Mamici ce asteapta al doilea copil (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Multumim de urari ne priesc, vad ca suntem ceva mai bine.
Paul e cu ambele maini in gurita toata ziua, azi si-a bagat ambele suzete in guritza si incerca sa isi bage si sticla de apa (biberonul) il sacaie rau, sper sa iasa si ultima masea

Sanziana, ma bucur pt mama ta - sanatate

Ana, nu-ti fa pb cu capusorul bebeului, si Paul a fost tare "capos" in burtica si ia uitati la poze, e foarte bine proportionat ca eu il vad frumos de tot ca-s mama lui
Eu nu prea cred in DPN-ul stabilit la echo - oricum fiecare prunc se naste cand ii vine vremea, da' stiu atatia bebei pe al 4 sau peste 4 kg, aia ar tb sa aiba termen cu 3-4 sapt mai scurt decat cele 40 de saptamani..... Eu m-am ghidat dupa saptamani - si am nascut 10 zile mai tarziu decat DPN, macar ca dupa eco am nascut cu mai mult de 2 sapt peste termen
Asa era si el la masuratori - capusorul la o dimensiune peste varsta gestationala, femurul mai mic - fiecare dintre noi suntem unici
Nu mai am rabdare..... mai am o sapt pana la urmatorul echo - ma intreaba lumea ce face bebelina si eu nu mai vreau sa mai aud intrebarea asta pentru ca habar n-am ce face! Misca, uneori mai mult, alteori mai finutz si delicat.... N-am vazut-o de 6 sapt si-mi pare o vesnicie!

Danybv, sanatate cand vad ce ai patit ma apuca groaza de curentul de la lucru - stau cu gluga de la haian pe cap..... ca sinusurile mi le-am aranjat, numai pb cu urechile imi mai lipsesc...

khristin, bafta la echo, sa ne povestesti ce si cum auzi colo, ce zapada! La noi ploua de zici ca s-a rupt cerul.... nu-mi place, sper sa se opreasca la noapte ca dorm f prost cand bate ploaia in geam.

Cami, eu nu am idei de cadouri... sa-ti spun drept, de ziua lui Paul cadoul e surioara lui tare imi doresc sa fiu acasa cand face el 2 ani, dar cine stie cand va veni printzesa?
Paul e foarte pasionat de construit si de animalutze de plus, le iubeste, le mai scoate ochii, le da sa pape si altele, si se joaca mult cu legouri (cred ca asa le zice) si se joaca cu ce nici nu te astepti.... gen lucruri de prin bucatarie sau din noptierele noastre

Inca o data multumesc fetelor pt gandurile bune o noapte linistita si o saptamana frumoasa!

Oana 28+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Buna dimineatza fetelor!!!

OanaRusu, multumesc de raspuns....m-am mai linistit si eu .O sa iasa si maseluta aia care va chinuie! Vai....cand ma gandesc ca am uitat complet de perioada asta cu dintii... Noua ne-a fost de un mare folos Orajel pe vremea cand ne dureau gingiile.

danybv multa sanatate!

Fetelor eu va urez la toate o zi buna!!!Si sa auzim numai de bine!!

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....

Mergi la inceput

Cami, inca nu m-am gandit nici eu ce o sa-i cumpar la Stefan de ziua lui, bebele va veni in iulie iar ziua lui Stefan va fi in august. Oricum, o sa fie o jucarie de exterior, sa vedem cu merge cu bicicleta, ca i-as cumpara role vara asta dar ma tem ca-i prea devreme...inca mai caut. Oricum, ceva care sa-l puna sa faca miscare nimic cu acumulator pentru ca am un copil lenes care abia se misca....nu-l vad bine intr-o masinuta sau altfel de "automobil" cu acumnulatori Asta pentru ca el va fi odihnit pe cand eu voi fi rupta de oboseala fugind prin parc dupa el iar acasa ma ia din nou de fresh. Anul trecut i-am luat bicicleta dar inca nu a reusit sa se invete, mai bine zis nu a vrut, nu la interesat...sa vedem vara asta daca reusim ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Neata fetele!!!!!!!!!!!!!!
Sunt gata sa-mi beau cafeaua cu voi.
Ana, nu stiu ce sa zic de masuratori, dar cred ca e ok, cum zice Oana.
Si eu am o tastatura nebuna, asta mic o tot freaca si mai scriu cuvinte incomplete sau pe dos. Scuze si din partea mea.

Sanatate la toti puiutii si mamicile racite sau su dureri de tot felul.
Noi cu dintii nu prea ne-am chinuit si am si uitat intre timp cum a fost.
Kristin bine ai venit la noi.

Ana, cu scarpinatul , noi dadeam mixtura mentolata.

A...era sa uit.....eu i-am luat de ziua lui, odata bicicleta, apoi trotineta( i-a placut la nebunie), apoi a primit role de la matusa, acum este din nou vremea de inca o bicicleta, ca asta i-a "ramas mica", ajunge cu genunchii la ghidon.

va pup fetele!

Bebe 2
Crengu 20+ cu si mami lui Cristian(aproape 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'Neata, fetele!

Oau, ati scris ceva peste week-end!
Am ajuns in sfarsit aseara acasa. La noi a fost un Paste catolic alb, cu zapada si temperaturi in consecinta. Am fost la munte si ne-am distrat de minune. A fost cam obositor dar a fost fain. Am facut si ceva poze dar inca nu am apucat sa le pun pe net, o sa revin imediat si cu linkul. Stefan a fost cel mai fericit caci a fost singurul copil si a fost rasfatat si in centrul atentie tuturor. Acum asteptam sa vina o data primavara ca mi-am facut plinul de zapada week-endul asta, mi-am luat ramas bun de la iarna, sper sa-si ia talpasita de-acum.

Va pup pe toate si promit sa revin cu poze!
Paaaa!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
17+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Ma alatur si eu cafelutei facuta de Crengu.
Ieri ma fost la mama la spital si nu am mai apucat sa intru, dar vad ca lucrurile revin la normal....se duce boala si toata lumea isi revine.
Pe mama o va externa joi (deocamdata e o data probabila, sper sa nu fie complicatii, pana acum merge totul binisor)
La noi e o vreme oribila, ploaie, vant, frig...nici nu stiu cand va veni caldura!
Eu ma simt binisor, mai am senzatie de greata dimineata, dar e incomparabil mai bine, burta vad ca nici la sarcina asta nu vrea sa cresca mai repede
Va pup pe toate si revin

10+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Revenim si noi dupa un weekend full dar am terminat in sf sufrageria. Mai avem laminat ramas ca sa punem si pe holul de sus dintre camere si mai urmeaza sa punem si in baie podelele apoi scarile trebuie vopsite si puse balustrade si holul de jos vopsit si va ramane ultima pt mai la vara cand se mai incalzeste sa facem bucataria, oricum tre sa vina nenea ala sa instaleze aragazul mai intai si pe urma ne putem face toate masuratorile si etc si pt bucatarie.
Oricum a fost Pastele lor deci a fost liber da azi am sa mai sun ca am sunat inainte de wekend si am vb cu sotia si a zis ca ii transmite asa ca daca el nu da nici un semn azi il mai sun eu sa vina oadata ca am aragaz nou si bun si stau cu el pe hol.
Aici puteti vedea poze cu renovarea sufrageriei.
Merg sa vad ce ati mai scris si revin mai incolo.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Ada_S eu is obisnuita cu erectiile matinale ale feciorului, stiu ca-s normale etc etc..spuneam doar ca i s-a intamplat cand am umblat eu acolo deci eu am fost cauza (era si seara... dupa baita)

Crengu, ai dreptate dr coca e cam aglomerata. Eu n-am mers la nici un medic din suceava cu primul bebe...doar in iasi si pana la urma am nascut in bucuresti la o clinica privata. Acum avand un copil acasa nu-mi permite timpul sa bat drumurile si m-am inscris la coca. Sper sa nu ma lase balta daca se intampla ceva si nu ajung la brasov sa nasc. Multumesc ca mi-ai spus de patania prietenei tale. Poate patesc si eu asa si nasc cu moasa.. Ma cam sperie gandul sa nasc intr-un spital de stat cu toata nesimtirea cadrelor medicale de acolo.

KHRISU 12+, mamik de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna din nou!

N-am timp mult de scris caci pana ne revenim la normal mai avem ceva treburi de facut, despachetat, spalat rufe, ordine, mancare, etc. Am pus insa poze special pentru voi. Cine doreste poate sa le vada aici :
poze de la munte

Revin cand mai apuc. V-am pupat, pa!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
17+
iata minunea 2

Mergi la inceput

mada, Claudia, am vazut pozele voastre!
Mada, interesant tapetul!Camera arata frumos!
Claudia, am vazut juniorul rosu rosu in obrajori, iar tu arati foarte bine! Se vede ca v-ati distrat frumos iar peisajele sunt superbe!

Mergi la inceput