Mamici ce asteapta al doilea copil (7)
Raspunsuri - Pagina 9
MissJJ spune:
Claudia normal daca era casa noastra lasam parchetul il raschetam si il lacuiam si ii dadeam un look mai nou ca se vedea ca era cam uzat, dar e parchet de calitate lemn lemn, dar costa f mult sa faci asa ceva ca trebuie inchiriata masina din aia speciala plus lacuitul pana se usuca trebuie dat mai multe straturi etc, asa ca sa fie podeaua noua si sa arate bine am ales sa punem laminatul peste parchet pt ca se poate pune fara pb, am pus izolatia si apoi laminatul. Si asa am bagat bani in casa destul si nu e a noastra dar cum noi vom sta aici pt confortul nostru si pt copii ca tot alearga pe aici o sa mearga bebe mic in patru labe si etc decat carpeta aia extrem de veche si mizerabila am preferat laminat e mai usor de curatat de intretinut si mai igienic mai ales in sufragerie unde umblam toata ziua. Si am facut toate astea pt ca vrem sa stam aici cat mai mult timp minim 5 ani pana reusim sa strangem banii de avans pt ipoteca sa ne luam casa noastra. Acuma om vedea sper sa reusim.
----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
mariaanna spune:
BUna, fetelor!
Eu incep sa ma acomodez cu programul ce va urma, din 1 aprilie.Nu prea mai am timp sa intru asa des, dar cand am timp va citesc .Va pup pe toate .
Mariaanna
cand vine BB?
khrisu spune:
quote:
Originally posted by crengu75
[Mai am cateva contractii pe zi. Voi aeti crampe din astea? Adica vi se intareste butica , asa ca un bolovan?
Pup toate fetele.
Bebe 2
Crengu 21+ cu si mami lui Cristian(aproape 5 anisori)
Stai linistita. Astea sunt contractiile Braxton Hicks si sunt normale. Uterul se pregateste. In momentul cand sunt asociate cu durere trebuie sa mergi la medic.
KHRISU 12+, mamik de baietel
CamiM spune:
Salut burtici!!
Hop si noi spunem prezent dupa ce iar am tras chiulul cateva zile. E din ce in ce mai greu sa ma asez comfortabil mai mult de cinci minute asa ca reusesc si citesc apoi trebuie sa ma ridic si intervine cate ceva si uite asa nu apuc sa scriu..uff abia astept sa treaca si astea 5 saptamani cat au mai ramas.
Oana mi-a placut mult raspunsul cu cadoul lui Paul de ziua lui e surioara..imi place cum gandesti..asta ii povestesc acum si eu Sofiei.. acim scumpetea de baiat!
Ana si Crengu merci si voua pentru raspunsul cu cadoul.
Moama ce fete saritoare sunteti - stiam eu dar parca m-ati lasat paf..
Claudia ce poze super.. ce gasca faina ati fost la plimbare..Suuper!!
Sanziana ce bine ca ii dau drumul din spital, multa sanatate mamei tale si recuperare rapida.
Mada super ati facut in casa..spor la treaba in continuare si tinem pumnii sa vina instalatorul cat mai curand sa te bucuri de aragazul cel nou.
Cristina felicitari pentru puiutul topait!!
Julax multa sanatate micutului
Crengu si eu am contractii de prin saptamana 20 si ceva. Mai nou sunt si putin dureroase dar cata vreme nu sunt regulate si se opresc daca stau in pat medicul mi-a zis ca sunt ok. pentru mine e tare ciudat ca la Sofia nu ma avut nici macar o contractie (sau poate eram mai nesimtita si nu le bagam in seama..).
Nu stiu cum e in Romania dar aici dupa eco de la 20 de saptamani se mai face una poate daca ai noroc in functie de medic( eu am facut una la 28 de sapt. ca aveam placenta jos inserata).
Ok fete cucuiete multi pentru toate si sa auzim numai de bine!!
Cami 33+ & Sofia - 8 mai 2006
sanziana27 spune:
Julax ma bucur tare mult ca trece buba!
Cami, Doamne ce putin a mai ramas 5 saptamani!
Mariaanna mi-a scapat mie?despre ce program e vorba ca schimbi?
Mada eu tot astept sa ne spui ca ai inaugurat aragazul cu o bunatate de mancare!
Crengu cum te mai simti? Pe mine la prima sarcina lunar ma chema la control pana in sapt 34 apoi din 2 in 2 sapt.Acum nu stiu care-i programul ca am schimbat medicul.De exemplu am fost la 6 sapt la confirmarea sarcinii si m-a chemat peste 2 luni. Intre timp am mai fost eu la altul.
Claudia ati pus CD? Il atrage pe Stefan noua activitate?
Va pup pe toate si pe cele care nu mai reusiti sa intrati sa ne aduceti noutati! Sper ca toata lumea e bine!
10+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
crengu75 spune:
Salutare!
Sanziana, nu ma simt prea bine. Aseara am facut o criza groaznica de infectie urinara( pe care o posed de 5 ani, de la prima cezariana). Dar nu stiam sigur daca durerea e numai de vezica, caci parca nu ma durea ca altadata. Am sunat dr. si mi-a zis ca sugur e de la vezica, daca nu ma doare spatele si nu am contractii. Dupa 4 NoSpa, nu-mi trecea deloc. Am mai stat cu fundul un pic in apa calda, am stat cu o sticla intre picioare( tot cu apa calda)si am inceput tratament cu antibiotic. in cursul noptii m-a lasat, dar a fost super nasol, ma temeam sa nu pierd sarcina.
Am si visat intr-o noapte o prostie, cum ca a iesit fetita, hodoronc-tronc, ca am pierdut sarcina.
Incerc sa fiu optimista, sa nu ma gandsc la prostii. Iau pastile si sper sa nu mai revina crizele, ca sunt super nasoale.
Beau multa apa,fac pisu des, red ca nici nu mai pot iesi din casa o perioada, pana se mai amelioreaza.
Ma bucur ca voi sunteti bine.
va pup pe toate.
Bebe 2
Crengu 21+ cu si mami lui Cristian(aproape 5 anisori)
ClaudiaH spune:
Crengu, offfff, mai! Imi pare rau ca te necajesti asa tare! N-am avut niciodata probleme de genul asta da' dupa cum descrii ma apuca fiorii. Sper sa rezolvi repede caci o mama relaxata transmite relaxarea si copilului din burtica. Ti-ne-ne la curent!
Sanziana, da, am pus cd-ul. Chiar e educativ, dpdv lingvistic si nu numai. Ceea ce m-a surprins a fost Stefan. A fost imediat interesat (ce-i drept jocurile sunt concepute pentru 2-4 ani deci l-a prins) dar frapant a fost faptul ca in jumatate de ora a invatat sa manevreze mouse-ul cu precizie, sa traga obiectele dintr-un loc in altul si sa le ordoneze cat mai eficient ii era cerut de fiecare exercitiu/joc in parte. Mi-am amintit de mine cand am pus prima data mana pe mouse; a durat o vesnicie pana cand am devenit indemanatica iar el in juma' de ora a invatat totul singur. Copii din ziua de azi!!!!
CamiM, da, am fost intr-adevar o gasca. Nu-i nici o problema ca ne scri mai rar, imi inchipui cum te simti, e greu pe ultima suta de metri. Imi place de tine caci vad asa printre randuri mult optimism si veselie, eu cred c-as fi ingrozitor de stressata de faptul ca se apropie marea zi si cred ca m-as vaicari intr-una.
Noi... putine alte noutati. Incerc in fiecare zi sa-ll ajut pe Stefan sa faca tot mai multe lucruri de unul singur. A inceput sa se imbrace/dezbrace singur, sa se duca singur la baie, sa se spele/stearga singur etc. Nu-i ies lui toate ca la carte dar incet incet o sa le faca mai bine. Problema e ca se enerveaza repede cand nu-i iese ceva si trebuie mereu sa fiu langa el sa-i amintesc sa se calmeze, sa aiba rabdare si sa faca totul mai incet. Cred ca mi-emi seamana, si eu ma enervez cand nu-mi iese ceva.
Va las acum ca a venit ora de iesit afara, tre' sa fug. Va pup si va urez o zi buna!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
18+
iata minunea 2
sanziana27 spune:
Of, of Crengu cum te gandesti la toate prostiile! Cum sa pierzi sarcina? Stai cumintica in pat, ia tot ce-ti da medicul si sigur duci sarcina cu bine pana la final. Hai ca facem galerie sa stea cumintica si tu sa nu mai ai probleme, cat mai aproape de termen!
10+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
ClaudiaH spune:
Vai fetele ce bucuroasa sunt! Tocmai am primit confirmarea ca ne-au fost livrate produsele pe care le-am comandat sapt. trecuta pe net. Aveam asa un stress ca n-or sa ajunga pana de ziua lui Stefan... Dar daca le-au pus deja la posta, inseamna ca luni o sa le primim iar ziua lui e abia joi. Iata ce am comandat daca vreti si voi sa vedeti: deci asta e www.baby-markt.de/PUKY Fahrrad Z2.htm" target="_blank">bicicleta, asta e www.baby-markt.de/CONCORD Autositz Lift Evo PT.htm" target="_blank">scaunul de masina iar asta e www.baby-markt.de/ABUS Kinder Fahrradhelm Star Galaxy.htm" target="_blank">casca de protectie.
Aproape ca nu mai am rabdare pana la ziua lui; tare-s curioasa cum o sa reactioneze la bicicleta.
Gata, m-am laudat, acum ma duc sa mai fac ceva treaba. Va pup, pa!!!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
18+
iata minunea 2
ana_a spune:
crengu, multa sanatate!!!sper ca acum te simti mai bine!
claudia, si Stefan al meu se enerveaza cand nu-i iese ceva, motiv pentru care mereu sunt dupa el si-i spun "cu rabdare !!!rabdare!!!numai un pic de rabdare!" cred ca l-am disperat cu rabdarea mea dar incet incet o sa prinda si ei gustul rabdarii .Ma bucur ca ti-au ajuns produsele comandate!!
Stefan se simte mai bine, am scapat si de tratament, de luni incepem din nou gradinita.
Eu sunt ok, ma simt bine, doar ca sunt tare mareeee vai...am 71 de kg....cand ma gandesc ma trec fiori....in conditiile in care pe Stefan cand l-am nascut aveam 76 de kg....
O seara placuta tuturor!
Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
expozitia de lucrari
castelul de zapada
construim