Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

aaaaaaa

anidaz sa fii tare.....sa ne spui ce faci marti si roaga-te mult pana atunci....doamne ajuta sa fie bineeeeeeeee.....ma bucur super tare pt tine....

si sa nu uitati ca in fiecare duminica la Sf. Liturghie noi va pomenim pe toate cu voce tare

Dumnezeu sa ne ajute!!!

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Va multumesc din suflet fetelor,Doamne-ajuta!Va pup pe toate mult-mult

http://bd.lilypie.com/fS790.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

quote:
Originally posted by anidaz

Fetelor ,va multumesc din suflet pentru ca v-ati rugat si pentru mine.Iata ca Sfanta Fecioara si Bunul Dumnezeu mi-au indeplinit cea mai arzatoare dorinta si acum am si eu teste cu II liniute.
Cu ajutorul lui Dumnezeu marti poate voi afla cu certitudine ca voi fi MAMA.
Trebuie sa merg marti sa fac un control ginecologic pentru a stii sigur daca e bine plasata sarcina,sper din tot sufletul sa nu fie extrauterina.O sa va tin la curent

http://bd.lilypie.com/fS790.png

Anidaz
Felicitari din toata inima !!! Ce veste !!! Sa iti ajute Bunul Dumnezeu ca maine sa afli cu siguranta ca torul e bine si sa te bucuri din tot sufletul de aceasta sarcina !Fetelor, vedeti ca se poate? Cu credinta si rugaciune !
Doamne ajuta

Vine cu
magdita
http://tt.lilypie.com/rrnbp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Fetele mele,
Vroiam sa va spun ca ieri dimineata am fost la Manastirea Maglavit asa cum am promis si am lasat doua acatiste sa fie citite pana la Paste :unul cu listuta aspirantelor care se roaga din tot sufletul pentru binecuvantarea pantecelui cu un copilas sanatos si una cu listuta fericitelor gravidutze, sa duca sarcinile la bun sfarsit si sa nasca copilasi sanatosi.
Am stat la slujba, m-am spovedit si am vorbit cu preotul. Am plecat de acolo asa de linistita si increzatoare, mai ales ca parintele m-a incurajat spunandu-mi ca Bunul Dumnezeu ne va da un copilas, sa fim increzatori si sa ne rugam. Am primit si dezlegarea pentru Inseminare si o sa plecam maine la Bucuresti cu multa speranta in suflet si multa credinta in Dumnezeu ! Faca-se voia Lui !
Doamne ajuta

Vine cu
magdita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Dragele mele,

Asa cum am promis, revin. Ce BUCURIE aici!!!! Ne-au scris Aditi, Adela, Marryan, pe care le asteptam de mult cu vesti! FELICITARI Anidaz, ma bucur din tot sufletul, e o Veste Minunata, de care chiar aveam nevoie - pentru ridicarea moralului Am citit tot ce ati scris, cu mare incantare, sunteti absolut minunate si cuvintele fiecareia sunt o comoara pentru sufletul meu! BUN VENIT fetelor noi, Ingridut si ... sa ma ierte alte fete noi daca mai sunt si nu le-am numit, o fac din memorie, verific imediat din nou si revin daca trebuie E o minune ca listuta noastra se mareste, atat la aspirante cat si la gravidute!!! Si in curand si la sectiunea Mamici ...!

MULTUMESC si eu tuturor fetelor care se straduiesc, cu ajutorul Lui Dumnezeu, si duc listuta cu numele noastre la Manastiri si Biserici. Multumim Cami, pentru ca sotul tau ne pomeneste in fiecare duminica, este o mare binecuvantare pentru noi!! Dumnezeu sa va rasplateasca si sa vina minunile in viata voastra cu mare repeziciune!!

V-am promis mai demult sa va dau un link... intr-o zi ma uitam pe forum la alte discutii (cred ca tot la capitolul spiritualitate, nu-mi amintesc discutia anume. Am gasit blogul urmator care mie personal mi-a placut fff mult si-l gasesc foarte folositor http://dulcecasa.blogspot.com/; este blogul Irinei, o "colega" de aici de pe forum. Voi incerca sa o contactez ca sa ii spun ca am lasat linkul aici la discutia noastra. Cred ca va va placea sa-i vizitati blogul, gasiti gandurile Irinei, rugaciuni, pilde, retete de post...

Va doresc o primavara superba in continuare, cu multe VESTI BUNE - ca astea ne plac cel mai mult!!! Hehe...

Va imbratisez mult mult pe toate, va , ca de obicei va multumesc ca existati caci eu nu stiu ce m-as face fara voi... stiu ca ar avea Dumnezeu grija de mine, nu-i vorba, cert e ca viata e mult mai frumoasa si mai senina impreuna cu voi, dragele mele!!!

Va iubesc mult mult!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

buna fetele!

multumesc pentru ca m-ati trecut in listuta voastra!
Livsy, multumesc pentru urarile de bun venit. defapt multumesc tuturor fetelor care m-au primit cu bratele deschise.

mai fetelor vedeti ca rugaciunile noastre dau roade? anidaz va avea copilasul pe care si-l doreste. felicitari si sa ai parte de o sarcina usoara!
sa fim increzatoare fetelor! va imbratisez pe toate!

silvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

anidaz- felicitari, cred ca esti prima graviduta de la capitolul asta (9). - Doamne ajuta sa fiti santosi tu si bebe
cami_antonia - multumim pentru sfaturi si lamuriri.Stiam eu ca putem avea baza in tine. Multumiri si pentru pomenirea noastra la Sf.Liturghie de catre sotul tau. Domnul sa ne auda si sa ne binecuvinteze pantecele sa rodeasca rod bun!
magdita - ma bucur pentru tine si pentru linistea din suflet dobandita. Sunt sigura ca te vei numara printre gravidutele anuntate in acest capitol. Mult curaj si incredere in bunatatea Domnului.
Adela - bucuria ta este putin si bucuria noastra. Doamne ajuta sa-ti creasca bebe sanatos si voios si sa te bucuri de zambetele lui si de gangurelile lui si sa ne trimiti si noua niste poze sa impartasim bucuria cu tine.
marryan - bine ai revenit
Livsy - am credinta ca si tu vei fi in acest capitol si asa se va ridica mult moralul tau si vei infrunta durerile vietii cu multa pace si incredere in Domnul.
Fetelor noi venite, si sa va auda bunul Dumnezeu rugile... si sa ne pomeniti si pe noi ca sa ne bucuram impreuna de bucuriile nasterii de prunci si sa ne regasim fericite si in alte capitole ale acestui forum.
Doamne ajuta si post usor.

Acush vine bebe mult dorit!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

Mergi la inceput

Ana, multumesc pentru incurajari !
Pup toate fetele si ma rog la Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe fiecare in parte cu un sanatos.
Doamne ajuta

Vine cu
magdita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Felicitaaaaari,Anidaz!!!Mareee bucurie ne-ai adus si multumim bunului Dumnezeu pentru fiecare minune,ne rugam in continuare ca la fiecare pantece sa vina o astfel de minune si fiecare fata sa primeasca un prunc sanatos in pantece.Va fi bine,nu-ti face griji,Maicuta Domnului sa va aiba in paza 9 luni de aici in colo!!!

Fetelor,multumim pentru rugaciuni si acatiste date la Sf.Manastiri si biserici.Cami si Magdita,sa va rasplateasca bunul Dumnezeu cu un prunc,atunci cand va sti ca-i mai bine,ca numai El, dragutul stie sa le randuiasca pe toate.

Bun venit noilor fete,cat mai puternica rugaciune si credinta alaturi de noi,le dorim sa stea cat mai putin pe lista aspirantelor si cat mai mult pe lista gravidutelor.Si eu tot la 33 de ani am primit binecuvantarea pantecelui si multumesc lui Dumnezeu pentru asta,ma rog sa fie si la voi tot asa.

Pupici tuturor fetelor,ne era tare de voi,si mult ajutor pentru mamici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetelor.
Am intrat la voi pe subiect , abia acum o saptamina, cu toate ca citesc pe Dc de vreo 2 ani.Am intrat sa va multumesc , eu una nu sint o bisericoasa, cred in Dumnezeu, ma rog, merg la biserica duminica, dar nu ca voi. Va multumesc ptr ca de cind va citesc vreau sa va spun ca ma rog mult mai mult si ptr asta va multumesc. La noi povestea e mai complicata, pe scurt, am ramas insarcinata dupa 5 ani de trat , analize, operatii si alte cele, prin Fiv, sarcina cu trpleti pe care am pierdut-o la 6 luni, in noiembrie si atunci tare rau am mai fost suparata pe tot ce ma inconjura, intelegeti voi ce vreau sa spun.Voi incepe si eu sa ma rog odata cu voi, la 21 .V-as ruga daca se poate sa ma treceti si pe mine pe listuta, nume de botez Florica , voi scrie si eu lista cu nume si o voi duce la biserica .vA MULTUMESC INCA ODATA SI dUMNEZEU SA NE AJUTE PE TOATE.
Cleo, felicitari ptr subiect si bebelusi sanatosi.
MEDA

Mergi la inceput