Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Dragele mele,
Ma grabesc sa va scriu, caci am vorbit cu un preot care m-a sfatuit sa citesc urmatoarele:
luni- Acatistul Sf. Ioan Botezatorul
marti si joi- Acatistul Sf. Ierarh Spiridon
miercuri si vineri- Acatistul Sf. Acoperamant
sambata si duminica- Acatistul Sf. Pantelimon
40 de zile la rand- Acatistul Sf. Parinti Ioachim si Ana
Eu o sa incerc; v-am scis si voua, poate va e de folos.

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Buna seara dragele mele!
Multumesc pentru cuvintele voastre frumoase si de primire inca odata, am lipsit cam mult si cu motiv dar recuperez eu!
Cel mai frumos lucru care se intimpla la noi e ca multe si din ce in ce mai multe fete se alatura noua la rugaciune pentru un copil si asta doar prin chemarea lui Dumnezeu care este in noi, totul ceea ce scriem aici de fapt nu scrim noi ci Dumnezeul din nou credinta curata pe care o purtam zi de zi fata de EL si asta se vede ca primim binecuvintari multe, deja avem primii nostri copilasi prin rugaciune si ei vor fi cei mai binecuvintati de sus! Acum una cite una urmam sa primim darul sfint de la Dumnezeu prin rugaciune si staruinta!
Eu sunt fr fericita ca va am pe voi, ca ma rog in fiecare zi si staruiesc in rugaciune sa primesc darul de pret, ma rog si pentru fiecare din noi, dau listuta la biserici si manastiri si asta este o dovada ca Dumnezeu lucreaza prin noi, cel putin asta eu simt!
Livsy iubita stiu ca ai avut ceva probleme si imi pare nespus de rau ca nu puteam sa scriu nu aveam de unde si cind mai capatam o ora de net nustiam ce sa scriu eram pierduta in ginduri dar stiu ca Dumnezeu este alaturi de tine si de jumatatea ta si va calauzeste in tot ceea ce faceti voi!
Noile fetite Magdita,Anadomnica,MaraAnisia,Shaki,Silvy24,
Alexa,Silvi8,Alexia86,muchy,medamaya1,Ruxandrada,Doris_71, poate am uitat pe cineva imi cer iertare, dar sa stiti ca va doresc tot binele din lume, fie ca Dumnezeu si marile puteri ceresti sa va aline sufletul cit mai curind cu ingerasi frumosi si sanatosi! Doamne Ajuta!
Apropo oana_oana26 e mamica din cite am citit la odiseea de nov-dec 2008, asa ca vreau sa o felicit si sa i doresc o sarcina usoara de data asta fara probleme si pina la termen!
Cleo noi ne gindim la tine si ne rugam pentru tine iti tinem pumnii ca sa ai parte de o nastere cit mai usoara, sper sa primi vesti bune de la tine si de la aditi cit mai curind!
Va pup pe toate!

Maria

'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!

nu a mai ramas mult pina voi afla ca s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna fetele mele....

am promis ca intru in seara asta sa va povestesc ce am facut azi....am vazut f frumos la eco cele doua ovare ...curate de data asta....ceea ce inseamna ca foliculul s-a spart....acum depinde cand....pentru ca dezlegare....dezlegare....dar cand e cu multe slujbe sii impartasanie ne abtinem......asa ca.....

oricum am luat o decizie....daca nu a iesit nimic....si asta vom afla cam in 10-15 zile.....ne-am hotarat sa lasam totul pentru dupa Paste....pentru ca ar pica perioada fix in Saptaman mare.....si imi este frica....nici chiar asa.....

asa ca de azi post de adevarate-lea/......

maria scrii f frunmos....imi pare bine de cunostinbta....
livsy imi era dor de tine....ai depasit acele momente grele de care ziceai?????
stie cineva ceva de cleo?????????????? imi este dor de randurile ei......

anadomnica salutari si ma bucur ca mai scrii din cand in cand....
magdita iti tinem pumnii...
anidaz sa nu uiti sa ne scrii maine ce faci la doctor la control....

va pup pe toate....
cami
DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Ruxandrada - multumim pentru impartasirea modului de citire a acatistelor. Domnul sa ne ajute sa dobandim prunci buni.

Acush vine bebe mult dorit!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi25 spune:

Buna fetelor,
Indraznesc sa va scriu (in final), citesc subiectul de mult timp. Si eu vreau pe lista aspirantelor la Incercam de mult timp dar pana acum Citind subiectul avem forte sa continuam.
Sa dea Bunul Dumnezeu ca sa ne aduca

Dumnezeu sa ne ajute pe toate.

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

OOOOOOOOOFFFFFFFF,fetelor de ce trebuie sa suferim noi atat,.
NU SE VEDE NIMIC.Ce sa mai cred sunt disperata.
Am fost la medic cu testele dupa mine,a vazut si el ca sunt doua liniute pe toate,inclusiv pe cel de azi desi mult mai pala,si totusi imi spune ca nu e sarcina dupa parerea lui.
A spus asa:mucoasa endometriala ar fi pregatita,dar la fel de bine si pentru menstra,daca vine ciclu incep din nou stimulare ,daca nu inseamna ca s-a prins in ultimele zile si nu se vede.
Deci eu am plecat la el tematoare si am iesit confuza rau.
Deci verdictul a fost :daca vine stimulare,daca nu vine ne vedem din nou peste 7 zile.
Gravidutelor nu ma lasati in ceata:la cate zile s-a vazut la voi prima data?

oare da,oare ba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Anidaz,nu dispera,ai incredere in Maicuta Domnului!!!Va face cum va sti ca-i mai bine,ca ea le randuieste pe toate!!!Eu am facut primul test la 5 zile intarziere si a iesit pozitiv,iar prima ecografie si primul control la 14 zile intarziere,deci avea bebe o luna.Dar nici atunci nu cred ca se simtea mare lucru,la eco mi-a zis ca e "punctuletul acela mic negru",desi eu nu vedeam nimic.Iti dai seama ca la mine situatia era disperata,ca aveam in antecedente o extrauterina,dar am zis de la inceput ca trebuie sa fie bine si multumesc lui Dumnezeu,asa a fost!!!

Pe de alta parte,nu vreau sa te dezamagesc,am avut o data si teste pozitive,vreo 3 saptamani,insa fara sa fie sarcina....doar o dereglare hormonala,cica...numai Dumnezeu stie ce a fost!!!

Eu zic sa faci o eco endovaginala,ca se vede mult mai bine decat la una abdominala si testul Hcg din sange,a carui valoare se masoara si se repeta la 24-48 de ore;daca va creste valoarea este clar sarcina.Pana una alta nu ti-a dat nici un tratament pe baza de progesteron???Daca este sarcina se fixeaza,daca nu este iti vine.

Oricum va fi,sa nu ai nici o umbra de tristete,ai incredere in Dumnezeu,Maicuta Domnului si toate puterile ceresti,ca stiu exact vremea randuita pentru fiecare,pentru a ne trimite un punc sanatos.Sa ne dai de veste,ca noi ne rugam sa fie bine si cu bebe,bineinteles!!!Doamne ajuta!!!

Pupam toate fetele si mamicile si bebicii si asteptam vestea cea mare de la Cleo si Aditi.Doamne ajuta tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna seara fetele

anidaz ai incredere in Dumnezeusi multa rabdare....intr-o situatie asemanatoare sunt si eu....inca nu se vede nimic la eco...asa ca si eu am de asteptat vreo doua saptamani si daca luna trecuta nu am avut rabdare sa vad daca imi vin rusii sau nu si am facut teste....luna asta nu mai fac....mi-am propus sa am rabdare 10 15 zile....asa ca stai linistita ....nu esti singura....si le randuieste Dumnezeu cum stie El mai bine.....daca nu este nimic gandeste-te ca poate asa este mai bine pt tine....dar ai rabdare....

cat despre ceva tratament pe baza de progesteron nici eu nu am inceput sa iau ca vreau sa fie de acum inainte totul cat mai natural....asa ca renunt ca am luat destule chestii....plus ca abia am facut pregnylul acela....si tot asa.....

cica in strainatate nu se dau atat de usor aceste pastile pe baza de hormoni....

daca nu am nimic ma apuc de tratamentul natuist al liviei poate putin mai simplificat.....ca sa fie totul bine peste 2 luni cand voi incerca din nou....

cam atat de la mine
va pup pe toate
cami

Mergi la inceput

anidaz - medicii gresesc, pt. ca medicina nu e ca si matematica (asta am inteles eu f. greu, fiind de formatie inginer). Asa ca eu zic sa te rogi in continuare ca va fi bine si intotdeauna te poti indoi de oameni insa nu de mila si bunatatea Domnului.
Am sa pun aici o paranteza si am sa va povestesc ca eu am auzit de multe ori medicii recomandand gravidelor avort pt. ca ar fi riscuri foarte mari sa fie copiii cu malformatii majore, insa mamele au avut mai multa incredere in Domnul si nu au facut avort la recomandarea medicului iar copiii... culmea ca au iesit in marea lor majoritate sanatosi. Asa ca eu recomand cu caldura rugaciunea si increderea in Domnul Iisus Hristos si in dulcea sa Maica.

Mergi la inceput

anidaz - Doamne ajuta si te asteptam cu vesti bune

Mergi la inceput