PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (81)

PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (81) | Autor: Piersicutze

Link direct la acest mesaj

PIERSICUTZE

de iulie-august 2006

Aventura noastra ca mamici de piersicutze continua aici:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82780&whichpage=1" target="_blank">(1) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83253&whichpage=1" target="_blank">(2)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84098" target="_blank">(3) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84748&whichpage=1" target="_blank">(4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11) (12) (13) (14) (15) (16) (17) (18) (19) (20) (21) (22) (23) (24) (25) (26) (27) (28) (29) (30) (31) (32) (33) (34) (35) (36) (37) (38) (39) (40) (41) (42) (43) (44) (45) (46) (47) (48) (49) (50) (52) (53) (54) (55) (56) (57) (58) (59) (60) (61) (62) (63) (64) (66) (67) (68) (69) (70) (71) (72) (73) (74)(75)(76)
(77) (78) (79)(80)

Aici a inceput prietenia noastra:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61153" target="_blank">(1) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62205" target="_blank">(2) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62861" target="_blank"> (3) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63252" target="_blank">(4) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63566" target="_blank">(5) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63839" target="_blank">(6) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64074" target="_blank">(7) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64279" target="_blank">(8) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64652" target="_blank">(9) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64935" target="_blank">(10) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65305" target="_blank">(11) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65822" target="_blank">(12) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66225" target="_blank">(13) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66644" target="_blank">(14) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66992" target="_blank">(15) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67285" target="_blank">(16) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67459" target="_blank">(17) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67889" target="_blank">(18) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68306" target="_blank">(19) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68676" target="_blank">(20) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69052" target="_blank">(21) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69272" target="_blank">(22) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69525" target="_blank">(23) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69754" target="_blank">(24) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70046" target="_blank">(25) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70300" target="_blank">(26) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70619" target="_blank">(27) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70901" target="_blank">(28) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71217" target="_blank">(29) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71366" target="_blank">(30) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71536" target="_blank">(31) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71708" target="_blank">(32) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71824" target="_blank">(33) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72045" target="_blank">(34) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72262" target="_blank">(35) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72560" target="_blank">(36) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72780" target="_blank">(37) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72932" target="_blank">(38) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73183" target="_blank">(39) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73394" target="_blank">(40) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73651" target="_blank">(41) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73888" target="_blank">(42) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74067" target="_blank">(43) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74285" target="_blank">(44) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74484" target="_blank">(45) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74711" target="_blank">(46) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74913" target="_blank">(47) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75086" target="_blank">(48) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75346" target="_blank">(49) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75588" target="_blank">(50) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75840" target="_blank">(51) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76053" target="_blank">(52) (53) (54) (55) (56) (57) (58) (59) (60) (61) (62) (63) (64) (65) (66) (67) (68) (69) (70) (71) (72) (73) (74) (75) (76) (77) (78) (79) (80) [b](81)

Sarbatoritii lunii MARTIE

Daniel(al lui Arghirmonica)-14 martie
Ani_nutu-14 martie
Nicole25-19 martie
Larissa_79-23 martie
Greiere-23 martie
Shian-24 martie

Asadar
rog toate mamicile din livada sa dea o privire pe www.piersicute2006.blogspot.com
si sa trimita (in functie de dorinta) la mamiciiulaug2006@yahoo.com:

1) o poza a piersicutei pentru prezentare-link din numele piersicutei;
2) link (la un album ori o singura poza) pentru nick-ul mamicii;
3) 1-3 poze favorite cat de haioase posibil cu piersicuta/familia/catelul/purcelul... ce-i e drag fiecaruia. Acestea vor apare in slideshow-ul din dreapta sus "Asta poate fi poza ta!".

Daca e poza si pentru colaj si pentru blog, va rog faceti mentiunea in email, ca sa stie anasia , plus numele piersicutei si nickul mamicii.
Va multumesc si va pupacesc cu drag

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna livada,

Am reusit si eu sa intru acum, dar trebuie sa citesc din urma, la capitolul trecut, ce-ati mai scris.

La multi ani, Nicole25! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Va pup pe toate si pe toti si revin!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Crissa, imi pare rau pentru "rezolvarea" gasita ..
Genie si al meu e tare atasat de mine, insa ii plac mult si copiii. Eu ma gandesc sa il dau cu o luna-doua inainte de a incepe lucrul full-time, si in perioada asta sa stea doar pana la pranz. In prima saptmana ma duc si eu cu el (sau cat o fi nevoie) si daca incepe sa planga dupa mine apar ( stau mai retrasa, sau chiar pe hol), ca sa nu creada ca l-am abandonat acolo. Pana la urma cred ca o sa il inscriu la gradinita asta care e mai departe de noi, insa la care educatoarea lui e prietena cu mine si imi place mult de ea.. Din pacate insa nici directiunea gradinitei am vazut ca nu e incantata sa primeasca copii care stau mai departe, poate doar pentru ca initial intrebasem si de transport..

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

http://new.photos.yahoo.com/eugeniacroitoru/album/576460762390905087

Mergi la inceput

Babee, felicitari pentru operatiunea suzi! Ma bucur ca sunteti bine cu totii. Din pacate, nu stiu nimic despre neuro dermatita. Cum se manifesta?
Stiu cum e cu mutatul, e complicat si in 2, dar cu 3 copii! Noi ne-am mutat acum aproape 2 ani si eu eram insarcinat deja in luna a 9-a, credeam ca nu le mai vad o data aranjate toate cate erau de facut in casa. Spor la treaba! Pupici la pitici!

Eugenia, Genie si celelalte mamici care intrebau de gradi, ce sa zic? Eu v-am mai povestit ca l-am dat pe Razvan la cresa de la 1 an si 1 luna, ca am fost nevoita sa-mi incep serviciul. Nici eu n-as fi vrut sa-l dau asa mic, dar pana la urma a fost mai bine asa. Eu sunt foarte multumita de cresa unde merge (e de stat), exceptie facand episoadele cand mi-a mai racit si cu burtica, dar asa se intampla in colectivitate, deja ne-am invatat. El sta acolo de la ora 08:30 pana la 17:30. Mananca 3 mese acolo, doarme dupa-amiaza, au si diverse activitati pentru varsta lor: a inceput sa vorbeasca bine de cand e la cresa, face la olita, acolo nu cere deloc suzeta (doar seara se mai rasfata cu ea), mananca singurel, danseaza, canta, cat e cald afara ii scot in curte si se joaca, ma rog ce-or mai face ei acolo, eu sunt mutumita de tot ce se intampla acolo. Nici eu n-am avut incredere sa-l las cu bona, nu ca nu mi-as fi permis, dar mi s-a parut mai normal sa mearga undeva unde sunt copii de varsta lui si sa se obisnuiasca cu colectivitatea.
Va mai ganditi si voi cum e mai bine, eu v-am zis parerea mea.

Crissa, Doniro si celelalte fete, va pup si ne vedem si la rondul de seara!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

hai k am scris la capitolul anterior, se vede k nu am mai scris de mult pe aici

Doniro, mersi mult pt raspuns si poza!
Tot asa calca pe interior si Timeea.
Ea s-a nascut cu piciorusele spre exterior, adica tinea labutele spre ext. la 7 luni am fost si noi la ortoped si mi-a zis sa- fac masaj cum zicea si Babee numai k noi am dat din lac in put k acum calca asa...in fine, mi-a zis s-o mai las pana la 2 ani si un pic si apoi sa merg din nou, dar mi-e k dak stau pana atunci poate o sa fie tarziu. La noi totusi nu e asa grav, se vede numai cand e cu picioarele goale si nu chiar asa nasol k am mai vazut la baietelul unei prietene, exact cum zici tu parca atinge cu glezna, ei la noi nu e asa grav...
oricum ghetutele arata ok, imi imaginam unele nasoale care se vad de la o posta k-s orto.
am auzit k se deconteaza de catre Casa de Asig.
Si Daria cat le poarta? mereu? sau numai cateva ore pe zi? si acum cum e? nu e mai bine? eu auzisem k trebe purtate pana la 3-4 ani
cred totusi k o s amai merg la un orto sa mai am o parere dak si asta zice tot asa atunci e clar! dar nush de ce ne mai amana, k eu stiu k cu cat mai repede cu atat mai bine...
daca apare si Buli poate imi zice cum a fost la ei. si scuze k am botezat-o.

pup

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Babee pe dra Rebecca fara suzi.Nici eu nu am idee ce ecu neuro dermatita,Alex a avut dermatita atopicaIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Julax la noi e mai usurel, cica ar fi sigur alergica la ceva.Testele nu le pot face decat dupa 2 ani si nu sunt concludente

Gina la frig ea facea o iritatie pe fata.Am incercat cateva creme, apoi am observat ca pe maini si picioare era pielea aspra.Si am mers la dermatolog ,ne-a dat 2 creme preparate.Cu una dam cand are petele puternice, cu cealalta normal ca o crema zilnica de corp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

quote:
Originally posted by Babee

Julax la noi e mai usurel, cica ar fi sigur alergica la ceva.Testele nu le pot face decat dupa 2 ani si nu sunt concludente

Gina la frig ea facea o iritatie pe fata.Am incercat cateva creme, apoi am observat ca pe maini si picioare era pielea aspra.Si am mers la dermatolog ,ne-a dat 2 creme preparate.Cu una dam cand are petele puternice, cu cealalta normal ca o crema zilnica de corp.

-----------------------------

Gabriela

Phillip,Rebecca si Luca

Babee, dar cum ati descoperit dermatita asta? k si Timeea are un soi de dermatita pe obrajori, dar ceva usor si pediatra mi-a zis sa o las k va trece cu timpul si k dak o dat cu tot felul de creme pot face mai rau.

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

ramoon, pot sa-ti recomand fara teama "atoderm" de la bioderma. este o crema speciala pentru dermatita atopica pt care nu e necesar sa faci analize. dermatita atopica este cea mai frecventa la copii pt se deshidrateaza foarte repede pe anumite parti ale corpului. mihnea avea in continuu pe picioruse, la pulpite, o zona aspra care uneori se inrosea. am luat crema asta si l-am dar pe tot corpul dupa fiecare baie si chiar si asa, ca sa fie de 2 ori pe zi. poti sa dai doar pe fata, dupa ce speli obrajorii. este incredibil de buna si, inafara de o hidratare mai buna nu are cum sa dauneze. nasha mea a patit cu fetita ei la fel, chiar pe obrajori. si acum imi multumeste pentru crema asta. nu este un medicament cu efecte adverse, este o crema buna chiar si pt adulti. eu mai "fur" de la mihnea sa-mi dau pe maini cand e rece afara si mi se usuca mainile.

13+ si superfericita mamica a lui Mihnea - 1 an si 8 luni

Mergi la inceput

Hello, am revenit si eu la rondul de seara!

Babee, pai asa ceva patesc eu iarna, de la frig, mi se face pielea aspra, se inroseste si ma mananca, dar nu stiam ca asa se numeste. Eu nu prea mi-am dat cu nimic, imi trece cand intru in casa, la caldura. La mine a inceput sa se manifeste de vreo 4-5 ani, inainte nu aveam nimic. M-am gandit si eu ca ar fi o alergie la frig, dar nu m-am dus pana acum la dr. sa vad despre ce e vorba, pentru ca imi trece repede. Daca ii aparea lui Razvan, ma duceam cu el sa vad despre ce e vorba, asa ca imi dau seama ca si tu esti un pic ingrijorata cu Rebecca. Pupici multi sa-i treaca!

Ramoon si Doniro, noi nu avem problema pe care o au piersicutele voastre, al meu are al doilea deget de la ambele picioare putin mai sus decat celelalte, cineva care l-a vazut intamplator mi-a zis ca se poate corecta daca il duc la ortoped. Eu pana acum l-am lasat asa, nu mi s-a parut ca l-ar deranja la incaltat sau la mers. Sa vedem cum o sa mai fie mai incolo. Pupici piersicutelor Timeea si Daria!

Iulia, pupici lui Alex.

Eu mai stau putin prin zona si pe urma ma duc si eu la nani, ca aseara am stat pana la ora 2 si nu ma mai lua somnul, iar la ora 6 trebuie sa ma trezesc varnd-nevrand!

Pupici la toata livada!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mishi

ramoon, pot sa-ti recomand fara teama "atoderm" de la bioderma. este o crema speciala pentru dermatita atopica pt care nu e necesar sa faci analize. dermatita atopica este cea mai frecventa la copii pt se deshidrateaza foarte repede pe anumite parti ale corpului. mihnea avea in continuu pe picioruse, la pulpite, o zona aspra care uneori se inrosea. am luat crema asta si l-am dar pe tot corpul dupa fiecare baie si chiar si asa, ca sa fie de 2 ori pe zi. poti sa dai doar pe fata, dupa ce speli obrajorii. este incredibil de buna si, inafara de o hidratare mai buna nu are cum sa dauneze. nasha mea a patit cu fetita ei la fel, chiar pe obrajori. si acum imi multumeste pentru crema asta. nu este un medicament cu efecte adverse, este o crema buna chiar si pt adulti. eu mai "fur" de la mihnea sa-mi dau pe maini cand e rece afara si mi se usuca mainile.

13+ si superfericita mamica a lui Mihnea - 1 an si 8 luni

mishi, bine ca ai zis de crema asta, o s-o caut si eu la farmacie, poate are efect si la mine!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput