PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

eugcem, de care cresa ziceai ca n-ai putut sa intri, cea de la Drumetului? mai e o mamica de la piersicutze care are baietelul la cresa 13 si e f multumita;lyly, de la ciresi si-a inscris baietelul la o gradinita particulara in drumul taberei, i-a placut cum este;
babee,
mamaluidavid, bine ca ati trecut peste asta!
Alessiei i-au aparut niste bubite in jurul guritei, din cauza suzei si a umezelii pe care o mentine; incerc s-o scot, dar e f greu;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Neata fetele,

Prezent si eu la apelul de dimineata!

Va dau si o tare buna!

Piticul meu aseara a urlat pe drum pana acasa pana a ragusit. Azi noapte s-a trezit tusind si plangand. Azi nu l-am mai dus la cresa pentru ca dimineata, dupa laptic a vrut iar in patut sa se culce si l-am lasat cu tati acasa, ca se duce mai tarziu la serviciu si o sa plec eu mai repede, sa-l inlocuiesc. In rest, toate bune!

Stefania, ma bucur ca Patricia e mai bine! Pupici multi si ei si lui David si sanatate multa!

Anasia, Genie, Doniro, pupici multi voua si la piersicute!

Va pup pe toate si sunt prin zona.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

anasia,multumesc La cresa 13 cred ca am incercat. Oricum am aflat, tot de pe forum, de la sectiunea cu gradinite ca s-a schimbat conducerea si acum e mai bine. Directoarea de acolo intra si ea pe forum si da informatii. Eu stau totusi pe ganduri, ca am inteles ca in fiecare grupa e televizor, dvd, etc. si eu sunt de parere ca e prea devreme de asa ceva pentru copii. Educatoarelor poate ca le e mai comod, intr-adevar... Incerc sa ii scriu lui lyly pe pm sa o intreb la ce gradi este, sper sa nu se supere

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

http://new.photos.yahoo.com/eugeniacroitoru/album/576460762390905087

Mergi la inceput

Am ajuns si eu acasa, mai devreme, ce-i drept, dar acum am reusit sa intru pe DC.

Piticul meu e mai bine, a mancat bine azi, acum se joaca, e vioi, mai e doar putin ragusit. Maine o sa-l duc la cresa.

Am uitat sa va zic ca am pus poze de la Breaza in "Poze Razvan, mami si altele". Acum ma chinui sa pun si niste filmulete, ca aseara n-am reusit, se bloca mereu.

Eu sunt prin zona.

Va pup,

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Fetelor, am reusit, in sfarsit, sa pun si filmuletele noi.

Ma duc sa-i fac baita lui Razvan, sa-i dau sa pape si sa-l culc si revin la turul de noapte.

Pana atunci, va pup.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Babee,si noi tot cu Trixera de la Avene ne impacam si acum.Nu are cortizon,dar nici nu cred c aar fi indicat sa recurgi prea mult\des la cortizon din cate stiu.La inceput si eu ii dadeam cu creme gen Locoid,care contin cortizon,era bine,dar dermatita reaparea.Sper sa nu fie la fel si la voi
pentru pinguinii primavaratici si pentru Luca
Gina, si de la noi,cum bagi tu inseama pe toata lumeaSanatate lui Razvan!Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Am revenit. Piticul meu a papat lapticul si s-a culcat. Cred ca o sa fac si eu la fel.

Iulia, de obicei incerc sa raspund la toata lumea, dar se mai intampla sa fiu si prinsa si sa nu reusesc sa citesc tot. Nu stiu cum se face, dar cand sunt eu ocupata sau plecata, atunci va puneti si voi pe scris, ca nici nu va mai pot urmari. Si cand am timp sa stau cu voi, sunteti voi prinse. Cam asa am patit si in seara asta. Pupici si tie si lui Alex.

Hai ca va pregatesc o buna maine dimineata!

Noapte buna si pupici la toata livada!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna livada!

Patricia e bine in continuare,in schimb eu m-am trezit azi cu gat dureros si nas curgator De la barbat am primit "cadoul"

Mititica mea ieri a avut dureri mari de burtica,imi era atat de mila de ea,saracuta se apasa cu aratatorul pe buric si spunea intr-una MA DOARE,MA DOARE ,pe japoneza

si multa sanatate piersicutelor si mamicilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Offff, mai Stefi scapi de una si dai de alta... De ce a durut-o pe Patricia burtica? Sanatate multa va doresc!

Multumim fetele pentru cuvintele frumoase. Acu' sa nu va inchipuiti ca formatul propozitiilor e o chestie asa la ordinea zilei. Inca sunt rarute. Tocmai de-asta nici nu m-am prins de la inceput de debutul formarii lor. Oanaalex nu-ti face probleme in privinta vorbitului ca el nu denota nimic. Adica un copil care vorbeste nu-i cu nimic mai presus decat unul care nu vorbeste. Important este cat de mult intelege, cat de atent este, ce stie sa faca. Astea sunt criteriile dupa care evaluezi inteligenta unui copil, nu vorbitul. Una dintre prietenele Clarei are 1 an jumatate si nu articuleaza decat interjectii, dar te asigur ca-i un copil inteligent. Se citeste in priviri si se vede din actiunile ei. Va pup pe toate.

Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Julax una dintre creme are cortizon si trebuie aplicata doar cand este mai rau pe obraji(petele accentuate si aspectul de scoarta).In rest crema hidratanta folosita zilnic.Si eu ma feresc de cortizon si culmea ca nici macar nu trebuie sa o ung eu ca alaptez .

Gina la Zoo eram, e locul nostru preferat.Bine ca nu ne mutam prea departe ca mi-ar fi parut rau sa nu mai dam ture prin curtea Schönbrunn-ului sau pe la Zoo.

Tweety eu sunt asa si asa cu vorbitul Rebeccai.Are o faza acum cand spune la orice mama dar cu diferite intonatii.Deja cand aud cuvantul...Dar stie foarte multe, imita toate actiunile lui Phillip,sper sa si vorbeasca curand

Mamaluidavid sanatate multa si cu rabdare treceti peste perioada asta.Se mai intampla sa luati ba una, ba alta dar va veni si soarele.

Ieri am iesit la plimbare si numai bine ce-am pus copiii in masina a inceput sa ninga de ne-am speriat.Acum este un strat micut de zapada, va continua se pare sa ninga vreo 2-3 zile dar mi se pare atat de ciudat sa fie aproape Aprilie, toti pomii infloriti si zapada

De ieri e si Phillip acasa(are zile libere ca este Pastele Catolic), pana marti sunt cu toti si trebuie sa ma gandesc bine ce program sa fac ca sa nu se caraie si maraie.Dar pe vremea asta...n-am nicio idee.

Mergi la inceput