FIV in Ungaria 35

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

BULUNA Bine ai venit in gasca noastra ! Ce anume te-ar interesa? Pe prima pagina a capitolului gasesti mai multe informatii despre clinica, adresa ei, mai-ul doctorului, sunt doi doctori(un dr.si o dr.)etc. Dar poti sa ne si intrebi.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciab74 spune:

Sima1, am activat.
Patricia

Mergi la inceput

CRISIS trimite-o pe prietena ta la mine ca o rezolv eu iuta sunt meseriasa
LIANA fiind asa veche pe forum credeam ca tu cunosti toate Danezele. Poate o gasesti pe care o caut eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

aela cunosc mama cunosc dar pe cele active..nu cele care nu au scris nimik..da detalii si ti-o gasesc io mintenas

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

LIANA Iti trimit PM.

Fetelor mi-am luat efect glow si vad ca se vede doar cu anumite programe. (ex. internet explorer)sunt nervoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

adeka primit si rezolvatpartial ca dehhhh,,
aaa si ce pusesi???nici io nu vad ce pusesi..

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

BULUNA ca sa te conving ca in Ungaria sunt numai reusite iti dau exemplul meu. Si pe mine la randul meu m-au convins fetele de aici in special criss81 (care este o fata absolut deosebita). In Romania am facut 5 inseminari si un FIV, binenetele fara nici un rezultat.
In martie 2008 am inceput tratamentul in Ungaria cu dr. Zadori.
Am facut un test de sange saptamana trecuta unde am primit un raspuns pozitiv.
Deci se poate, eu personal am mare incredere in cei din ungaria si daca ai nevoie de orice informatie te voi ajuta cu placere. Binenteles ca si fetele de aici sunt minunate si te vor ajuta cu toate informatiile.
Fetelor va rog sa ma scuzati ca nu am scris de rezultat dar mi-a fost teama sa nu se intample ceva, dupa esecurile pe care le-am avut pana acum. Nici nu mai speram vreodata ca voi ramane . Dar acum se pare ca am reusit.
Am petrecut o perioada minunata cu criss81 care este o fata excelenta, sufletista, saritoare si care m-a ajutat foarte mult. Cred ca nici nu o sa am vreodata sansa sa ii multumesc asa cum vreau eu. Oricum am sa ma rog la DD sa ii dea cati copii vrea, ca a zis ca 70 nu vrea.
Sandica&Mihai va pup si sunteti minunati. Imi este dor de perioada petrecuta impreuna cu 3 de alea, 3 de alea (voi si criss81 stiti ce vreau sa spun).
Danette te pup si abia astept sa te vad graviduta.
Ali pup graviduta.
Marush cred ca deja ai rezultatul. Ne spui si noua? Imi doresc sa fie la fel ca al meu.

Va pup pe toate si va doresc sa vi se implineasca visul si sa fiti gravidute fericite.

Micky 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

Elmasi / ma bucur foarte mult pentru tine. Chiar ca esti rapida! Sa fie cu folos si sa te intorci . Tine-ne la curent daca poti!

Tuculucu - doctorul meu face numai eco normal. O sa m,a interesez unde se face morfo-fetala si ce inseamna. Dar suna interesant. Vreau sa vad si eu. Mai iei vitamine? Ce mai iei?

Mi-ka - te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

MICKY

SUPER. FELICITARI, FELICITARI, FELICITARI......

Vreau sa fiu si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Tuculucu Super.Felicitari pt tai frumosi.

Elmasi Multa bafta.Sa ai rezultate foarte bune.

Mergi la inceput