Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sukisuki spune:

buna ziua fete dragi imi era foarte dor de voi
desi nu am mai intrat sa va scriu v am citit pe toate si ma rog pt noi toate .

ma bucur mult ca listuta noastra s a inmultit ,urez bun venit noilor fete si le uraz sa stea cit mai putin in listuta de sus .va puup si sa va ajute DUMNEZEU si sa aveti un bebelas frumos in burticute

MAGDITA. BAFTA MULTA SI DUMNEZEU SA FIE CU TINE ,SA IASA ASA CUM ITI DORESTI

ANADOMNICA .CU DUMNEZEU INAINTE SI NU FII DEZAMAGITA , O SA FIE BINE AI SA VEZI SI AI SA INTRI SA NE DAI VESTEA CEA MARE .

CAMI MULTA SANATATE AI DORESC TATALUI TAU, MULTUMIM PT INVATATURI .
SPER CA FOLICOLUL TAU SA SE FI SPART SI OVULUL SA FIE DEJA FECUNDAT..

ADITI SA AI O NASTERE USOARA SI UN BEBE SANATOS , SA VA BUCURATI DE EL.DOAMNE AJUTA .

LIVSY CE BINE CA AI MAI SCRIS CITEVA RINDURI . SE VEDE CA CEVA TE PREOCUPA CA DE FAPT SI PE MINE DAR ...O SA FIE BINE SI TIMPUL LE VA REZOLVA PE TOATE .PUPICI MULTI .CU DUMNEZEU INAINTE .

EU AM INCEPUT TRATAMENT CU DUPHASTON DEOARECE AM DEREGLARI CAM MARI DE MENSTRUATIE .MAI AM O SPERANTA PT CA LA ECO S A VAZUT UN FOLICUL CARE ULTERIOR LA CITEVA ZILE LA MONITORIZARE MI A SPUS DR CA S A SPART, ACUM FIE CE O FII .CUM O VREA DUMNEZEU ASA SA FIE .

VA POOOP PE TOATE SI VA IUBESC .MULTA RUGACIUNE SI SPERANTA CA TOTUL VA FII BINE .NOI NU NE LASAM NU I ASA FETELOR?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

magdita, anadomnica si va multumesc ptr. primire.

daniela xy i-mi pare rau prin ce ai trecut,sper sa te reprinzi cat mai repede si cu credinta in Bunul Dumnezeu, cu rugaciune ai sa-ti alini durerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Buna fetele mele dragi...Am reusit sa intru acum un pic in timp ce pruncul meu doarme...
Va multumesc la toate,pentru gindurile,felicitarile si rugaciunile voastre,mi-au prins foarte bine,v-am simtit aproape de mine...
Multumesc lui Dumnezeu si Maicutei Lui,pentru ca am scapat cu bine,si pentru pruncul daruit si pentru faptul ca mi-au scos in cale oamneni si medici minunati...Totul a decurs bine,nu m-am asteptat la asa bine....multumesc si medicului meu,si asistentelor care s-au comportat impecabil....Dumnezeu face Minuni Mari....Am nascut cu doua zile mai repede,nastere normala cu epidurala,travaliul a fost cam de trei ore....si apoi mi-am vazut minunea....sint foarte fericita si implinita....Sa va binecuvinteze Dumnezeu pe toate cu prunci sanatosi,sa va rugati mult si sa aveti rabdare...ca minunea va veni...

Va multumesc inca o data la toate,sinteti minunate,o sa mai intru cand mai pot...

Doamne ajuta!

ADELA SI STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridut spune:

buna fetelor. sunt noua pe aici. vreau sa intru in clubul vostru...al celor care fac sfanta cruce si care doresc sa ramana insarcinate. am aproape 33 de ani si poate bunul d-zeu se va uita in acest an si spre mine. doamne ajuta la toata lumea, sanatate si curaj. va iubesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

quote:
Originally posted by aditi

Multumesc din suflet tutror fetelor!
Dumnezeu sa va rasplateasca cu ceea ce va doriti mai mult!
Eu ma inca sa rog in continuare pt toate si voi lasa lista verisoarei mele sa o duca pe 6 a[prilie la Sf. Maslu ca eu voi fi in spital.
Noi incepem sa ne facem bagajul, marti plecam sa ne internam si nadajduim ca vom mai duce catva timp.
Va anunt cand se va intampla marea minune!
Dumnezeu sa va ajute!Eu nu mai pot sta.

Va pup pe toate burticile si pe viitoarele burtici!

Aditi 36sapt si 2 zile si Andrei

Aditi, Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa iti fie alaturi, mai ai atat de putin si iti vei tine minunea la piept...

Sa ai o nastere usoara si o intalnire minunata cu puiutzul tau
Doamne ajuta

Vine cu
magdita
http://tt.lilypie.com/rrnbp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

quote:
Originally posted by adela achim

Buna fetele mele dragi...Am reusit sa intru acum un pic in timp ce pruncul meu doarme...
Va multumesc la toate,pentru gindurile,felicitarile si rugaciunile voastre,mi-au prins foarte bine,v-am simtit aproape de mine...
Multumesc lui Dumnezeu si Maicutei Lui,pentru ca am scapat cu bine,si pentru pruncul daruit si pentru faptul ca mi-au scos in cale oamneni si medici minunati...Totul a decurs bine,nu m-am asteptat la asa bine....multumesc si medicului meu,si asistentelor care s-au comportat impecabil....Dumnezeu face Minuni Mari....Am nascut cu doua zile mai repede,nastere normala cu epidurala,travaliul a fost cam de trei ore....si apoi mi-am vazut minunea....sint foarte fericita si implinita....Sa va binecuvinteze Dumnezeu pe toate cu prunci sanatosi,sa va rugati mult si sa aveti rabdare...ca minunea va veni...

Va multumesc inca o data la toate,sinteti minunate,o sa mai intru cand mai pot...

Doamne ajuta!

ADELA SI STEFAN

Adela Felicitari inca o data, Bunul Dumnezeu si Maicuta Lui sa fie alaturi de voi in fiecare clipa.
Doamne ajuta

Vine cu
magdita
http://tt.lilypie.com/rrnbp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Fetelor ,va multumesc din suflet pentru ca v-ati rugat si pentru mine.Iata ca Sfanta Fecioara si Bunul Dumnezeu mi-au indeplinit cea mai arzatoare dorinta si acum am si eu teste cu II liniute.
Cu ajutorul lui Dumnezeu marti poate voi afla cu certitudine ca voi fi MAMA.
Trebuie sa merg marti sa fac un control ginecologic pentru a stii sigur daca e bine plasata sarcina,sper din tot sufletul sa nu fie extrauterina.O sa va tin la curent

http://bd.lilypie.com/fS790.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sukisuki spune:

FELICITARI ANIDAZ.SA FIE BINE SI SA AI 9 LUNI USOARE SI UN BEBITA SANATOS.

INGRIDUT bine ai venit si iti doresc sa ti se indeplineasca dorinta cit mai repede .pupici , DOAMNE AJUTA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna dragele mele,
Iata ca Dumnezeu ne a ajutat sa ne conectam si noi la retea si acum am internet acasa 24/24 si o sa intru mai des cu putinta.
Felicitari inca o data adela pentru ingerasul tau, sa dea Dumnezeu sa va fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Aditi sa te ajute Maica Domnului si toti Sfintii sa nasti usor, sati vezi ingerasul in brate sanatos! Nastere usoara!

Ainidaz felicitari pentru marea fericire pe care o traiesti acum, sa dea Dumnezeu sa fie o sarcina usoara, fara probleme si pina la termen! Doamne Ajuta! Asteptam vesti de la tine!
Fetelor noi care ati aderat la grupul nostru de rugaciune pentru un copil sa va ajute Dumnezeu, Maica Domnului si toti Sfintii sa va indepliniti visul mare de a fi mamici!
Eu tot la capitolul asteptare sunt, ma rog si nu incetezi sa cer marea binecuvintare a unui copil in pintece!
Va doresc o seara de duminica cit mai frumoasa si relaxanta!
Sa stiti ca mia fost dor de voi, va port in gindul meu in fiecare zi!
Doamne Ajuta!!!

Maria

'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!

nu a mai ramas mult pina voi afla ca s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna sera fetele mele dragi!

doamne cate vesti si cata lume noua.....ma bucur pentru toate fetele care ni se alatura si sper ca si ele sa trimita listuta noastra la cat mai multe biserici si manastiri ca doar asa vom avea mai mult ajutor de la Domnul nostru Dumnezeu....

adela sunt tare fericita ca totul a fost foarte bine pentru tine si ca ai nascut usor si toti te-au ajutat....as vrea ca atunci cand mai intrii sa ne dai mai multe amanunte.....unde ai nascut....cu ce doctor....te rog....am multe prietene si o finuta care sunt insarcinate si m-ar interesa cat mai multe pareri...ma bucur mult de tot ca listuta noastra a inceput sa se mareasca....simt ca anul acesta va fi anul nostru ....al gravidutelor care asteptam de ani buni....sa de-a Dumnezeu sa ne indeplineasca si noua cea mai mare dorinta....aceea de a deveni mamici....

eu maine aflu daca foliculul meu s-a spart la timp sau nu....daca nu s-a intamplat nimic ma linistesc pana dupa terminarea postului....asa simt sa fac....va voi sune maine seara care mai e treaba....

ingridut ma bucur ca ni te-ai alaturat....si eu am tot aproape 33 de ani....sunt de fel tot din galati dar acum stau in constanta....asa ca Dumnezeu sa te ajute sa ramai cat mai repede graviduta si sa ai un bebe asa cum iti doresti....poti sa ne scrii povestea ta ca sa iti dea fiecare sfatul.....si sa rugam pe cei care sunt in masura sa te treaca in listuta de aspirante optimiste...

sukisuki....multumesc pt cuvinte....sanatate si tatalui tau....al meu este la fel...inca la fel de paralizat si la fel de mare chinuiala cu el....dar asta este....trebuie fiecare sa ne purtam crucea....

maria ai incredere in continuare....toate trebuie sa avem incredere....o alta prietena de-a mea dupa 10 ani de chinuieli a ramas....zilele acestea am aflat si sunt tare fericita....asa ca multa credinta.....multa rugaciune.....multa rabdare....

va pup
cami
DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput