FIV in Ungaria 35
Raspunsuri - Pagina 16

Micky2007 spune:
sima1 si sorina_sz va multumesc din suflet va doresc si voua acelasi lucru ca stiu ce inseamna sa iti doresti un bebe mult de tot. Eu ma chinui de 6 ani.
Imi pare rau intr-un fel ca nu am auzit mai din timp de Ungaria si a trebuit sa imi pierd timpul pe aici si sa imi fac sperante desarte.
Bine ca s-a intamplat si acum, niciodata nu este prea tarziu.
Daca aveti cumva nevoie sa va impartasesc din experienta mea, am sa o fac oricand, cu toate ca aici sunt fete cu mult mai multa experienta care vor sari in ajutor oricand.
Va pup pe toate fara exceptie, nu va enumar ca imi este teama sa nu uit pe cineva.
Micky 5+

sima1 spune:
Fetelor

Vreau sa fiu si eu

zapp spune:
micky2007 felicitari, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Elmasi,sima1 multa bafta!
Laura, asteptam vesti. Cum te simti? cat mai ai pana la test?
va pup

Liana30 spune:
MikyFelicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
miha3 te puppp
sima baftaa multaa
va pup pe toateeMiauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

andicu spune:
Micky, FELICITARI !!! sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos!!!
Ma bucur ca se mareste listuta "unguroaicelor" gravidoase!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Blanche25 spune:
Miky FELICITARIIIIIIIIIII!!!!!!! BRAVO!!! SA AI O SARCINA USOARA SI BEBE/I SANATOS/I!
Andicu l-am vazut si l.am votat pe bebe Filip. Este un SUPERB!!!! Multa sanatate si numai bine va doresc!
Liana

Micky2007 spune:
zapp, Liana30, patricia74, andicu si Blanche25 va multumesc pentru felicitari.
Eu nu prea am scris pe forum dar va citesc in fiecare zi.
Acum am anuntat mai mult in primul rand, ca fetele care fac FIV in ungaria, sa vada ca sunt foarte multe reusite acolo si in al doilea rand pentru adaca care a zis ca nu mai are cui sa faca galerie si pentru cine sa planga de bucurie.
Oricum va multumesc tuturor, numai datorita voua am ajuns in ungaria si am avut toate informatiile la dispozitie. Cu toate astea tot am zapacit-o cu telefoane si milioane de intrebari pe criss81.
criss81 si danette pup fetele saritoare.
ali
Micky 5+