FIV in Ungaria 35

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

Marush, tin pumnii pt tine si te asteptam su vestea! Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannette spune:

Fetele, va puuuuuuuup dulce pe toate .
Micky tu sti cat ma bucur pentru tine si iti tin pumnii in continuare.
Criss kiss kiss
Valeria ma bucur tare mult ca te-am cunoscut, bafta multa, tinem pumnii.

Tin pumnii tuturor fetelor care sunt in focuri si care lupta pentru un ingeras in viata lor.
Eu voi pleca spre Szeged in weekend-ul viitor (pe 12 sau 13 aprilie) si voi sta cam 2-3 saptamani. Fetelor care mergeti tot in aceeasi perioada, poate imi da-ti un PM si ne vedem acolo, ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

bine v-am gasit vorbaretelor,abia reusesc sa tin pasul cu voi :)
in primul rand felicitari miki,o sarcina usoara si un bebe sanatos !!!!!!!
marush bafta multa,sa vii cu o valoare mare mare!!!!!!
andicu,pussi,daniela am vizionat toate pozicile noi cu scumpii vostrii l-am si votat pe filip
laura garner ce faci,cum te simti?
bun venit fetelor noi si mult succes!!!!
gravidutelor fericite miha3 si tuculucu
liana,ioana,daria,miha2004,atelocin va puuup
sa aveti o zi mununata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Micky sa fi cea mai fericita mamica !!!! si sa ne tragi si pe noi dupa tine
Dana nici nu stii ce bine i-mi pare ca te-am cunoscut sper sa ne tinem si noi dupa Micky si sa venim de la Zadory
Tinem punmii la toate fetele in focuri

Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
Micky2007 FELICITARI!! Sarcina usoara iti doresc si bebe sanatos!
Marush te asteptam si pe tine cu vestea cea buna! Doamne Ajuta!
Spune-mi te rog, daca a fost o imbunatatire semnificativa a spermogramei facute acum la punctie, stiu ca facuse sotul tau operatie de varicocel. Ma intereseaza ca si al meu a facut

toate fetele!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Buna fetelor,

Am intrat la voi pt ca evident, as vrea sa fac FIV la Szeged sau Budapesta, ma mai gandesc ca oricum nu vreau sa-l fac prea repede. Tocmai am facut un FIV nereusit la Sibiu cu 2 blastocisti. Noi suntem in ordine amandoi dar pur si simplu nu se intampla. POate ar trebui sa fim mai rabdatori...

Intrebarile mele catre voi ar fi:
1) analizele de pe pagina 1 se fac la ei sau pot sa ma duc cu ele de aici?
2) daca-i trimit un email Doctorului Zadory, pot sa-i expun povestea mea si sa-si dea cu o parere, sau ii scriu doar ca sa-mi fac o prgramare? Vorbeste engleza, nu?
3) la punctie se face anestezie generala?
Cam atat pentru astazi.

Felicitari fetelor care au reusit si multa rabdare si optimism fetelor care nu au reusit acum dar vor reusi cu siguranta in viitorul cel mai apropiat

Va pup,
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

Arina21, bine ai venit si mult succes. Sa dea Dumnezeu sa nu ai venoie de FIV. Dar, daca o sa ajungeti la Szeged, o sa-ti spun cum am procedat eu. I-am scris dr-ului Zadori la adresa de email de pe prima pagina si i-am povestit istoria noastra si i-am cerut o programare. Mi-a raspuns f rapid si m-a programat peste 3 luni (in 27 mai)... Mi-a spus sa facem analizele de pe prima pagina si sa-i trimit rezultatele. Zis si facut si acum astept raspunsul lui...
va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scamiy spune:

Hello "unguroaicelor"!

Micky felicitari, ai grija de voi si sarcina usoara in continuare. Si nu uita sa ne tragi si pe noi dupa tine!

Sima1 mi-au spus sa-mi calculez eu cand pica ziua 2 de CM si m-au reprogramat pe data de 14 aprilie.

Marush bafta multa pt. testul de sange de astazi, sa fie cu noroc si sa auzim numai vesti bune.

Va pup

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Draga Zapp,

Multumesc mult pentru raspuns. ACUM ma pun sa-i scris doctorului. Mie imi convine ca se face asa tarziu programarea, ca nu ma grabesc f tare.

Bafta multa!
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Arina, analizele poti sa le faci si in tara, nu trebuie traduse, iar la punctie se face anestezie generala.
Multa bafta iti doresc!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput