Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (116)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by moldoveanca

[URL=http://good-times.webshots.com/album/561823695wcuUyz][/URL]

teo

ai un ochios tare frumos moldoveanca,sa va bucurati de el!
si zi....ne intalnim la vara pe la Londra?sau prin Durham?de ce nu??? ca abia astept

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OMIDETTE spune:

BUNA MAMICI SI BEBEI,EU SUNT NOUA PE AICI INCA NU STIU CUM SE PROCEDEAZA .SPER SA NE PRIMITI SI PE NOI PRINTRE VOI.AM VAZUT CA SUNTETI FOARTE MULTI!!!
MAYA NOASTRA SA NASCUT PE 18 SEPTEMBRIE CU 2800GR SI 49CM.ACUM AM CRESCUT SI AVEM 7KG.
NU PREA MA PRICEP CE SI CUM AM DE FACUT.MARE MINUNE CA AM REUSIT SA MA LOGEZ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Cristi a adormit.Am sarit peste baita in seara asta pt ca am fost singura si nu ma descurcam.
Pe seara Cristi s-a mai linistit.
Am avut o zi ft grea.
Maine e sotul liber asa ca noaptea asta o sa dorm si eu.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

http://community.webshots.com/user/afibebe?vhost=community&vhost=community

http://b1.lilypie.com/WAdlp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Sigur Dani,cum sa nu .Abia astept si eu.Vroiam sa te intreb cu cine sta printesica ta cat esti la munca?C eu ar trebui sa ma intorc la munca pe 19 mai dar nu stiu ce sa fac.Poate imi aranjez turele in asa fel incat sa stea cu tati lui.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

M-am delectat cu 2 puisori scumpi de Papanash si Moldoveanca. M-am mai relaxat in seara aceasta, tare grea cu puii agitati si tati la birou (si cred cam suparat).

Legat de caroten, o sa lamuresc maine. Nu cred ca poate fi o problema si sa nu se vada, la Andrei e vizibil. Am intrebat si data trecuta si mi-a zis doctorita ca problema apare cand se coloreaza si extremitatile. La mandarine nu ma gandisem...ia sa o avertizam pe cumatra ca se face portocalie.

Tomasa, am glumit si eu ca nu ne vedem, sigur ne vedem, dar nu inseamna ca nu imi sta in gat silueta ta.

Va pup. Ma duc sa culc galagiosii mei, in special pe cel mic care face tot felul de tumbe direct pe parchet. Nu il mai pot tine pe patura sau salteluta si colinda tot livingul pe jos. Noapte buna!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Mai fetelor eu cand l-am vazut pe Andrei de Papanash nu mi-a venit sa cred cat poate sa faca si ce bine sta in funduletz.Pai al meu e un puturos se pare nici in funduletz nu sta bine
abia acum a descoperit rasucirile si le face non-stop.Off,in schimb vorbeste toata ziulica are cu cine semana

teo

Mergi la inceput

Multumim de aprecieri,o sa rupem inimile englezoaicelor,nu?

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Papanash ,in ritmul asta, Andrei pe la 10 ani o sa vrea sa se insoare!

Moldoveanca,sa-ti traiasca puiul!

Am si eu 2 intrebari: la cat timp dupa ce ii dau legumele,ii pot da sa suga?Pt ca si ieri si azi mi-a cam regurgitat laptic amestecat cu morcov.

Dupa cate zile,saptamani se introduce carnita?

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Imi cer scuze caci sunt convinsa ca intrebarile se repeta si trimit o floricica si un pupic celor care au rabdare de fiecare data si raspund,desi au mai facut-o de nu stiu cate ori.
Dar asa e,cand nu esti interesat de problema la momentul respectiv,citesti dar nu bagi la cap...

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara tuturor!!!

Si noi am avut o dupa-amiaza agitata. Daria nu a dormit deloc a vrut numai in brate. Si eu banuiesc ca e de la dintisori.

Papanash, Andrei e fantasctic!!! Ce bine se ridica in picioruse. E super dulce!!!
Greierash felicitari papacioasei.
Roxana sa iti fie de bine sesiunea de cumparaturi. Eu de doua zile ma uit pe Internet dupa o rochie pentru o nunta in septembrie. Ceva sugestii please?

Carotenul coloreaza intradevar tegumentele. A patit-o si nepotelul Matei de la sucul Teddy.

Slippers, nu ar fi rau sa detectez si eu ce combinatie ii place mai mult Dariei. Eu le alternez dupa inspiratie incercind sa nu pun morcov in fiecare zi din motive de constipatie. Fierb legumele la abur pentru o saptamina, le pasez separat, le pun in cutiute le congelez si zilnic combin cite 3.

www.flickr.com/photos/23256333@N02/sets/" target="_blank">Poze Daria ianuarie-februarie-martie
www.flickr.com/photos/26805627@N00/sets/" target="_blank">Poze Daria
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput