Mamici ce asteapta al doilea copil (7)
Raspunsuri - Pagina 8
julax spune:
Sanziana,ma bucur ca totul e din ce in ce mai bine
Crengu,cred ca la mine te refereai cu mixtura mentolata.Merci,astept un miel de Paste
Mada,m-ai uns la inima cu pozele in detaliu.Super!Imi place tapetul
Claudia,cred ca v-ati simtit bine de Paste,superdulce poza cu pupicul pe burticaIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
sanziana27 spune:
Julax cum se mai simte Alex, i-ati gasit ceva sa scape de mancarime?
Claudia superbe poze, v-ati relaxat de minune!
Mada ati lucrat nu gluma la casuta, dar a meritat efortul, caci arata superb!
La noi a nins, a fost lapovita, apoi a plouat....oare cand va veni primavara?
Noapte buna tuturor!
10+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
khristin spune:
Salutare ,
In primul rand sa va spun ca aici ninge cu niste fulgi ca-n povesti de nu-ti vine sa crezi....peisaj feeric de iarna adevarata, si chiar ai crede de n-ar fi sfarsitul lui martie , in sfarsit....
Apoi, sa va spun ca am venit de la eco, cu vesti bune, emotionati si indragostiti tare de pui ....am dat peste o tehnciana super simpatica si vorbareata care se tot minuna de ce se tot misca bb, moment in care i-am spus sa nu mai faca glume din astea cu mine ca fiimea a fost culmea energiei, si ma asteptam macar la al doilea sa fie mai potolit , eh, se pare ca nu Cat il masura acolo, a inceput sa sughita nevoie mare, hac-hac , isi ducea degetelul in gurita, ne-a incantat la culme, atat pe mine cat si pe taica-su. Se pare ca bb se dezvolta normal la caldurica, si ca e cu o saptamana mai avansat, ceea ce mi-a schimbat DPN pe 29 septembrie de la 5 oct., ceea ce ma cam mira, in sfarsit il voi lasa asa cum au spus initial....deci masuratorile sint pliul nucal 2.00 mm, CRL - 67.6 mm si BPD - 20.6 mm si 155 batai/minut . Deci asta-i puiul . Masuratorile voastre cum au fost? Data viitoare mergem la eco intre 18 si 20 saptamani, si ni-l masoara vreo ora, timp in care speram sa aflam si sexul, daca o vrea sa coopereze .
Mada, frumoase modificarile....si noi planuim sa schimbam mochetele din toate dormitoarele, noroc ca vine cineva sa ni le indeparteze pe cele vechi si sa le inlocuiasca cu cele noi
Pupici tuturor gravidutelor
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
crengu75 spune:
Neata !!!!!!!!!!!
Julax, scuze......am sa-ti dau mielul. Sper sa-ti ajute mixtura, sa scape baiatul de mancarimi.
Claudia, am vazut pozele , sunt foarte frumoase si tu ai o burtica frumoasa.
Mada, am azut si pozele tale, imi plae cum ai redecorat. Foarte frumos tapetul.
khristin, ma bucur ca totul e bine cu puiul si era saltaret.
Cine stie, care e urmatorul eco dupa cel de 20? ca am uitat sa intreb.
Sanziana, si la noi a nins, acum este zapada pe copaci. Si eu astept sa vina aldura mai repede, sa mai mergem la o iarba verde.
Eu sunt bine, ma menajez in continuare. Azi am sa merg sa iau baiatul de la gradi, ca n-am iesit de duminica din casa. Voi merge cu masina si este si foarte aproape. Mai am cateva contractii pe zi. Voi aeti crampe din astea? Adica vi se intareste butica , asa ca un bolovan?
Pup toate fetele.
Bebe 2
Crengu 21+ cu si mami lui Cristian(aproape 5 anisori)
danybv spune:
MULTUMESC TUTUROR FETELOR CARE MI-AU FACUT URARI PENTRU ANDREI DAR SI PENTRU MINE PENTRU SANATATEA MEA SUNTETI NISTE FETE DEOSEBITE VA IUBESC PE TOATE SI VA DORESC NUMAI BINE
noi suntem bine cu totii , ieri am fost cu Maria la vaccin s-a comportat foarte bine a plans doar putin cand a intepat-o atat , a fost o curajoasa .Eu tot la fel sunt cu urechea nu-mi revine deloc auzul desi am fost la dr si mi-am schimbat alt tratament tot la fel este astept raspuns de la Bucuresti sa vedem ce-mi zice medicul de acolo , asta este defilam inainte ca nu avem ce face .
Doamne ce vreme este afara fetelor la noi azi a inceput sa ploua si pe urma sa cada lapovita cred ca va venii direct vara , ce ti-e si cu vremea asta .
Am sa ma pun sa citesc din urma ca sa raspund si eu , va doresc o zi buna si revin un pic mai tarziu
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria
MissJJ spune:
Buna fetele!
Uff am zis ieri ca recuperez ce ati scris dupa ce dorm oleaca cu fata la pranz dar a venit Flo mai devreme si nu am mai stat pe net.
Claudia am vazut pozele f frumoase.
Ma bucur ca va placut ce am facut prin casa. E mult mai bine asa sa stiu ca stam in nou si curat cu toate ca nu e casa noastra, dar cum vrem sa stam aici o perioada mai lunga de timp zic ca se merita ca e totusi pt confortul nostru.
Acuma sa reusesc sa vina si ala sa instaleze aragazul odata ca disper. Tot il sun si nu raspunde nimeni si daca sun seara el nu e acasa e numai sotia ii las mesaj zice ca ii transmite si normal ca ala nu mai suna inapoi. Ma dispera oamenii astia. Macar sa zica tnati pana luan viitoare nu pot veni da nu sa ma tot amane asa.
Va pupicesc dulce pe toate. Tre sa merg sa dau micul dejun la printesa.
----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
sanziana27 spune:
Crengu la sarcina cu Dragos am avut contractii din sapt cand l-am simtit ca misca. Mi se intarea burta si se sucea exact dupa forma lui!
Khristin ma bucur tare mult ca ai venit cu vesti bune de la eco!
Mada nu puteti chema pe altcineva sa va monteze aragazul?
Maine o externeaza pe mama. Cred ca ma apuca o depresie numai cand vad mizeria si zapada de afara!
10+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
MissJJ spune:
Sanziana ma bucur sa aud ca ii dau drumul mamei din spital. Refacere rapida si multa sanatate!Din pacate nu putem chema pe altcineva ca nenea asta tre sa elibereze certificatul ala cum ca centrala si aragazul merg cum trebuie si nu e nici un pericol de explozie scurgeri de gaze etc si cu hartia asta propietara continua asigurarea la casa ca fara hartia asta ea pierde asigurarea. Si disper ca tre sa stam dupa el si el nici nu se grabeste sa vina parca nu e mai simplu vii rapid faci ce ai de facut si scapi decat sa te tot lungesti, da na speram sa reusim pana la sf lunii sa avem aragazul instalat.
----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
ClaudiaH spune:
Julax, nu stiu ce sa-ti spun despre mancarimi; n-am patit asta. Iar despre pupic... ce sa zic, el ma pupa pe burtica asa ca vrea sa ma pupe pe mine da' nu prea constientizeaza el ca il pupa pe rivalul lui in lupta ce va urma pentru atentia mamei.
Ana_a, imi pare rau ca ai problema asta cu Stefan. Daca te incurajeaza cu ceva am si eu un nepo care a avut aceeasi problema; s-a rezolvat in timp pana pe la 7-8 ani. I-au cumparat parintii un aparat care producea atmosfera salina peste noapte si au fost cu el la mare la aerosoli si la Baile Govora la salina o data pe an in fiecare loc. Fara medicatie sau altceva e ok; acum are 18 ani aproape si n-a mai avut probleme.
Khristin, bine ai venit la noi si sper sa te simti bine cu noi la povesti.
Mada, spor la treaba cu ce mai aveti de facut! Cu peretii ati facut treaba buna din cate se vede in poze. Da' nu-nteleg de ce puneti laminat peste parchet. Sau poate n-am vazut eu bine in poze... Stiu ce inseamna munca prin care treci ca si noi am facut cam acelasi lucru cand ne-am mutat. Si eu sper ca o sa stam aici mai mult timp desi mi-as dori sa ma mut la casa insa in urmatorii ani nici bani nu prea sunt si mi-e groaza sa o iau de la capat cu mutatul.
Crengu, merci de compliment! Mie mi se pare ca arat doar mai grasa si deloc gravida
Sanziana, intr-adevar ne-am relaxat desi a fost obositor ca seara stateam de povesti cu totii pana tarziu iar dimineata Stefan ne dadea destepterea conform programului normal. Insa, cumva ne-am incarcat bateriile, am luat o gura de natura.
Eu tocmai am primit un cd pe care l-am comandat pe net; ceva cu jocuri pentru copii, jocuri care sa-l ajute pe stefan la dezvoltarea vorbirii (ni l-a recomandat tanti de la cabinetul unde merge Stefan periodic pentru testari) asa ca acum va las, ma apuc sa-l studiez cat doarme el sa vad ce-i pun cand se scoala. Va pup pe toate si va urez snatate la puiuti si la burtici!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
17+
iata minunea 2
julax spune:
Sanziana ,multumim,suntem mai bine.Cred ca e o forma de dermatita totusi.A avut pe fata si acum o fi pe fund,desi nu e aspru.Azi totusi s-a scarpinat iar,dam cu o crema pt DA
Crengu,am scapat de cheltuiala cu mielul de Paste
khristin,ce frumos ca l-ai vazut pe bebe saltaretIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica