu prea e si sa vedeti ce sa mulge irina zi si noapte dupa ce suge bb , bea toate ceaiurile si apele posibile , de odihnit nu prea am cum asta e , acum e si bb bolnavior , pe antibiotic, deci alt streaa............si lapte mai mult tot nu e ,,,,,,,,,surpriza .........asta oare pt ca nu vreau eu ? si daca ar fi sa nu mai fie si sa ii dau completare formula, oare nu e mai bine decat sa las copilul sa planga de foame ca vezi doamne eu sunt adepta alaptatului exclusiv? sa fim seriosi , niciuna dintre voi nu ar rezista
eu zic sa ne rugam sa avem copii sanatosi , daca se pot alapta exclusiv pana l 2 ani ,perfect :-))) daca nu , nu trebuie nimeni blamat ca da formula copilului, deja cele care o fac isi fac reprosuri ca nu au putut alapta ,nu e nevoie sa le mai stresam si noi cu mult blamata formula
la fel ca celelate sper sa nu supar pe nimeni cu ce am spus
va pup merg la pui care e suparat tare ca-i bolnavior
Matei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
darene spune:
Ereena multa sanatate lui Mateias!
De ce e bolnavior?Scuze daca ai mai zis si nu am retinut eu.
Poze
Poze Khalid
Povestea nasterei
alinaatudor spune:
Offf...sunt trista pentru ca in scris vorbele suna altfel...nu vroiam sa supar pe nimeni..poate asa a sunat..dar de aia spun ca admir si respoect pe toata lumea..pentru ca nu cred ca iubirea se masoara in alaptat sau formula...
am prezentat ca si formula are avantaje...si alaptatul dezavantaje,....si stiu ...stiu din suflet ca formula nu e o alegere ci asa a fost sa fie...nu blamez sau nu condamn pe nimeni..imi pare rau daca asa a sunat measjul..
pentru mine grupul asta este si un fel de suport..adik..asa..ca l;a alcoolicii anonimi..daca suntem pe merginea prapastiei..sa fie cineva sa ne traga de acolo..de aia..si insistatul cu alaptatul..pentru ca dupa cum spuneam si eu am avut momente in care as fi dat formula daca aveam...sincer daca nu ma gandeam la voi si al cat de mult insistam cu alptatul ma duceam sa cumpar
imi parte rau daca am suparat pe cineva sau daca ce am spus eu s-a inteles asa...e vina mea ca nu am stiutsa scriu altfel...
Poze cu ingerasul
Ingerasul creste
Ereena spune:
vai , alinatudor , eu nu m-am referit la cineva anume . te pup dulce ,cred ca ai avut ghinionul ca mesajul tau sa fie ultimul si sa crezi ca despre tine vb. nicidecum , doar ca eu le inteleg perfect pe cele care dau formula pt ca sunt cu un picior in prapastie si ma tot gandesc ca eu sunt vinovata de prea putin lapte , e un sentiment aiurea .
te puppppppppppp
Matei
CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ