Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (116)
Raspunsuri - Pagina 14
Roxana_G spune:
Cecilia sper sa nu am motive de ingrijorare. Iar kilele mele nu ma supara asa rau, decat cand merg in magazine in care nu gasesc haine care sa ma incapa.
Erina, imi pare rau, habar nu am de rochii de mireasa, eu m-am maritat in 1999 - adica secolul trecut, am facut o rochie frumoasa la comanda si cam atat. Nimic sofisticat si cu costuri medii.
Acum chiar ma culc, am stat sa fac niste creveti prajiti pentru tati - adica din cei congelati, ca sa ne intelegem cu privire la capacitatea mea de a gati. Noapte buna.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
andrruzza spune:
Au anulat meciu
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Marunzika spune:
Andrruzza ce eleganta a fost frumoasa ta la botez !
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
andrruzza spune:
cecilia, Marunzika, thx!
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Happiness_4_us spune:
Ce suporteri idioti! No comment!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Marunzika spune:
ramonaiani tu ce mai faci mami?
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Erina spune:
Myral, nu te necaji. Nu compara pe Eliza care e alaptata la sin cu bebelushi ca Daria. Ea apa biberon de la 3 luni. Lapticul vine, usor si mult. Nu munceste pentru el. Eu de mica eram grasuta, ca ea si apoi am fost un copil problema in ceea ce priveste mincarea.
Am citit ca bebelushii trebuie sa simta pina la 5 ori un gust nou pentru a se obisnui cu el.
Daca e sanatoasa si ia constant,nu stagneaza sau nu scade in greutate, nu te ingrijora. Poate vrea sa se faca model la Milano.
Unde pot vedea poze cu Eliza. Sunt tare curioasa sa vad dulcetica mai ales ca ai spus ca seamana cu Daria.
www.flickr.com/photos/23256333@N02/sets/" target="_blank">Poze Daria ianuarie-februarie-martie
www.flickr.com/photos/26805627@N00/sets/" target="_blank">Poze Daria
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
Erina spune:
Roxana, caut o rochie de ocazie stilata si destul de fitoasa pentru o nunta la care merg in septembrie.
Eu m-am casatorit in 1997 am avut o rochie Agnes Toma tot la comanda si tot la cost mediu 550.000 lei luata din bursa de merit a sotului.
Secol trecut-secol trecut dar ce frumos a fost, nu-i asa?
Multumesc pentru raspuns.
www.flickr.com/photos/23256333@N02/sets/" target="_blank">Poze Daria ianuarie-februarie-martie
Erina spune:
Noapte linistita si pupici roz la mari si mici!!!!
sim_stoian spune:
Ooooof, pacat de asa suporteri...Bucuria mea se duse. Maria, unde-i berea aia? Eu am ramas cu o pasiune pentru Rapid de cand era Razvan Lucescu antrenor, tare imi placea stilul lui si modul cum evoluau jucatorii in acea perioada.
Azi nu prea a papat Stefan. Nu stiu ce a fost cu el, nici fructele nu le-a vrut.
Tomasa, sper din tot sufletul ca la anul pe vremea asta sa fim mutati in noua casuta si sa te invit la o cafeluta impreuna cu Maria si Tudor. Am vazut ca Tudor are un dormitor cu 2 geamuri, exact asa are si Stefan. I-am ales camera care mi-a placut cel mai mult din toata casa.
Bebeka, pediatra mi-a zis sa ii bag un aliment nou la 2 zile, carnea era undeva la 2-3 saptamani de la inceputul diversificarii. Mi-a specificat totusi ca e mai rapida schema la noi pentru ca are deja 6 luni si e si bine dezvoltat.
Papanash, Andreiutul tau m-a lasat cu gura cascata. De fapt, ne-a lasat pe amandoi - si pe mine si pe tati.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list