Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (116)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

quote:
Originally posted by papanash

de suparare am facut un montaj, va invit sa-mi vedeti baiatul:

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5516ca281068c99e33f28b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Nu cumva ai gresit data nasterii???????????? glumeam....m-a terminat Andrei, e un dulce.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

punct ochit punct lovit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Tomasa nu e vorba de gust sigur ca am incercat destule, pur si simplu nu accepta sa fie hranita cu lingurita, de multe ori nici nu deschide gurita sa guste.Ana se vede ca si a mea e un specimen deosebit, inca nu am disperat asa ma gandesc ca la un moment dat va manca si ea ceva (sper).Vad ca de cand ii dau vitamine (i le dau cu seringa sa nu zic ca de aici i se trage) parca nici san nu mai vrea ca inainte.Se vede ca in general fetitele sunt mai fitzoase deci inca nu am disperat, totusi mai avem putin si facem 7 luni nu suntem asa mici.Nana Andrei totusi accepta lingurita(chiar daca numai cu lapte inca) a mea numai supt tzatzi.Deci de maine suntem in pauza de diversificare (iar) adica alaptat exclusiv. Sper sa ia cat de cat in greutate ca nici la capitolul asta nu am stat prea bineMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Tomasa ma bucur mult ca ai scris, ai o printesa superba, a crescut mult, iar Tudor e un finut, despre tine nu mai spun...aratai bine si cand ne-am vazut ...ce mult a trecut de atunci...nu ne mai vedem in parc??????? adevarul este ca nici cu Sim nu m-am mai vazut,in parc, nu ne nimerim la programul de masa a baietilor.Am vazut pozici cu noua casa, sa o stapaniti sanatosi, sper ca a iesit asa cum iti doreai.

Moldoveanca puiutul cu ochi frumosi.

revin

punct ochit punct lovit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Bebeka, Daria primeste completare laptic imediat dupa masa de legume. Nu am reusit sa inlocuiesc total desi am introdus in urma cu o luna.

Cu carnita nu stiu daca e o regula stricta, in majoritatea schemelor citite de mine scria ca in saptamina a patra de la inceperea mesei de legume, din luna a 6-a.
Eu vreau sa introdul dupa 7 luni-in alte materiale caeasta e virsta recomandata, cite 2 luingurite pe zi.

Noi nu suntem un exemplu, eu am facut totul dupa instinctul meu. O luna am papat numai sucuri, dupa o luna am introdus cereale si piureuri, carnita mai tirziu.

www.flickr.com/photos/23256333@N02/sets/" target="_blank">Poze Daria ianuarie-februarie-martie
www.flickr.com/photos/26805627@N00/sets/" target="_blank">Poze Daria
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

quote:
Originally posted by tomasa

Andrrutzza, pe 8 martie ati avut botezul? Noi pe 9. Pui si tu poze sa-ti vad frumoasa?

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

da tomasa, pe 8!
Uite aici pozici

http://good-times.webshots.com/photo/2087349570087246497usQdZl

te

myral, suntem ok, mai mult pe afara!

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Roxana, sigur Andrei e ok, culoarea? zic eu de la morcov.... agitatia? de la dintisor....deci nu-ti mai face griji.........oricum bafta la dr maine.
aaaaaaaa sa nu uit, nu te mai plange, arati superb, eu cred ca avem toate o manie cu kg........

Danielle superba masinuta, Cristi a intrebat daca vine la ea in vizita il plimba si pe el,Ebonne???????

Gata eu ma retrag in glorie( inca nu s-a terminat meciul), deci pot sa dorm linistita langa Cristi....a capitulat de la 9

Noapte buna

punct ochit punct lovit

Mergi la inceput

Andrruzza, nu puteam sa merg la somn fara sa vad o micata crestina, frumoasa foc.

noapte buna

punct ochit punct lovit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Seara buna!

Sabina, Piciulika, Si_Bv sunteti bine? Va !

Vazut multe poze cu bebici frumosi si unul tare precoce ( Andreiutz de papanash).

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

papanaaaash, luna viitoare sigur il vedem pe Andrei alergand!! Nu mi-a venit sa cred cand l-am vazut!

tomasa, sa stapaniti casuta sanatosi. Am vazut pozele devreme, mi-ati placut mult, ca de obicei. A.., foarte mult mi-a placut camera lui Tudor, asha luminoasa!!

Voi ma speriati pe mine cu diversificarea asta. Rares n-a refuzat nimic, manca cantitati mari si in oricew combinatii, la el diversificarea a fost.... parfum.
Dar la Stefania parca vad ca n-o sa vrea nimic, presimt asta. Pai ea e in stare si vigantolul sa-l scoata afara :) Ieri mancam un mar si se tot uita, ma tragea de mana. Am curatat intr-o parte coaja si am lasat-o sa puna gurita. Doar ce a atins si parca scuipa. Poate o sa-i placa o friptura, o ceafa la gratar :)
Mai avem un pic!

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Sim, esti happy? E 1-0 ptr Rapid!
Maria, la somn, daca tot nu ai dat berea aia! Hihihi

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput