PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Iulia de la gravideala se trage uitatul. Eu una cand eram insarcinata eram dezastru (nu ca acum mi-as fi revenit complet). Ce mai face burtica? Cand aflii ce se ascunde acolo?

Oana si bb Alex(05.08.2006)

JUCARII DEOSEBITE FISHER PRICE, HASBRO, VTECH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Fetelor, mersi mult de raspunsuri ref sisteme de supraveghere.
Gina, mersi ca ai incercat sa imi trimiti link. Site-uri am vazut si eu o gramada, dar vroiam sa stiu daca fetele au incercat o marca anume, sa merg la sigur.
Ramoon, chiar vazusem de la Primii Pasi si ma gandeam... Dar nu am inteles cum o ajuta aparatul ala sa doarma mai bine, sa nu mai auda zgomotele din casa; sunt grea de cap la ora asta ? Te rog explica-mi ca m-ai facut curioasa :)

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

oanaalex, s-a intors iarna la voi? brrrr mi s-a facut frig, va trimit eu de cais si corcodus inflorit;
bysko, sanatate Bushrei!
gina, un de la noi, ca esti o draguta!
nicolica, ma omori cu cozonaciiia pune reteta si aici , cand ai timp!
multa sanatate piersicutului bolnavior!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

quote:
Originally posted by doniro

Fetelor, mersi mult de raspunsuri ref sisteme de supraveghere.
Gina, mersi ca ai incercat sa imi trimiti link. Site-uri am vazut si eu o gramada, dar vroiam sa stiu daca fetele au incercat o marca anume, sa merg la sigur.
Ramoon, chiar vazusem de la Primii Pasi si ma gandeam... Dar nu am inteles cum o ajuta aparatul ala sa doarma mai bine, sa nu mai auda zgomotele din casa; sunt grea de cap la ora asta ? Te rog explica-mi ca m-ai facut curioasa :)

POZE

doarme mai bine pt k nu tre sa merg mereu sa vad ce face, o ascult doar in baby phone, k daca m-as tot fatai pe usi sigur s-ar trezi...de aia ziceam k scartaie parchetul si usile.
am dat pe al cam 1.500.000 lei cam asa nu mai stiu exact...

Ramona si Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Ramoon, aseara era f tarziu, iar eu am mult prea multi copii . Sunt varzaaaaa. Numai la explicatia asta nu m-as fi gandit. Mersi mult de pont, cred ca din ala luam.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Paste fericit celor care sarbatoresc acuma.
Ne rugam si noi pt piersicutza care are probleme.
Sanatate multa la pieriscutzele bolnavioare.
Sorry ca nu nominalizez da noi ne-am culcat la 5 dimineatza ca la 4 am terminat de pus ultima bucata de tapet. Dar a iesit bine pt prima noastra incercare de a pune tapet. Normal nu e perfect dar arata ok, incet incet it all comes toghether.
Flo acu face nani ca el e cu dormitul dimineatza eu daca dorm prea mult dim ma doare capul si parca trece mai repede ziua asa ca eu am sa recuperez la prnaz am vaut noroc ca fata s-a trezit pe la 7 fara 20 nu la 6 ca de obicei si i-am dat laptic si a mai stat cuminte in pat asa ca am mai reusit si eu sa motzai oleaca.
Acu mai avem plinta de vopsit, usa si caloriferele din sufragerie dar astea le va face Flo diseara dar singurel ca vopselele astea sunt din alea pe baza de ulei si miros f puternic si nu vreau sa risc sa stau in mirosul asta, la alea pe baza de apa cum e varul si etc e mai ok da la astea nu vreau sa ma risc.
Apoi duminica daca reusim vrem sa punem laminatul si atunci putem zice ca am terminat cu sufrageria.
Mai avem holul da ala numai de varuit si apoi scarile de vopsit podelele de pe holul de sus si din baie si toaleta si ultima va ramane bucataria ca acolo e mai multa treaba. Si apoi terminam in sf casutza si va fi totul pe placul nostru.
Cam asta de la noi momentan merg sa stau intinsa pe canapea cat Ari se joaca pe aici ca ma doare spatele daca stau mult pe scaun mai ales ca aseara m-am tot fatzait pe aici cu tapetul.
Pupici tuturor piersicutzelor, mamicutzelor si bebelushilor din livada.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Doniro apuc sa-ti scriu si eu.Noi avem 2 baby phone.Unul este de la Phillip si exact ca cel aratat de Mada (modelul Avent Phillips dar al nostru putin mai vechi) si pe care il tinem la bebe, iar celalalt e de la Chicco, este de fapt o casuta care are si baby phone, si proiector, si muzica si lumina si il folosim la Phillip si Rebecca.Cel de la Phillips este mult mai bun, se aude mai bine si sincera sa fiu l-as recomanda pentru bebei.

Mada nu te obosi prea tare ca nu e cazul la tine acum.Le faceti voi in timp, eu astept ajutoare ca nu susport sa stau cu casa imprastiata. Sa fie tot aranjat, bucataria si-asa vine in Mai, deci macar bucataria sa fie varza.

Gönül sanatate pufulicei si sa-si revina repede.

Am o stare de greata groaznica...cu ce si cand o trece?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Pufulicea nu mai este cum a fost- cred ca a slabit cam 1 kg. Acum am bagat-o la cura de ingrasare

Mada ia stai tu cumintica si nu te mai obosi!

Greata, Gabriela? Ai fost cuminte au ba? Glumesc acum!

Daca va povestesc ce ma tras cu ea- duminica a varsat de 5-6 ori, pana si apa pe care a baut-o, am fost la urgenta, unde am asteptat 3 ore pediatrul care nu a aparut ca avea un bebe cu A1 pe care-l supraveghea( am aflat asta dupa ce am stat 3 ore acolo si am facut scandal), vine urgentistul si ma intreaba daca a mancat cu pofta- asta era explicatia varsaturilor in creierul lui. Imi da 1/2 de metoclopramid pe care Busra l-a scuipat si ma trimite acasa.
De pediatru nu mai comentez- probabil unde ea era vioaie a zis ca este bine. Norocul Busrei ca avea de unde da jos, ca altfel cred ca trebuia s-o internez.

A si chestia care m-a scos din sarite la maxim- cand asteptam la urgenta, normal ca Busra alerga pe hol, mai si chicotea- nu aveam cum s-o tin locului, trece urgentistul si-mi spune: daca iti cade copilul o sa te decadem din drepturi!. Cica era o gluma. I-am spus pe un ton f dur ca asa glume sa le faca cu cine isi permite, nu cu noi. Nu va spun ca barbata-miu nu a fost de fata- si apoi vroia sa se duca sa-i traga o corectie fizica- mascul feroce

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bysko

Pufulicea nu mai este cum a fost- cred ca a slabit cam 1 kg. Acum am bagat-o la cura de ingrasare

Mada ia stai tu cumintica si nu te mai obosi!

Greata, Gabriela? Ai fost cuminte au ba? Glumesc acum!

Daca va povestesc ce ma tras cu ea- duminica a varsat de 5-6 ori, pana si apa pe care a baut-o, am fost la urgenta, unde am asteptat 3 ore pediatrul care nu a aparut ca avea un bebe cu A1 pe care-l supraveghea( am aflat asta dupa ce am stat 3 ore acolo si am facut scandal), vine urgentistul si ma intreaba daca a mancat cu pofta- asta era explicatia varsaturilor in creierul lui. Imi da 1/2 de metoclopramid pe care Busra l-a scuipat si ma trimite acasa.
De pediatru nu mai comentez- probabil unde ea era vioaie a zis ca este bine. Norocul Busrei ca avea de unde da jos, ca altfel cred ca trebuia s-o internez.

A si chestia care m-a scos din sarite la maxim- cand asteptam la urgenta, normal ca Busra alerga pe hol, mai si chicotea- nu aveam cum s-o tin locului, trece urgentistul si-mi spune: daca iti cade copilul o sa te decadem din drepturi!. Cica era o gluma. I-am spus pe un ton f dur ca asa glume sa le faca cu cine isi permite, nu cu noi. Nu va spun ca barbata-miu nu a fost de fata- si apoi vroia sa se duca sa-i traga o corectie fizica- mascul feroce

sanatate multa la pitica!

mda, pai ai uitat k traim in romania? mie mi-e deja sila de cum esti tratat oriunde mergi...

Ramona si Timeea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by doniro

Ramoon, aseara era f tarziu, iar eu am mult prea multi copii . Sunt varzaaaaa. Numai la explicatia asta nu m-as fi gandit. Mersi mult de pont, cred ca din ala luam.

POZE

pt tine si pt pici

Ramona si Timeea

Mergi la inceput