Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (116)
Raspunsuri - Pagina 17
myral spune:
Imi merge ffff greu netul, sper sa trimit mesajul ca mai devreme s-a intrerupt de tot. Nu am mai reusit sa vad poze, maine ca sunt curioasa sa-l vad pe Andreiutz de papahash ca il tot laudati si ce a realizat Luy pe mailul comun.Erina pai inca ia in greutate, putin dar ia asta e important. Poze cu dulceata mea nu am aprobare de la sot sa pun poate il conving totusi tura asta cand vine macar cateva pozici sa o cunoasteti si voi pe Elisuca mea ca eu ii cunosc pe ai vostri asa bine...Diciu sa iti traiasca Sabina si sa aiba pofta la supica!Va spun si noapte buna in caz ca pica iar netul.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Si bv spune:
Bernix, eu as scrie, dar e greu cu cititul... tot in urma sunt mereu.
Fetelor, felicitari ca v-ati strans asa de multe la intalnire! o prietenie frumoasa, intre oameni frumosi, cu pui superbi!
Tomasa, am vazut pozele, Maria este atat de frumoasa, iar la botez atat de eleganta! Asa este cum spui tu, buburuzele se potrivesc perfect in urechiusele lor mici, si eu sunt innebunita dupa ele! Sunteti cu totii tare frumosi! Felicitari pentru casuta!
Ana, m-am speriat cand am citit ce a patit Mirunica, dragii de voi, sper ca acum e totul bine!
Danielle, eu te inteleg, si pe mine ma bat niste ganduri (a prpopos de visele tale de marire )... Foarte dragalasa e fetita ta, mereu vesela!
Annisia, bun venit pe lume micutei Alexia-Elena, sa creasca mare si sanatoasa! Spor la reamenajarea casei, dar mai ales a camerei lui Yannis!
A propos de linguritele pt bb, eu nu stiu ce au in cap astia de le fabrica... daca nu-s adanci sunt prea late, daca nu-s adanci si nici late, sunt groase... e jale cu ele, n-am gasit unele calumea. In schimb, am una de inox micuta perfecta, dar am auzit ca nu-s prea indicate astea...
Raisa mea nu papa legume si pace, nu stiu ce sa mai fac...Am hotarat sa fac o pauza de cateva zile. Azi i-am facut branzica de vaci (din lapte dulce si iaurt), care a iesit super buna si muuulta (dintr-un l de lapte si un iaurt mare), pe care am mixat-o cu banana; a mancat binisor.
Eu nu i-am facut program, oare e rau asa? Dar ea nu prea are doua zile la fel, cu treziri etc.
Nana, si mie mi-ar placea sa mai primeasca Raisa cate un biberon, dar nici macar ceai sau apa nu bea asa, decat poate din canita cu cioc. Si aia cu cioc tare, la fel ca si Cristi al Ceciliei, ca ciocul din latex probabil ii sugereaza tot biberon. Ma bucur din tot sufletul pentru progresele lui Andrei!
Papanash, ai un copil-minune, zau, nu-mi vine sa cred ce vad!
Marunzika, pup si eu! Azi m-am gandit la tine, mi-am cumparat halvita si ciocolata de casa de la cofetaria aceea antica de pe Republicii. Veniti si pe la Bv la vara?
Luy, esti o dulceatza!
Maria, ce mai face Teutza, tot asa bine papa? draga de ea... Pana la urma am facut branzica din lapte si iaurt.
Si daca vreti sa vedeti ce prefera Raisa mea la o jucarie, sunt cateva poze aici.
Poze
Yaia spune:
Moama, Simona din Brasov, ce bine arati! Sigur nu esti Clauditza nemtilor?
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
devylla spune:
Papanash ma dat pe spate Andreiut al tau.El chiar merge in patru labe.Ai baiat mare.
Erina cum de sti asa multe despre Japonia?
Yaia spuneai de dulceata de cirese.Japonia da intr-adevar este renumita pentru ciresi,insa pentru pomii infloriti de cires care nu fac fructe.Sunt un soi aparte si se admira doar pentru frumusetea florilor.La sfarsitul lunii acestea vor inflori,am sa fac poze sa iti arat.:)
Am lasat-o fara scutec.Pentru ca era putin oparita.A facut kk-pipi si l-a intins pe tot covorul inclusiv pe ea.
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
Si bv spune:
Hmmm, Yaia, ma vezi tu cu ochi prea buni...
Eu in seara asta dorm pentru prima data cu Rai, pt ca tati e plecat.
Poze
devylla spune:
Cu Erika n-am avut probleme cu lingurita sau castronul.Am primit un set de farfurii pt bb care avea si o lingurita si furculita.
Altele n-am cumparat,iar Erika e multumita de lingurita.
Nu este nici prea lata,nici prea groasa.Zic eu tocmai buna.Insa important este ca ii place ei.
Nana pana la urma a iesit supica?A papat Andrei?
Simona somic usor alaturi de bb.Erika cere cu noi in pat in foecare seara.
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
bikmaria spune:
buna dimineata ,pentru toata lumea ,imi pare rau ,aseara m-a luat somnul dupa meci ,oricum nu este clar nici acum daca a castigat steaua sau nu .
SI BV multumim de intrebare ,TEO papa la fel de bine ,am vazut o printesa frumoasa RAISA si o mamica BETOOOON ,sa nu-mi spui ca si tu mai ai kg in plus ...
LUYsuperrrrr
NANA pofta buna lui ANDREI pe amandoi
MYRAL eu zic sa-ti lasi fetita in tabara ,
Hai ca va las ca plec la munca .
SA AVETI O ZI BUNA .
Si bv spune:
Devylla, eu inca mai caut lingurita perfecta, am si eu un fix . Am dormit foarte bine cu printesa langa mine, mi-a fost si mai usor cu trezirile de peste noapte, eu o adorm cu noi in pat, dar pana acum niciodata n-am lasat-o pana dimineata pt ca n-are sotul meu curaj.
Maria, felicitari Teutei, ma bucur ca papa tot asa bine.
Carpatina, super tari bancurile, unul dintre ele s-a auzit azit azi la Brasov la tv, i l-am trimis fratelui meu sa-l spuna in emisiune .
La Brasov e soare, cred ca o sa fie cald azi, uraaaa!
Poze
tomasa spune:
Si_bv, multumim. Si tu arati extraordinar (ti-am mai spus eu de fapt), ai o silueta super, iar Raisa nu mai spun! Este superba, are niste ochi minunati!
Sim, si eu tot din acest motiv i-am dat-o lui, pt. ca este foarte luminoasa. Iar faza cu cafelutza sigur se va implini. Imi dau seama ca acum pare foarte indepartata terminarea casei, dar cu o echipa buna va merge repede.
Cecilico, din pacate prin parc nu mai putem ajunge decat ocazional probabil. Asta este si marele meu regret, parcul superb (zic eu cel mai frumos din Bucuresti) care imi era efectiv in fata blocului... Cred ca de-aia imi e atat de greu sa ma adaptez aici. Acum stam in celalalt capat al orasului, iar eu toata viata mi-am petrecut-o acolo in cartier. Duminica am fost in Herastrau si imi venea sa plang, mi se parea aglomerat si neingrijit. Bazilescu care imi este si mai aproape mi se pare trist, strain.
Stiu ca probabil nu e asa, dar il percep eu gresit din cauza dorului de zona mea si parcul de acasa. Nu mai spun de voi (tu, Sim) si alte prietene dragi si vechi cu care ma plimbam inca de pe vremea bebelusiei lui Tudor.
Andrrutzza, ai niste copii foarte frumosi si iti seamana amandoi f bine. La ce biserica ati facut botezul? Ca imi pare cunoscuta, preotul de fapt.
Rox, eu promit sa-ti arat toate "sechelele" cu care am ramas. Sigur vei pleca bine-dispusa, nicidecum deprimata .
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)