Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (116)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
am stat sa fac niste creveti prajiti pentru tati - adica din cei congelati,

Io zic sa te duci inapoi la serviciu cat mai repede, ca ai inceput sa ai apucaturi dubioase...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
am stat sa fac niste creveti prajiti pentru tati - adica din cei congelati,

Io zic sa te duci inapoi la serviciu cat mai repede, ca ai inceput sa ai apucaturi dubioase...

=====================

incep sa ma molipsesc de la voi cred, numai ca la mine e virusul modificat. Nu s-a prins si de mine un chef de gatit iepure, m-am ales cu un mutant de chef de facut semipreparate.

Nu am inteles cine pe cine sa ciufuleasca, dintre mine si Tomasa. Te rog explica sa stiu sa nu care cumva sa ma coafez inainte.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Si_bv, nu ai vazut nici o poza cu mine din cap pana in picioare si de aceea nu ai inteles motivul vaicarelilor. De fapt nu ma vaicaresc, doar ca nu sunt cum as dori si nu am nici o sansa sa arat vreodata ca tine sau Tomasa.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Ieri am avut o vizita simandicoasa:
A trecut pe la mine o broasca testoasa.

De fapt avea un aer atat de serios,
Incat s-ar putea sa fi fost un broscoi testos.

Era destul de mic si de tanar, n-ai fi dat pe el doi bani,
Nu cred c-avea nici cinci sute de ani.

(Pentru ca - stii, desigur - asa fara nici un motiv
Testoasele traiesc un mileniu aproximativ).

Totusi stia sa se poarte, si stia sa vorbeasca,
Si era foarte inteligent pentru o broasca.

A venit sa ma felicite in avans cu o zi
( Astazi implinesc 7 luni, cred ca stii ! )

Ne-am jucat impreuna si-am vorbit
Iremediabil de el m-am indragostit !

La multi ani ! pentru micutii ( ma rog... nu mai sunt ei chiar asa micuti, au crescut ) sarbatoriti de astazi :
frumoasa Runi de Lia_B
iepurashul cu bujori in obrajiori Andrei de Emma
printzesa alintata Alexandra de a_alinta
voinicul papanash Mihai de ceamica
dulcetzica Giulia de cristina85ss

Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi, fericiti, veseli si ambitiosi, optimisti si curajosi ! Iar in drumul vostru sa aveti norocul de a intalni oameni de calitate, pe care sa vi-i faceti prieteni buni !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Marunzika
, m-am saturat sa-mi inghete mainile pe carut

Meyy.. cu eclerele am priceput .. da' nici manusi nu se gasesc la voi?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:

Si_bv, nu ai vazut nici o poza cu mine din cap pana in picioare si de aceea nu ai inteles motivul vaicarelilor. De fapt nu ma vaicaresc, doar ca nu sunt cum as dori si nu am nici o sansa sa arat vreodata ca tine sau Tomasa.

Rox ,

Poze

roxana nimeni nu e cum isi doreste,toti suntem frumosi in felul nostru,asa ne a lasat Dumnezeu pe pamantul asta,eu te tzuc si sper sa nu fii suparata,si eu ma oftic de multe ori ca altele arata asa bine la varsta mea si eu sunt ca o basita dar nici macar nu ma straduesc,ziceam ca merg la sala,ca fac si dreg si uite ca sunt o puturoasa,noroc ca mai merg la scarbici dar nici acolo nu fac prea mult efort,mai urc si eu cateodata niste scari,in fine...
e de ajuns sa ne iubim asa cum suntem,restul vine de la sine

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Erina, am cautat rochia aceea si nu am mai gasit-o pe site. Dc imi dai PM iti trimit eu poza cu rochia de la nunta. Era ceva in genul asta: http://www.pronovias.com/index_entrada.asp?idioma=en dar mai simpla. Poti cauta acolo in modelele de rochie de mireasa (se pot face in orice culoare) sau in colectia Pronovias Fiesta care nu este pentru mirese. Au magazinul pe Calea Victoriei in Bucuresti, insa cred ca sunt cam daramatori la buget. Insa poate te inspiri la modele.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neatza fetele, careva???
eu am nevoie de vreo 2-3 ca la 9 jumate trebe sa fiu la scarbici :(((
Ebonee s-a trezit si ii cara picioare in spate lui taicasu` sa se trezeasca si el o data,ce doarme atat :))))

va pup fetelor,sa aveti o zi buna

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Danielle, esti o scumpa. Dar sa stii ca nici mie nu imi place cum gandesti despre tine si cum te subestimezi. Hai sa ne vedem cu ochi buni, sa avem incredere, ca sa le transmitem si celorlalti acelasi mesaj. Restul se mai rezolva cu ceva efort, chiar daca idealul nu il atingem. Eu am 65 de kg. Iti vine sa crezi ca atunci cand aveam 55 kg plangeam ca sunt obeza? Omul nu stie niciodata sa sprecieze ceea ce are, mai ales eu.

Luy, acum am vazut si eu minunatia de pe mail. de 1000 de ori, esti minunata si inspirata ca de obicei.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

'Neatza !
Rapid, ca de azi imi vin socrii in vizita si mai am una-alta de facut. Momentan printesa doarme in bratele mele, de-aia stau eu si bantui pe-aici.
Am vrut sa va dau de stire ca e foarte probabil sa nu mai pot tine pasul cu voi zilele astea, sper ca macar sa pot intra sa-i urez pe sarbatoriti ( socrii vor sta in sufragerie si acolo am eu cablul de Internet )
Deci daca imi puneti absenta, macar sa stiti ca-i motivata !
In alta ordine de idei, ma bucur ca v-a placut povestea ilustrata, meritul e al protagonistilor si al atmosferei de acolo. Simteam ca nu pot sa las prilejul asta asa, fara sa incerc sa surprind ceva din spiritul acestei intalniri. Si da, vad ca sunt din ce in ce mai multe mamici la fiecare intalnire
O sa trimit pozele pe mailul comun, sa le luati de acolo, sper sa apuc sa vi le trimit pe toate azi.
Tot nu am vazut pozele de la Sabina, le-a pus undeva sa ni le arate ?
De dimineata am admirat-o pe Si_bv , chiar ca e mai frumoasa decat Claudia Schiffer si e si mai tanara . Raisa i-a mostenit ochii aceia superbi , e o scumpa ! Si da, si Maria mea prefera etichetele ...
Aseara m-am minunat la videoclipul lui Andreiutz de papanash... Chiar, oare ce o sa ajunga atunci cand va fi mare ? Poate ceva sportiv, de-i asa fortzos de-acum...

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput