Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (116)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Papanash, un suporter rapidist a aruncat ceva intr-un arbitru si meciul a fost oprit Nu lucrez la adm. financiara din pacate. Sau din fericire?

Nana, somn usor.

Luy, deja m-am uitat. Multumim . Da' poza aia cu Stefan unde o gasesc si io?

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Slabuta miscarea in seara asta.

La noi e o vreme afara de zici ca acum vine iarna. Si eu tanjesc dupa caldura, m-am saturat sa-mi inghete mainile pe carut si sa pun husa pt ploaie mereu.

Nana mi-ai mai spus tu ca sunt pe la voi prin magazine eclere, insa la noi nu am gasit. Dar, numai maine nu-i poimaine si ma lupt cu ele ( tre' sa vad cum il pacalesc pe sot sa-mi cedeze din portia lui, ca de cand le-a gustat in Ro si lui ii plac tare).
Ce frumos ca puteti sta la vara 2 luni in Ro, noi mai mult de 3,5 saptamani nu stam. Vrem putin si pe la mare si pe la Iasi. O sa fim in Ro cand implineste puppi 1 anisor, deci taiem motul acasa :)

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

eu ma retrag.
va pup si va urez somn usor.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

http://community.webshots.com/user/afibebe?vhost=community&vhost=community

http://b1.lilypie.com/WAdlp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

quote:
Originally posted by luy

Fetili, "povestea" de pe mailul comun e cu poze de la intalnirea de marti ( specific asta, ca altfel parca vad ca nu se oboseste nimeni sa se uite )

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Luy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! m-ai dat gata ! Superb !!!! pup mamici si bebici scumpi foc !

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by luy

Fetili, "povestea" de pe mailul comun e cu poze de la intalnirea de marti ( specific asta, ca altfel parca vad ca nu se oboseste nimeni sa se uite )

Eu recunosc, rusine sa-mi fie , imi era cam lene sa ma loghez, DAR am facut-o si ce de dulcetele si papanasi am vazut, un deliciu. Iar mamicile lor - frumoase toate!

Luy . Meriti un buchet MARE ca tare-ti dai silinta de fiecare data si faci cate o minunatie ce ne incanta ochii si sufletele .

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La mai multe lunite pentru:

Karina de Emma 76
Sabina Teodora de Diciu

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

ma duc sa-l intreb pe sotu' care-i treaba in viata ( avem o vorba: how is life ? still pink ? ) , va pupic, pe curand .
Vise frumoase ! Realizabile si durabile !

Mama de papanash Andreiutz va multumeste inca o data .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by papanash

ma duc sa-l intreb pe sotu' care-i treaba in viata ( avem o vorba: how is life ? still pink ? ) , va pupic, pe curand .
Vise frumoase ! Realizabile si durabile !

Mama de papanash Andreiutz va multumeste inca o data .

auzi la el: 'pink, pink', ma duc sa verific !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Multumim pentru urari!
Intr-adevar Sabina azi a implinit 5 luni, am fetitza maree!
Eu insa am scris mai rar, in primul rand pentru ca nu pot sa tin pasul cu voi..dar va citesc mereu si va admir scumpicii din poze

Noi suntem bine, azi am fost la medic si mi s-a recomandat sa incep diversificarea. Pana acum nu a fost indicat, fiind subponderala, dar acum avand 5450 g, vom incepe..probabil cu supa de zarzavat...sper sa fie bine!

Va pup cu drag si ca doresc o primavara frumoasa!!!

www.onetruemedia.com/shared?p=50421ce0af62c19928491d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze si filmulete-Sabina Teodora

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Mai am la dispozitie cateva minute pentru a felicita pe dulcetzicile sarbatorite azi...
Si am s-o fac cu www.youtube.com/watch?v=NNC0kIzM1Fo" target="_blank">un cantec pe care-l dedic
mult-iubitei Sabina de diciu
Bineinteles, nu o uitam nici pe
dulceata Karina de Emma76

La multi ani fericiti cu sanatate, bucurie, noroc si muuuulta iubire !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput