Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (9)
Raspunsuri - Pagina 5

marryan spune:
buna fetelor,
eu de mult nu am scris ca nu am net tot timpul si nici acces la DC asa ca profit si eu acum sa va las citeva rinduri ca tare mi a fost dor de voi.
Vreau sa o felicit pe Adela pentru noul membru al familie sai doresc multa multa sanatate la toata familia, sa fie fericiti din plin cu noul lor ingeras!!!! Te pup Adela si te imbratisezi cu drag, miau dat lacrimile cind am vazut ca ainigriv a scris ca ai nascut! Dumnezeu sa va pazeasca si sa va aiba in paza lui tot tompul.
Cleo si tie iti doresc sanatate mult si la copilasii tai, o sarcina usoara incontinuare si daca Dumnezeu vrea ca sa nasti mai inainte sa te ajute sa ai parte de o nastere mult prea usoara si sa va bucurati de ingerasii vostri! Doamne Ajuta!!
Vreau sa feliciti noile fetite care sau adaugat la noi in grup, va doresc la toate ca Dumnezeu sa va implineasca cit mai curind visul de a deveni mamici! Doamne Ajuta!
Eu cu ajutorul lui Dumnezeu am primit sf impartasanie si am dat lista la manastire sa fim pomenite timp de 40 de zile.
multumesc celor care se roaga incontinuare si dau listele pe la biserici sau manastiri. Sa dea Dumnezeu sa se faca auzite glasurile noastre si a celor care se roaga pentru noi si sa primi si noi marile minuni ale vietii copilasi sanatosi.
chiar daca nu scriu si nu intru pe forum, sa stiti ca ma gindesc mereu la voi si ma rog pentru fiecare ca Dumnezseu sa ne ajute!
Eu imi cer scuze daca am facut greseli dar sunt in graba!
Dumnezeu sa ne miluiasca si sa ne binecuvinteze cu dragostea divina, pace sufleteasca si copilasi sanatosi! Doamne ajuta!
Maria
'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!
nu a mai ramas mult pina voi afla ca s

criss_2081 spune:
Dragele mele, sa ma iertati ca eu nu intru mai des sa va scriu...
in schimb sa stiti ca intru zilnic sa citesc ce ati mai facut.
azi avand in vedere ca am inceput orele mai tarziu, mi-a ajutat Bunul Dumnezeu sa ajung la Sfanta Liturghie, am dat listuta noastra si m-am rugat la Sfantul Stelian pentru noi toate sa ne fie alaturi si sa primim si noi un pruncut sanatos.
mmc_nd multumim pentru pomelnic, ce frumos ca ne vor pomeni parintii la Sfantul Munte!
Cami poate reusim sa ne intalnim cand ajungi prin constanta, chiar mi-ar placea sa ne cunoastem, incearca sa-ti activezi PM sa-ti trimit numarul meu de telefon.
Mamica Cleo ce fac pruncutii tai iubiti?cum va simtiti?
virginia ce face micuta Nectaria?
aditi ne gandim la tine si de abia asteptam sa vedem poze cu bebe Andrei.
marryan sa-ti fie spre mantuire Sfanta Impartasanie si un bebe mic in burtica cat de curand.
sa ma iertati ca nu imi mai aduc aminte toate numele la fete, dar va pup si va imbratisez pe toate, va multumesc ca existati si cred din tot sufletul ca noi toate cat de curand o sa fim mamici.
va doresc post usor si sa avem parte numai de vesti frumoase.
Doamne ajuta-ne!

magdita spune:
Buna fetele,
Imi cer iertare ca nu am mai scris demult la subiectul acesta, insa gandurile mele bune au fost mereu catre voi.
Adela , sa iti traiasca bebelusul, sa fie sanatos si sa va umple vietile de bucurie.
Cleo Asteptam vesti bune cu nerabdare de la tine. Doamne ajuta
Mmc_nd, multumim din suflet ca acatistul nostru va fi citit in locuri atat de sfinte. E o binecuvantare.
Fetele, eu duminica o sa ajung cu sotul la Manastirea Maglavit, cred ca ati auzit de ea , este in sudul tarii, a renovat-o Becali, se spune ca e o Manastire cu har. Am cele doua listute, una cu cea a aspirantelor si cealalta cu cea a gravidutzelor. Cele care sunteti trecute in listute la inceputul capitolului 1, sunteti deja si pe listutele mele, insa celelalte fete care nu sunt trecute acolo, va rog sa imi spuneti prenumele voastre de botez.
Muchy, prenumele tau de botez este doar Alina, da?
Ruxandrada, prenumele tau de botez este Ruxandra?
Alexia86, prenumele tau de botez este Alexia?
Puteti sa imi scrieti aici sau pe PM, cu siguranta va voi trece pe listute.
Eu saptamana viitoare o sa fac prima Inseminare Artificiala, asa ca va rog din suflet sa va rugati si pentru mine.
Doamne ajuta fetelor
Vine , poate vine cu
magdita
http://tt.lilypie.com/rrnbp2.png
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

ainigriv spune:
Ooooo,ce de fete scumpe!!!Chiar a fost zi de sarbatoare aici la noi,am primit atatea vesti bune si multumim pentru acatiste in atatea locuri sfinte.Mmc si Magdita,sa va rasplateasca Dumnezeu cu un prunc sanatos in pantece,pentru tot efortul vostru.Aveti incredere in Dumnezeu si cereti fierbinte sa se faca voia lui si nu se poate sa nu primim raspuns.
Daaa,ne rugam pentru Cleo,nu stiu de ce ma gandeam ieri,ca fiind zi sfanta,s-ar putea sa fie si ziua cea mare??!!!Oricum ar fi,sa dea Dumnezeu sa fie bine si ea si puiutii ei si cand va putea sa ne dea un semn,ca tare ne este dor de ei!!!Tare imi pare rau ca nu am luat un nr de telefon,dar sa-i aiba Maicuta Domnului in paza!!!
Noi suntem bine,Slava Domnului,asteptam controlul sa vedem cum stam cu colul,sper sa nu se mai fi scurtat,sa stam cumintele pana la sfarsit.Ne-am mai plimbat si noi zilele acestea,ca a fost frumos afara si sa speram ca nu e nimic rau,acum nu putem sta numai in pat,ca ni se face dor de voi!!!Va pupam pe toate si ne rugam ca dupa acest sfant post,sa vina minuni in toate pantecele,cu prunci sanatosi si binecuvantati.Are dreptate Anadomnica,nu renuntati sa credeti,sa aveti rabdare,fiindca asa va fi,Dumnezeu va randui la fiecare un puiut.Eu tot timpul am avut aceasta incredere,ca daca voi avea un copil,numai Dumnezeu mi-l poate da.Chiar daca mai apar indoieli si din afara lumea te bombardeaza cu sfaturi si intrebari,cu medici si medicamente,baza ramane in Dumnezeu si atata timp cat ne punem viata in mainile Sale si spunem:fa,tu,Doamne,ce stii ca-i mai bine pentru mine,suntem in siguranta!!!
Acum chiar va pupam,ca nu ne mai oprim din scris.Doamne ajuta si vesti bune sa aflam cat de curand!!!

magdita spune:
Virginia, multa caldura simtim in postarile tale. Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa va aiba in paza si sa ai o sarcina usoara pana la capat.
Doamne ajuta
Vine , poate vine cu
magdita

cami_antonia spune:
buna sera fetele mele
ieri nu am apucat sa scriu nimic caci am fost la slujba....sa aud iar numele noastre cititte si rostite la Sfanta Liturghie.....apoi la servici si apoi la un peste.....
magdita multa bafta la inseminare si sa te aiba Dumnezeu in paza....sa te rogi mult si acolo cand vei fi in gand ca ajuta tare mult....
virginia scrii foarte frumos si ma aseman foarte mult cu tine la modul de a gandi....suntem foarte optimiste si avem multa credinta....
cris voi incerca sa=mi activez PM.....sper sa ma descurc....dar in week-end ca sunt cam full zilele astea.....daca nu cumva mai plec la tata sa il vad....dar sper sa ne cunoastem daca vrei....
mmc ai facut o mare pomana sa fim pomenite la Sfantul Munte....e bine sa fim pomenite cat mai des si in cat mai multe locuri....asa o rugaciune colectiva ne va ajuta sa razbatem in nevoile si dorintele si nerabdarile noastre
syris bine ai mai venit pe la noi....bine ca sunteti bine....si rabdare ca pana la urma veti afla si ce este copilul......ca doar va vrea sa-si vada parintii si cu fata.....ahahaha....si va sta si el normal....sa il descoperiti in toata splendoarea lui....
anadomnica....multa rabdare si multre salutari de la mine...
va pup pe toate....abia astept pe cleo....sa ne povesteasca....ce minune.....sa ai doi bebici....DOAMNE AJUTA!

DORIS_71 spune:
Fetelor vreau sa ma alatur si eu voua in rugaciune. Numele meu de botez este Doinita si sper sa mai am si eu loc printre voi. Eu cred ca avand credinta in Bunul Dumnezeu o sa vina ziua in care fiecare dintre noi isi va strange in brate mult dorit.

magdita spune:
Cami, multumesc pentru gandurile bune. Am mari sperante si multa credinta in Dumnezeu. Sper din tot sufletul sa reusesc. Sanatate multa tatalui tau si sa ii ajute Bunul Dumnezeu sa isi scoata nepoteii in parc la plimbare cat mai curand
Doinita, te-am trecut pe listutza mea.
Doamne ajuta fetelor sa reusim cat mai curand sa purtam in pantece o noua viata
Vine , poate vine cu
magdita

anadomnica spune:
magdita - doamne ajuta sa se prinda. Ne rugam pentru tine, mergi cu credinta si nadejde mare in suflet la interventie si cu sufletul impacat - toate suntem alaturi de tine.
Doinita - fii binevenita
Cleopatra - asteptam vesti despre gemeni
Fetele mele, va iubesc si va doresc la toate sa va infloreasca primavara asta burticile. Doamne ajuta.
Acush vine bebe mult dorit!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

daniela_xy spune:
Buna seara fetelor! Am cam lipsit de pe forum, dar sa stiti ca va citesc mereu si ma rog impreuna cu voi pentru un sanatos, atunci cand va vrea Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne binecuvanteze. Eu am avut o perioada cam
. Nu am ramas insarcinata niciodata pana la varsta de 32 ani, cat am acum, desi ne dorim un
si incercam de 2 ani. Minunea s-a intamplat la sfarsitul lui decembrie, dar din pacate am pierdut sarcina si la inceputul saptamanii am fost internata in spital si chiuretata din cauza hemoragiei care nu se mai oprea (avort incomplet din cauza unei raceli, se presupune). Acum as vrea sa va intreb pe voi, trebuie sa merg la preot sa-mi citeasca la 8 zile de la chiuretaj, asa cum am auzit? Ma mai pot spovedi postul asta, pana acum nu am mers sa ma impartasesc din cauza hemoragiei. Nu voi mai putea primi sfanta impartasanie? Va multumesc pentru raspunsuri si Dumnezeu sa fie cu noi cu toate!