Mamici ce asteapta al doilea copil (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Buna seara mamici

In primul rand, sunt restanta cu La multi ani Andrei!!, sa cresti mare si sanatos, sa fii eroul surioarei tale

Imi pare rau Danybv de pb cu urechea - iti doresc sanatate

Sanziana, sanatate mamei tale

Crengu, sanatate si rabdare, sa stea bebelina la caldutz cat mai mult - si sa se nasca dolofana si sanatoasa.

Bun venit Kristin, te trec in listutza acushica

si un pentru grupul de mamici si pruncuti

Credeam ca ne trece raceala - Paul iar tuseste destul de urat si ii curge nasul, iar nasul meu e un cosmar, cu curentul de la birou nici nu ma mir si cum nu-i prea pasa la nimeni... stau cu haina graosa pe mine si cu gluga pe cap..... sunt o "aparitie" rara....
Sper sa nu mai fim asa rau - si sa vina o data vremea buna...

Sarbatori luminate celor ce serbeaza Pastele catolic, lumina in suflet

Si weekend cat mai placut pt toata lumea

Oana 27+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrajitoarea spune:

am aparut si eu.dorm copiii si am timp.
danybla multi ani pt andrei ,multa sanatate si sa creasca mare!am intarziat putin cu urarile dar nu am putut scrie ierri mai mult ,mi-a fostrau.
sanzianasanatate mamei tale si la toti parintii nostri.parca acum de cand sunt gravida as vorbi cu mama toata ziua la telefon ca de vazut nu pot e departe.
la toate mamicile un si sanatate si pt bebe din burrrticila ffel.paste fericit pt mamicile catolice.

diana mami de andrei(19.10.2006)si7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrajitoarea spune:

am uitat sa va intreb ceva:andrei tot face ceva ca nisipul in scaun-vad cand il spal.de cateva saptamani.am mai citit pe internet si m-am speriat -ar fi vorba de intoleranta la gluten sau elimiare de oua de paraziti.am vb cu asistenta lui si zice ca n-are nimic -e de la mancare de parca inainte nu a mancat.ce sa mai fac acum?ai vostri au avut asa ceva?

diana mami de andrei(19.10.2006)si7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna!
Paste fericit celor care-l aveti astazi!
Oana, imi apre rau sa aud ca sunteti si voi raciti!
Eu sunt de mai bine de o saptamana cu urechile infundate .Am avut si sinuzita..Inca mai am de tras...
Vrajitoarea, nu stiu ce sa spun...O analiza a scaunului ar fi mai potrivita.
Ada, cum te mai simti>?
Sanziana, felicitari pentru semnatura noua si insanatosire grabnica mamei!
Pe toate celelalte va pup si sa aveti o duminica frumoasa!

Mariaanna
cand vine BB?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

diana,a avut si alex o perioada in care avea ceva nisipos in scaun(era si mai moale ca de obicei),nu i-a iesit nimic la coprocultura,iar medicul mi-a recomandat kreon vreo 2 saptamani si a fost bine.Oricum si eu as zice sa faci mai iatai analizele la scaun.
Oana,sper si eu sa fiti bine cat mai curand
Mada, in primul rand ca esti mai mult decat harnicuta,dar ai grija sa nu te suprasoliciti
Kristin,bine ai venit
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Buna dimineata, azi am facut eu prima cafeluta si ceiucul asa ca va invit la o sau ce vreti voi.

Noi suntem bine, am fost ieri la socrii si am mancat de toate, tot felul de bunatati ce se fac la noi cu ocazia Pastelui, nu le insir acum deoarece pana la Pastele ortodox mai este o luna si nu vreau sa fac pofte la nici o mamicuta, o sa va pove atunci ce am facut eu de mancare, in mare cam acelasi lucru caci din acest punct de vedere in zona noastra obiceiurile nu difera de la o religie la alta.
Dimineata m-am trezit cu nasul infundat, cu maini, picioare si fata unflate de numa numa. Nasul s-a infundat de la fumul de tigara inhalat de la cumnati iar edemul e din cauza sarcinii, sunt asa suparata ca iar ma unflu...........dar trec si peste asta in cateva luni, nu mai e asa de mult.
Pe la voi cum e vremea?La noi e asa de urat, de 3 zile a plouat intruna, a turnat ce mai, acum e soare dar e un vant ca sta sa rupa castanul din curte, tot ma uit sa nu cumva sa cada pe casa........e asa puternic vantul ca nici nu pot aerisii.

Va pup pe toate si urez insanatosire grabnica bolnavioarelor Oana si Dany, dar si puiutilor bolnaviori.

Ada 21+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Buna dimineata fetelor. Stau la cafeuta cu voi.
baiatul a plecat la gradi , eu am papat ceva, si acum sa vad ce mai faceti voi.

Noi am petrecut Pastele la soacra , am papat multe bunatati, ne-a dat si acasa, asa ca nu mai trebuie sa gatesc eu. Eu ma simt bine, am contractii nedureroase in fiecare zi, le mai tin sub control cu No spa.
Va multumesc la toate pentru cuvintele de incurajare .

Khrisu, as vrea sa nasc la Bethesda, daca se poate, adica daca nu vine bebe mai repede, ca acolo nu te primeste cu prematuritate. Vom vedea ce va fi pana la urma. Dr. Coca nu este cam aglomerata? O colega de-a mea fost la ea, si pana la urma a nascut natural cu moasa. A zis ca-i de treaba.

va pup fetele si revin maine, abia stept sa ma integrez din nou la voi, adica sa fiu la zi cu toate noutatile.

pupici la toate burticile si mamicile proaspete.

Bebe 2
Crengu 20+ cu si mami lui Cristian(aproape 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Vin si eu la un ceai
Ada,Crengu,ce bine ca ati papat atatea bunatati.Trimiteti si noua daca aveti prea multe
Alex se scarpina la fundulet(sus,spre spate,dar unde se termina linia fundului,sper sa intelegeti) pana ii da sangele.Asta nu se intampla tot timpul,dar de cele mai multe ori cand sta pe olita.L-am dat cu alcol alb si cu baneocin,dar nu vad nicio imbunatatire.Acum ma gandesc sa incerc o mixtura mentolata(ceva de genul)Voi cu ce-i dadeati cand\daca aveau mancarimi?Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Buna fetele!

Stefan este mai bine, astazi mergem la control sa vedem ce si cum, oricum, tusea sa spart si am scapat de ce a fost mai greu.
Ada, asa sper si eu sa-i treaca pana la 5 anisori, oricum, crizele sunt tot mai rare si mai usoare.

khrisu trebuie sa te obijnuiesti cu astfel de erectii, la Stefan i se intampla in fiecare dimineatza cand se trezeste, i se face o putza mareeee si imi urla iritat si nervos "nu-mi sta bine mami putza!!!" Mereu astept sa i se aseze la loc inainte sa-i trag pe el chiloteii sau sa-l asez pe olita la pishu In schimb...a observat ca se poate juca cu ea si ca poate e chiar placut....asa ca uneori si-o mai rasuceste si se trage de ea dar pana la urma se face la loc mica. Eu deocamdata nu am dat importanta acestor lucruri, nu cred sa fie ceva sexual, dimineatza ma gandesc ca ii este vascularizata zona si de acolo erectia cu pricina. De pus mana nu pun, poate ar pati la fel ca al tau!

La ecograf a iesit totul bine, doar ca mi-a zis doctorul ca am copil capos...cica la masuratori a iesit un pic capul mai mare, imi spusese DPN 16 iulie si m-am luat de el ca de fiecare data cand merg la eco imi schimba data nasterii???Si apoi mi-a zis ca asa-i iese la masuratoarea capului, dar ca la picioruse si alte masuratori iesea tot 18 iulie. In fine, ma asigurat ca nu are de ce sa-mi fac probleme ca aceste diferente sunt normale acum.Parca mai era o mamica care ne-a spus asa, dar nu mai stiu cine...vroiam sa stiu daca la urmatorul control a iesit ok cu capul!

Noi sarbatorim azi Pastele, sambata am fost ocupata cu un pic de curatenie si gatit, oua si alte mancaruri, eu nu prea exagerez cu gateala pt ca oricum nu mancam mai mult ca in restul zilelor. Imi pare rau ca nu am putut merge la slujba de Inviere pt ca mi-a fost groaza sa-l scot pe Stefan la 12 noaptea cu bronsita pe la biserica, in schimb am fost duminica si tare mult ne-a placut.Stefan a avut rabdare contrar asteptarilor noastre.Este primul an cand mergem toti 3, pana acum mergeam ori eu ori sotul, unul din noi ramanea acasa cu copilul.

Ah...am vrut sa va mai spun sa-mi tolerati eventualele greseri de scriere am observat ca inversez literele sau apas pe tastatura spatiul si nu-l apas destul de tare....din graba uneori nu mai apuc sa dau vizualizare, si asa scriu in viteza mare si printre alte treburi...

danybv, spun si eu "La multi ani!!!" pentru Andrei!Multa sanatate si numai bucurii!!!

crengu, imi pare rau ca tre sa fi asa grijulie!Dar cel mai important este bebelu, asaa ca o sa vezi ce bine iti va prinde repausul acasa!

kristin, bine ai venit in clubul nostru!!!

Am inceput mesajul de dimineatza....si abia acum il trimit, chiar daca inca nuam citit toate mesajele/....

va doresc o zi buna la toata lumea!!!

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Multumim de primire fetelor

Oana, multumesc ca m-ai trecut in listutza, m-am minunat ce de mamici de baietei pe aici

Si aici s-a sarbatorit Pastele Catolic si am avut o mini-vacanta, liber de vineri pana luni inclusiv, si pt. ca maine trebuie sa ajungem la eco de 12 sapt. mi-am mai luat o zi libera, speram sa fie totul bine. Asadar intoarcerea la serviciu va fi cam greoaie

Ma uitam ca in RO sint peste 20 si de grade iar aici sint minus 4...cand o mai veni primavara?!

Pupici,

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

Mergi la inceput