FIV in Ungaria 35

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

danielaaaa La multi ani printzesei taleeee..va puppppp..io sunt binee ma distrez cum pot si pe unde pot

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

felicitari Andrada pentru reusita si pentru valoarea babana! sarcina usoara si la termen si bebei sanatosi iti doresc!

Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Patriciab 74 te rog sa-ti activezi PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns charmy spune:

liana 30 oricum iti doresc numai bine cand o fi sa fie.am inteles eu gresit din discutia ta cu sima1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elmasi spune:

buna fetele iar am revenit

am vesti: azi am fost la szeged, fiind in a doua zi a CM. nu am apucat sa anunt pe nimeni ca s-a intamplat f. repede si tot foarte repede am si plecat (azi dimineata la ora 3.30 a fost plecarea)
mi-au refacut toate analizele hormonale si au iesit super ok, chiar si prolactina a avut o valoare de 15,27. prin urmare de azi am inceput tratamentul cu gonal-f, decapeptyl de 0,1, gravida, aspirin protect, vitamina C si bineteles continui si cu bronocriptin.
a spus nenea dr. ca raspund f.bine la tratament (a fost f. multumit de rezultatul de la prolactina) si de aceea voi incepe cu gonal de 75, iar apoi de 112,5 si nu crede ca voi avea probleme pe parcursul tratamentului (yesssssssssssssssssss)
prin urmare sambata la ora 8 trebuie sa fiu din nou in szeged si voi ramane acolo pana dupa ET.

va pup pe toate si sper sa vin in continuare cu vesti bune.

am uitat sa va spun ca zadori m-a facut "spidi-gozaneles", asta pentru ca m-am miscat repede: saptamna trecuta a fost prima intalnire iar acum incep stimularea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elmasi spune:

am uitat iar ceva: crisis eu plec la szeged sambata, dar voi sta ceva timp, oricum daca te pot ajuta spune-mi ca o fac cu mare placere

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

buna seara tuturor!

iata ca am aparut si eu dupa ceva timp. v-am citit in fiecare zi, dar azi am si vesti si m-am hotarat sa va scriu.

sunt vesela: am fost azi la ecografie morfo - fetala (nu stiu cu ce difera de cea normala in afara de pret) si mi-am vazut bebicii super activi si draguti. au 4,6 cm fiecare dintre ei si s-au dezvoltat ft. bine de la echo de 8 saptamani. dadeau din manute si picioruse si se miscau tot timpul. tare m-am distrat ca unul dintre ei s-a dat peste cap (sau asa mi s-a parut mie). vestea buna e ca placentele se formeaza sus, si dilema mea despre uter bicorn nu mai exista. dr-ul mi-a spus ca el nu vede nimic in neregula, deci m-am linistit.

miha 3: ai tai ce fac? eu am vorbit cu ai mei si le-am explicat sa se faca fetita si baiat - nici n-am pretentii?? nu?? :) - fie ce o fi numai sa fie sanatosi. m-am ingrasat cam 3 kg, poate 3,5 kg, si sanii mi-s imensi. mi-am luat aztan seara un sutien convinsa ca imi va fi bun si imi ies din titi pe afara

sima: multumesc pt salutari si vorbe bune. multa bafta si tie!

daniela 76: multumesc de urari :)

pussi: tare frumoase fetitele tale...am ramas in urma cu ctitul la gemeni si tripleti dar recuperez eu in curand

andicu: pupici la mamica si baiei frumosi

liana 30: esti o draguta. ma distrez in fiecare zi de post-urile tale :)

andrada p: trebuie sa ma uit la un pm trecut ca nu mai tin minete numele.. :) oricum sper ca e totul in regula

laura garner: draguta mea ce faci? cum e? ce fac bebicii tai? cat mai stai in Budapesta? pe cand rezultatul? hai cu vesti ca tare sunt curioasa te pup cu drag

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Elmasi, bravo! bafta multa! iti tin pumnii s-o iei pe urmele lui Tuculucu si Miha!!
Tuculucu, ma bucur ca sunteti bine! sa cresteti mari si sanatosi!!
Cris, te asteptam, numai sa zici cand!
Daniela, felicitari pt primul dintisor si la multi ani! am vazut ultimele poze, Alexandra e o papusica scumpa!

pe toate fetele, aspirante, mamici , burtici si bebici!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">Bebe Filip Gabriel in tinuta business

Am implinit 9 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

BUNA SEARA
MA BUCUR CA VOI SUNTETI FERICITE
DAR AJUTATI-MA SI PE MINE. vREAU SA FAC FIV SI NU PREA STIU UNDE . M-AR INTERESA SI PE MINE SZEGED. CUM ESTE ACOLO?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

charmy stai mama linistita,,io doar glumesc..stiu ca imi doresti numai bine..la fel iti doresc si eu tie..te pupp
buluna bun venit pe si pe aici la noi la Szeged e binee,,si doctori buni..doar 2 dar meseriasi
Elmasi ma bucur tin pumnii stransii.
lachiii va puppp
tuculucu atunci sa mai cetestite puppp
adelaaaaa ce e mama??????sper ca nu te superii fatoooo..doar stii ca io glumesc ca doar nu ma cunosti de ieri nu????

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput