PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 2
Babee spune:
Ramoon iarna asta s-a manifestat la Rebecca.Si nu mi s-a parut normal cum aratau obrajii ei.Prima oara am crezut ca este de la frig.
Mishi uite eu am dat-o cu Atoderm si a fost fix frectie-scuze de expresie.Poate la alti copii este buna, ei nu i-a priit din pacate.
Gina medicul a spus ca e posibil sa ii dispara, sa o dau cu cremele acestea si apoi vom vedea la ce este alergica.E posibil sa fie ceva, eu de exemplu sunt alergica la polen si zapada(de la fulgi fac bube ca si Rebecca pe obraji), se poate mosteni.
Fug sa imi fac o baie nesimtita de o ora(asta daca nu se trezeste Luca intre timp si cere laptic)
gina_butnaru spune:
Babee, rasfat placut la baia de o ora! Eu n-am mai facut o baie de-asta de... A! De cand am fost doar eu cu sotul la Viena!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
Poze de la Viena
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
mishi spune:
babee, imi pare rau ca nu a avut efect, chiar nu stiu altceva. ceea ce vroiam sa subliniez ca s-o incurajez pe ramoon era ca nu strica sa incerce. ea se temea sa nu-i faca mai rau daca incearca tot felul de creme dar se pare ca nu la toti copiii functioneaza. poate cele prescrise de dr ta sunt mai eficiente. bafta multa!
13+ si superfericita mamica a lui Mihnea - 1 an si 8 luni
Babee spune:
Mishi da, in general se da pentru ca nu are ce dauna-cum ai spus si tu- doar ca Rebeccai nu i-a priit-din pacate.La ea este nevoie de ceva mai puternic, cu mai mult cortizon.
Fug...
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by Babee
Nu pot sa nu vi-i arat pe Pinguinii. si Luca dormind.
-----------------------------
Gabriela
Phillip,Rebecca si Luca
Babee, sunt super pozele, mai ales cea cu Luca dormind, e un dulce! Pinguinii sunt cumva la Gradina Zoologica de la Schonbrunn? Ca am fost si noi pe-acolo! E foarte frumoasa!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
Poze de la Viena
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
Ramoon spune:
Fetelor mersi mult!
Mishi o sa tin minte crema aia de care zici tu dar o sa merg pe mana dr si o sa mai astept k nu ma deranjeaza, vara cand ii era f cald se inbujora f tare...in rest nu am obs.
Mamicile care au trecut prin operatinunea suzi cum s-au dezobisnuit copii fara ele? kTimeea imi face un concert la fiecare somn de nu mai suport ma bate gandul sa i-o dau pana adoarme, dar ma gandesc k asta e a 3-a zi si nu as vrea s-o intorc...dar nu mai suport! doarme mai bine noaptea cei drept k inainte se tot trezea s-o caute prin pat...
Ramona si Timeea
Genie spune:
Babee, imi pare rau ca Rebecca are neurodermita. Antonia are pielea foarte sensibilia, noi ne-am luptat cu dermatita atopica si chiar si acum mai are perioade cand i se inroseste pielea pe fatzuca sau are zone aspre pe picioruse sau manute. Ce spui tu e perfect adevarat, cremele hidratante nu functioneaza la toti copiii. De ex, eu am incercat prima data Atoderm si in cazul ei nu am observat nici un efect. Apoi am trecut la Trixera de la Avene, cu care i-a mers foarte bine si il folosim si acum. Atodermul il folosesc eu pentru ca si eu am pielea foarte uscata, indeosebi pe abdomen.
Tin sa felicit toate mamicile care au scapat de suzi. Recunosc ca am incercat si eu insa am cedat destul de repede pentru ca imi era mila de ea pentru ca pica de somn si nu putea sa adoarma. O sa reincerc peste cateva luni.
Babee, superbe pozele!
Mamaluidavid, cum se mai simte Patricia?
Noapte buna tuturor!
mamaluidavid spune:
Buna livada!
Noi raportam vesti bune,adica febra nu mai are de 2 zile,de vomat zero,diareea mai ramane dar a scazut la 1-2 ori/zi. Pofta de mancare a revenit,ieri a mancat orez moale ,azi s-a trezit cu o foame de zile mari,plangea in bucatarie si cauta ceva sa bage in gura ,i-am dat taitei moi din orez si a papat bine de tot,acum se joaca
Am citit ca vb de gradi. Eu nu am incotro,de la 3 ani e gradi aici,cresa nu o primeste decat daca muncesc ambii parinti iar eu ca sa imi caut de lucru tre sa umblu mult si fara copii atarnati de mine asa ca astept inca 2 ani.
Si noi am avut probleme mari cu pielea,amnadoi copiii,Patricia avea obrajii iritati iar David pielea aspra tare,mai ales pe picioare.Si la noi iarna au debutat iritatiile. Am incercat creme muuuuuuuuulte,ce a avut efect la noi a fost lotiunea Curel ,nu stiu daca se gaseste si in Romania,s-ar putea ca nu e firma Jap,e importata.
Stefania,Patricia si David
doniro spune:
quote:
Originally posted by Ramoon
hai k am scris la capitolul anterior, se vede k nu am mai scris de mult pe aici
Doniro, mersi mult pt raspuns si poza!
Tot asa calca pe interior si Timeea.
Ea s-a nascut cu piciorusele spre exterior, adica tinea labutele spre ext. la 7 luni am fost si noi la ortoped si mi-a zis sa- fac masaj cum zicea si Babee numai k noi am dat din lac in put k acum calca asa...in fine, mi-a zis s-o mai las pana la 2 ani si un pic si apoi sa merg din nou, dar mi-e k dak stau pana atunci poate o sa fie tarziu. La noi totusi nu e asa grav, se vede numai cand e cu picioarele goale si nu chiar asa nasol k am mai vazut la baietelul unei prietene, exact cum zici tu parca atinge cu glezna, ei la noi nu e asa grav...
oricum ghetutele arata ok, imi imaginam unele nasoale care se vad de la o posta k-s orto.
am auzit k se deconteaza de catre Casa de Asig.
Si Daria cat le poarta? mereu? sau numai cateva ore pe zi? si acum cum e? nu e mai bine? eu auzisem k trebe purtate pana la 3-4 ani
cred totusi k o s amai merg la un orto sa mai am o parere dak si asta zice tot asa atunci e clar! dar nush de ce ne mai amana, k eu stiu k cu cat mai repede cu atat mai bine...
daca apare si Buli poate imi zice cum a fost la ei. si scuze k am botezat-o.
pup
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
Pai ea le poarta cca 5-6 ore pe zi, sa zic. Cat a fost frig si nu am prea iesit afara, le-a purtat prin casa, iar acum de cand e mai placut, le poarta afara, ca stam mai mult. Eu nu observ nicio imbunatatire, chiar o sa incerc sa ii fac o poza. Probabil va trebui sa le poarte inca un an - doi, sa vedem.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE