FIV in Ungaria 35
Raspunsuri - Pagina 17

andicu spune:
Blanche, Patricia, multumim!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Marush spune:
Am intrat special pentru MICKY2007!!Felicitari si sarcina usoara!!!!!!, ma bucur enorm pentru tine.
Aflasem de reusita dar nu aveam cum sa iau legatura cu tine!
Te sarut si va doresc numai bine!
ps:Eu maine fac testul de sange, cred ca la Medsana iti dau raspunsul in aceeasi zi?!Zadori ne-a spus nu mai devreme de ziua 13 de la ET, asa ca ne-am conformat!
Poate imi dai un PM cu id-ul de mess, sa mai vorbim.!

Micky2007 spune:
Marush merci pentru felicitari. Stiu ca te bucuri pentru mine. Abia astept ziua de maine sa ma bucur si eu pentru tine.
Pana una alta iti fac galerie .
Dar nici un test de urina nu ai facut? Eu am facut inca din Z10 de la ET.
Eu am facut test de sange la Bios si mi-l da in aceeasi zi, la ugente binenteles.
Micky 5+

buluna spune:
Fetelor, va multumesc din suflet ca mi-ati raspuns. Si eu vreau sa merg le Szeged, dar nu stiu limba si nici cu engleza nu ma descurc prea bine, in rest cu drumul cred ca o sa ne descurcam. Noi batem drumurile la Timisoara de ani de zile.
Dr Olaru din TM ne-a trimis in final la Szeged.
Cum se procedeaza la inceput? Sun la clinica, am nr dr. Zadordi de la dr. Olaru, dar cum ma inteleg cu el daca nu stiu nici engleza bine?
Cand merg prima data ma consulta si fac si analizele tot acolo, la clinica, sau in alta parte? Sunt multe analize de facut? Trebuie sa stau mai multe zile atunci cand ma duc prima data? Dupa ce fac analizele cam la cat timp trebuie sa ma duc din nou in Ungaria? Eu am vazut ca, cu Duphaston, am ovulatie, sotul meu are probleme, oligospermie.
Stiu ca la recoltarea ovulelor se sta cateva zile ca urmeaza imediat fertilizarea, dar in rest, trebuie sa ma duc de multe ori?
Amanuntele astea m-ar interesa si pe mine ca sa stiu ce ma asteapta...
Va pup pe toate, si vreau sa reusiti, ca...stiu cum e...

sandica spune:
crisis salutare
micky felicitari si sa ai grija de voi
marush tinem pumnii stransituturor

andicu spune:
Marush, tin pumnii pt maine!!! multa bafta!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

adaca spune:
MICKY
dar de fericire. Nu puteam sa-ti fac galerie mai devreme, asteptam sa anunti oficial marea veste. Iti doresc din suflet sarcina usoara si bb sanatos. Dar mai astept ceva.
MARUSH Ne ca maine sa ne anunti si tu ca esti
Doamne ajuta !
SIMA1 MULTA BAFTA !
ANDICU si eu cu gazele mele l-am votat pe FILIP - e tare poza.
LIANA - multumesc frumos pentru investigatii, poate cand o gasesc astia pe Elodia o sa o gasesc si eu pe Daneza
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES
www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE