Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (116)
Raspunsuri - Pagina 15
sim_stoian spune:
Moldoveanca, am vazut si papanasul tau. Ce fericit e la baitza in cada
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
luy spune:
Seara buna, n-am apucat sa vad ce faceti azi.
Dar in schimb v-am pregatit o "poveste" pe mailul comun. Vizionare placuta !
Eu ma duc in urma, sa citesc !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
Sigur Dani,cum sa nu .Abia astept si eu.Vroiam sa te intreb cu cine sta printesica ta cat esti la munca?C eu ar trebui sa ma intorc la munca pe 19 mai dar nu stiu ce sa fac.Poate imi aranjez turele in asa fel incat sa stea cu tati lui.
teo
sta cu sora mea,ar fi bine sa poti face in asa fel incat sa il lasi cu tati,asa esti si tu linistita ca e in siguranta acasa,sau cu vreo ruda ceva de incredere,
eu una...abia astept sa ne vedem
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
Multumim de aprecieri,o sa rupem inimile englezoaicelor,nu?
teo
DAAAAAAAAAAAAA
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
Roxana, sigur Andrei e ok, culoarea? zic eu de la morcov.... agitatia? de la dintisor....deci nu-ti mai face griji.........oricum bafta la dr maine.
aaaaaaaa sa nu uit, nu te mai plange, arati superb, eu cred ca avem toate o manie cu kg........
Danielle superba masinuta, Cristi a intrebat daca vine la ea in vizita il plimba si pe el,Ebonne???????
Gata eu ma retrag in glorie( inca nu s-a terminat meciul), deci pot sa dorm linistita langa Cristi....a capitulat de la 9
Noapte buna
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
punct ochit punct lovit
da da,cum sa nu cecilia,pai se poate??? numai ca nu prea stiu cum o sa facem cu intalnirile astea,:(((
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
papanash spune:
Multumesc mult pentru aprecieri. Va dati seama acum de ce nu prea mai intru pe forum, stau cu ochii pe micul duracel non-stop.
L-am bagat la nani si ma pregatesc si eu de somnic.
N-am inteles care-i treaba cu meciul ? de ce a fost anulat ?
Rox, in poze eu am vazut o liceanca de pe vremea mea, cu sarafan, ce kg zici tu acolo ? Tati sa nu fie suparat, ca-n viata exista rezolvari pentru orice cu asa printzese si printzi in preajma.
Myral, ai avut dreptate, sotul mi-a facut surpriza sa refuze o invitatie la un coctail dat de o colega la aniversarea nu-ma-intereseaza-a-cate-primaveri-are-ea !
Danielle, ma enerveaza birocratia de la noi, nimeni nu respecta pe nimeni ( doua negatii inseamna o afirmatie ? ), asa m-as duce.....Barcelona scrie pe mine, acum as pleca !
Moldoveanca, profita acum ca dupa ce incepe cu mersul si ridicatul mai ai timp de pipi numai cand doarme. Asa ca roaga-te sa ai rinichi de treaba !
Bebeka, daca seamana cu mine, slabe sanse cu insuratoarea.....mai ales ca-i balanta, sta si cugeta...si cugeta....abia pe la 40 sa dea semne ca ar vrea....eu i-am dat completare laptic si la juma' de ora dupa piure, asa cerea el bu-bu-bu si i-am dat bibele...
Erina, mercic ! Al meu refuza orice decongelez, vrea numai prospatura asa ca alternez , 2 zile productie proprie made in bucatarie, 2 zile hipp
daca pierd mesajul asta o las balta, nu mai am rabdare sa-l rescriu
Cecilia, parol, e adevarat !
Sim, care-i treaba cu meciul ? eu stau in apropierea stadionului si nu e galagie ca la alte meciuri. am tv pe mute, doarme puiul.
voiam sa te mai intreb, lucrezi la adm. financiara ?
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
Happiness_4_us spune:
Rectific: Maria, treci la schimbul 3!!!!
Beton faza. Sa anuleze meciul. Pai daca i-a mancat pe rapidisti. Daca isi vedeau de treaba lor castigau meciul nene.
Sabinule, te-am dat lipsa azi. Sper ca e totul ok. Pupici
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
Eu ma bag la somn intrucat fluturasul este cam agitat si sigur nu prea o sa doarma. Acum astept sa se termine de sterilizat bibiroaiele. Fluturasul e in brate la tati.
Pupici si somn usor!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
luy spune:
Fetili, "povestea" de pe mailul comun e cu poze de la intalnirea de marti ( specific asta, ca altfel parca vad ca nu se oboseste nimeni sa se uite )
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
afibebe spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Rectific: Maria, treci la schimbul 3!!!!
Beton faza. Sa anuleze meciul. Pai daca i-a mancat pe rapidisti. Daca isi vedeau de treaba lor castigau meciul nene.
Sabinule, te-am dat lipsa azi. Sper ca e totul ok. Pupici
chiar au anulat meciul???
de ce?
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
http://community.webshots.com/user/afibebe?vhost=community&vhost=community
http://b1.lilypie.com/WAdlp2.png