Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (116)
Raspunsuri - Pagina 18
Roxana_G spune:
Neata. Azi sper sa fie o zi mai usoara, mergem si la doctor, iar Alex merge la bunici.
Erina, acum inteleg, iti trebuie rochia de ocazie. O sa intreb pe fina mea, ea a avut la nunta ei o rochie rosie superba cu care s-a schimbat dupa miezul noptii. Nu stiu daca ti-ar placea, insa o sa o caut si iti arat. Ma gandeam la nunta, a fost foarte frumos. Sigur, nu aveam posibilitatile de acum, si eu mi-am luat rochia si costumul de cununie din banii pusi deoparte in primul meu an in campul muncii. Nunta per total a fost modesta - modesta ma refer in comparatie cu nuntile la care am mers in ultimii ani, si in mod special cu nunta mai sofisticata a ultimilor nostri fini - nu am vrut sa ne ajute parintii cu bani, am imprumutat si i-am restituit dupa aceea. Dar a fost frumos si noi am fost fericiti si ne-am simtit bine si asta a contat.
Papanash, sa stii ca bluzita era smechera cu 2 culori si materiale diferite, dar aveam pe mine blugi, si exact acolo zaceau suncile. Dar asta e, incerc sa vad si eu pink-ul ala.
Si_bv, m-ati spart amandoua, fetita frumoasa foc si mami super sexy. Bine ca nu ne-am vazut in weekend ca zau ma ofticam si mai si.
Yaia, cine e Clauditza aia pe care o mentionezi (in afara de Si_bv)?
Tomasa, vorbim saptamana viitoare. Va asteptam si noi cand puteti veni, daca nu, ma urnesc eu catre voi. Adica invitatia la noi este deschisa, va asteptam cu drag, dar daca nu ai cum veni, pot sa vin eu daca vrei. Nu vreau sa ma autoinvit. Numai ca Tudor nu are noroc sa se mai alerge cu capra mea, ca e la gradi.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Si bv spune:
Tomasa, multumesc si eu pentru asa niste complimente... Trebuie neaparat sa-i plantati lui Tudor un bradut in curte, poate si Mariei, de ce nu? eu asa ma gandesc, daca o fi sa stam vreodata la casa.
Si Mariei ii multumesc, ca uitasem. Mai e si la mine de dat, hainele ma mai aseaza, dar nu-i chiar asa roz situatia. Si noi tot stelisti, ma rog, eu ca fetele, nu chiar microbista.
Poze
sim_stoian spune:
Neatza!
Tomasa, parca nu imi mai pare asa de indepartata terminarea casei. Electricienii au terminat instalatia electrica la parter, se muta la etaj de saptamana viitoare si acolo au mai putin de lucru, deci vor termina mai repede. Echipa pt finisaje va incepe de la inceputul lunii aprilie (ca sa nu spun 1 aprilie ) si zic ei ca in 2 luni va fi gata. Bani luam de la banca, alt credit pe care il semnam saptamana viitoare marti, dar macar ii avem pe toti, sper. Mai ramane sa vedem cum facem cu mobila, probabil ca o sa mobilam initial minim necesar, adica dormitorul nostru, dormitorul lui Stefan, bucataria si livingul cat de cat. Restul...in timp.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
Si bv spune:
Rox, mare figura mai esti! Las' ca am vazut eu in pozele de la intalnire ca arati foarte bine, ce tot spui tu acolo?
Poze
andrruzza spune:
tomasa, multumesc! La biserica de la Razoare, acolo ne-am cununat, acolo l-am botezat si pe Rares.
Marunziko, ce poza faina aveti in concurs, super!!
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
andrruzza spune:
Woow Sabina, am vazut si poza cu Sofia, minunaaat!!!
Cand unu devine doi....
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Si bv spune:
Ahhh, Andruzza mi-ai adus aminte de mica pianista! Sabina, felicitari pentru minunata ta fetita, m-a emotionat foarte tare filmarea de la auditie, cat de mica e ea si ce lucruri mari stie sa faca!
Poze
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Tomasa, am glumit si eu ca nu ne vedem, sigur ne vedem, dar nu inseamna ca nu imi sta in gat silueta ta.
Io zic sa o si tragi de ciuf cand va vedeti.. bineeee?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
gabitz78 spune:
neatza.
papanash - wow...super andreiutul...felicitari.
tomasa - daca ai chef sa ne vedem...eu pot veni in herastrau si in bazilescu.las ca nu-i dracu atat de negru..o sa te obisnuiesti si aici!
sim - nu mai fi trista!de la o stelista...sa treaca supararea...zau nu merita!acum fug sa nu mi-o fur!
betty - voi ce mai faceti? cum mai e greuceanu?
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/