Mamici ce asteapta al doilea copil (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

quote:
Originally posted by khristin

Salutare mamicilor ,

V-am descoperit si eu de curand, ma primiti si pe mine in clubul vostru? Am o fetita mai maricica de 5 anisori, nascuta pe 3 dec. 2002, si il asteptam pe bb#2 pe 5 octombrie . Speram ca totul va decurge bine pana atunci si bb va sta cuminte la caldurica

Pup mamicute gravidute

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

bine ai venit in nostru!Sa fiti sanatosi !

Mariaanna
cand vine BB?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrajitoarea spune:

buna mamici cu burtici.am fost la control cu andrei si n-am trecut examneul pt ca nu l-am curatat destul dar am mai prins curaj si cred ca acum pot sa il curat singura ,pt ca peste o sapt iar il duc la control drept pedeapsa pt mine de la dr -o cheama topor-nu stiu daca am facut bine ca l-am decalotat ,am mai citit pe internet despre asta poate era bine sa nu dar pe el deja l=a fortat asistenta peddiatrei si cred ca dca umbli o data acolo trebuie mereu pt ca se poate infecta ???oricum nu mai plange la pisu si nici nu il mai pansez ,daor miriie putin.dar are putin singe la varf si asta nu imi place.sa il dau cu galbenele?oricum doar acum mai merg cu el la control sper sa nu mai fie nevoie. mie mi-e tot cam rau ,ametesc si greata destula cateodata.o sa iau utorgestanul vaginal sa vad daca mai am senzatiile astea.va pup pe toate .sper sa ajung sa va scriu si eu la fiecare cate ceva cum faceti voi cu mine dar nu azi ca mi-e tare somn.am un somn mare tot timpul si cand doarme puiul dorm si eu daca pot.acum dorm amandoi puii-si cel mare= sotul si cel mic.

diana mami de andrei(19.10.2006)si7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Andrei,LA MULTI ANI!Pana sa ma prind despre cine e vorba ,tot aveam impresia ca nascut cineva si mi-a scapat,tot citem in urma
Andrei,ca n-am fost pe faza din prima
Crengu,stii ce ai de facut ca sa nasti la termen,gandesti pozitiv,eu zic ca va fi bine
khrisu,acum nu ma mai gandesc ca nu stiu ce se intampla ca mi-am decalotat copilul,dar iti imaginezi la ce m-am gandit cand am cicit site-urile alea si il decalotasem deja.Dupa cum am spus,incerc sa vad partea plina a paharului si ma gandesc ca totul va fi bine.
Mada,spor la treaba!
pe toateIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut mamici!!

Intru si eu la raport: sunt cam capiata de somn zilele astea Sofia ne-a cam dat trezirea de la 5 dimineata si seara nu pot sa adorm.. la toate celelalte "bucurii" cu care m-a cadorisit sarcina asta trebuie sa adaug acum si insomniile..

Mariaanna eu zic ca daca bebe se hotaraste sa vina DD nu o sa se supere chiar daca e post. Oricand ar fi noi tinem pumnii sa fie bine.

Ana multa sanatate lui Stefan.

Sanziana recuperare rapida mamei tale si tie o de la noi sa nu mai fii necajita.

Dany la multi ani pentru Andrei multa sanatate si tie si vezi ce mai zice si alt medic. Sper sa nu fie totusi nevoie de o interventie chirurgicala.
Cu tunsul e problema mare si la noi, noroc ca suntem fetite. I-am taiat putin din bretonel Sofiei acum vreo jumatate de an si am facut un dezastru, stiu ca nici la coafor nu o sa stea asa ca deocamdata stam cu bucle lungi.

Ada.. m-a distrat tare mult povestea cu vara ta cea ingrijorata..!!

Crengu stai cumintica in pat sa ii fie bine lui bebe mic.

Cristina bine ai venit!! sarcina usoara si bebel sanatos!!

Ok acus ma duc la somn.. sper sa reusesc sa adorm.
toate burticile si o zi super!!

PS:
Sarbatori fericite celor care au duminica asta pastele!!

Cami 33+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

neata fetele
multumesc fetelor : Mariaanna.Crengu75,julax ,CamiM si celorlalte fete care l-au felicitat pe Andrei le mai multumesc odata va pup pe toate si va doresc si voua numai bine sa aveti parte
Ieri nu am facut mare lucru l-am dus pe Andrei la bunica , eu am fost aseara iar la dr fiindca aveam dureri mari la ureche si mi-a dat alt tratament care sa speram ca este mai bun decat cel pe care l-am facut pana acum auzul tot nu-mi revine
Nu am tinut ziua lui Andrei fiindca suntem in post si am amanat pe altadata , a primit cateva cadouri .
Doresc si eu tuturor celor care au pastele duminica : Paste fericit !!!

khristin bine-ai venit la noi in club si sarcina usoara
crengu75sa stai cuminte in pat ca sa poti duce la bun sfarsit sarcina , ai grija de tine si bebic
CamiM iti doresc sa prinzi un moment in care sa te poti odihni ca sa te refaci
Sanziana refacere rapida mamei tale
Ada_s un pupic dulce

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Buna diminata!
Haideti, mamici la un ceai si-un cornulet!
Cami, esti o draguta!
Danybv,n-am fost pe faza.Ce e cu urechea? Ai otita?
Oana, Crengu, Ada, Cami,Claudia si toate celelalte....sa aveti un We placut, sau Paste fericit, dupa caz!
Va pup!

Mariaanna
cand vine BB?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetelor!

Ce mai faceti? Sper ca sunteti toate ok.
Kristin bine ai venit in grupul nostru! Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos si papacios!
Eu abia m-am trezit cu chiu cu vai ca aseara am reusit sa punem tot tapetul dar ne-am dus la somn la 5 dimineatza la ora 4 am reusit sa punem ultima bucata de tapet. Dar e gata.
Acuma a dormit si fata pana pe la 7 fara 20 deci am reusit si eu sa atipesc putin si l-am lasat pe Flo sa doarma ca el e cu dormitul dimineatza si eu am sa recuperez la pranz.
Ma bucur ca am reusit sa terminam si cu tapetul in seara asta Flo o sa se ocupe de plinta si de calorifere sa le vopseasca eu am sa urc frumusel sus ca e prea puternic mirosul de la vopselele astea asa ca o sa le faca numai el. Si ramane laminatul sa il facem impreuna poate duminica vedem cat de odihniti suntem.
Iulia multumim.
Dany ceva poze de la ziua lui Andrei?
Onyx sper ca esti ok.
Crengu uff imi pare rau sa aud ca ai probleme, da lasa stai tu cumintzica in patutz si tinem pumnii sa fie totul ok. Multi pupici tie si la burtica!
Diana, Sanziana, Khrisu, Oana, Cami, Mariana, Ana, Ada, Claudia multi pupici si voua si la pitici.
Cam astea sunt vestile de la noi va urez weekend placut si Paste fericit celor care sarbatoresc duminica.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

mariaanna m-a tras curentul foarte tare si am facut o otita de toata frumusetea care s-a lasat si cu perforarea timpanului si pierderea auzului si acum am facut 10 zile tratament si nu-mi revine auzul deloc
mada daca nu am tinut ziua lui Andrei nu am facut poze , defapt am doar 2 poze facute aseara cand a venit de la bunica .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Khristin bun venit in clubul nostru, sarcina usoara, la termen si un bebe sanatos tun!
Mada felicitari! Ce harnicuti suntei voi, sa ne pui poze cu casuta!
Dany eu iti tin pumnii poate tratamentul asta e mai bun!
Crengu ai mare grija de tine, mai bine stai in pat cumintica, te iertam si la prezenta pe forum, decat sa nasti prematur si sa stai in spital cu bebe!
Pe mama a operat-o ieri, parca v-am zis si-a revenit foarte bine dupa anestezie. Azi voi merge pana la ea!
Azi am schimbat semnatura 10+!!!

Va urez inca o data Paste fericit celor care sarbatoriti wkendul asta! Sa aveti parte de zile senine si fericite alaturi de familiile voastre!

10+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Dany, eu am suferit vre-o 10 ani de otita, cand la o ureche cand la alta asa ca stiu prin ce treci, sper sa te refaci cat mai repede.

Sanziana, ma bucur ca mama ta e mai bine, cand o lasa acasa din spital?

mada, sunteti tare harnici, bine ca ati terminat cu tapetul asta a fost ceva mai greu, parchetul merge mult mai repede. Imi place ca va faceti voi singuri tot, asa suntem si noi, in 2 ani am renovat de 2 ori si am facut totul singuri, zugravit schimbat faianta si gresie, pus parchet, etc.

Pupic si pt restul mamicilor, am intrat scurt sa vad ce faceti si nu mi-a placut ca v-am gasit la pagina 3 asa ca m-am pus sa scriu un mesaj sa aduc subiectul mai in fata.

Onyxg, cum te simti?

Vad ca urmatoarea pe lista e CristinaGoji, dar nu ne-a mai scris demult, stie cineva ceva de ea?se simte bine?

Ada 21+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput