PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 4
mamaluidavid spune:
Tweety durerile de burtica/stomac sunt etapa urmatoare a pacatosului virus de enterocolita,ultimul pas spre vindecare.
Oanaalex daca Alex e bilingv si asta poate fi un motiv pentru care inca nu vb,eu ar trebui sa stiu,feciorului meu i-au trebuit 3 ani sa faca propozitii cat de cat si ma oftic de mor cand il aud ce bine vb japoneza,o prefera chiar,eu imi bat gura romaneste toata ziua,e limba pe care o aude cel mai mult dar el tot jap vb. cu Patricia sau cu jucariile Cu mine doar vb romaneste iar lui tati ii traduce ce spun eu cand sunt nervoasa si numai romaneste vorbesc
Si bineinteles ca Patricia il imita si uite asa si ea a inceput sa vb japoneza
MissJJ spune:
Buna fetele!
Aparem si noi prin zona as usual citesc da cand sa scriu ori nu mai apuc ori am treaba ori is pure lazy.
Miruna da cam asa ceva ne-ar trebui o pensiune separata pt cat familion avem. Daca as avea bani as deschide una ca potential este aici destul cu tot cu vremea urata de uk. Poate mai incolo mai stii... Sa avem casa noastra intai.
Sarilla da ms mult. Eu is aici cu organizarea ca altfel toate ar fi all over the place. Si pe mine cade sa stiu unde doarme fiecare ce mananca, cu ce mananca ca nici nu am atatea farfurii , tacamuri am pahare no pb da farfurii, creca ies mai usor sa iau din alea de unica folosinta economisesc si apa si fairy.[:-))))][:-))))]
Anasia daca ar fi prin apropiere si ne-am permite i-as caza pe toti si gata da din pacate bugetul nu permite si asa noi tre sa rezervam biletele de pe net si etc. Greu da ne-om descurca cumva noi nu? Tre sa iesim din groapa ca de intrat am intrat usor.
Gina da ms mult, cand deschidem te anuntam. Eu deja parca is in criza de timp am senzatia aia ca mai am oleaca si nasc si nimic nu e terminat, il tot imping pe al meu hai pune alea la baiue hai agata tabloul ala hai pune oglinda desupra la semineu si tot asa. Si el tot gaseste scuze ca nu are hammer drill-ul ca nu are cuie marimea potrivita etc. Da weekendul asta l-am prins nu mai scapa nu au de munca momentan ca e Pastele la englezi si si-a adus si drill-ul afara e f urat asa ca azi de dim are program de drilluit si pus maruntisuri si ramane diseara dupa ce culcam printesa mica sa ne apucam de pus tapet. Prima noastra incercare la a pune tapet sper sa nu o dam in bara.
Sabina ms mult. Weekend placut. Am vazut si eu pozele sunteti f frumosi toti.
Tweety felicitari pt mica vorbareatza.
Bineinteles ca si pe noi ne omoara toate rudele daca vb copilul si normal raspunsul vine nu vb inca zice cateva cuvinte intelege tot repeta cuvintele noi da inca nu le foloseste si vine si replica de la ei ahhh nu vorbeste inca??
Ramoon .
Gabriela felicitari pt operatiunea suzetica. Am vazut pozele cu micile tale comori sunt superbi toti trei. Sa va traiasca sunteti o familie tare frumoasa. Spor la mutat, uff va cred ca e greu eu urasc mutatul asta. De asta am zis ca de aici nu ne mai mutam decat la casa noastra pana atunci o sa stam aici, speram sa nu apara alte pb, avem gradi aproape scoala aproape pt copii parc magazine de toate gradina spatiu sa ne ajunga pt noi si mai putem sa squeeze in si familionul in vizete deci e ok momentan.
Eugenia la noi de la 2 ani jumate adik de la anul din feb Ari va merge la gradi doua ore jumate pe zi si oricum tre sa stau eu acasa cu amandoua pana o sa mearga full time la scoala ca momentan alta optiune nu avem mai vedem daca apare vreo ceva mai incolo daca nu asta este.
Stefania multa sanatate. Uff ce bafta aveti si voi cu bolile astea, da sa speram ca o sa treaca perioada asta si o sa fiti toti bine si sanatosi. Superba poza cu iubaretii tai.
Gabriela uff la voi ninge? Aici e un vant nebun de ne-a smuls anetna din zidul casei si toate zboara prin curte si noaptea vuieste de numa, sper sa treaca odata perioada asta de furtuni ca deja copacii si florile de primavar au inflorit au murit de frig creca cel putin narcisele copacii au cam ramas fara flori de la vantoasa asta nebuna
si avem senzatia aia ca nu va mai veni primavara niciodata ca de frig e frig tare afara centrala merge la greu. Si abia ce am dat 500 de lire p gazul de pe iarna.
Gata am reusit sa recuperez tot sorry de roman.
In rest bebe din burtica e tare miscareatza nu prea gasim nume sa ne placa, eu as vrea Amira stiu ca suna cam arabeste da imi place tare cum suna si as vrea al doilea nume sa fie cu M ca la Arianna al doilea e cu R, asa m-a pocnit pe mine sper ca nu nenorocesc copii cu numele si combinatiile mele.
Daca vi se pare ca da ziceti ca nu ma supar, pana nu e prea tarziu si e trecut pe certificat.
Asa ca va rog daca aveti idei de nume please share.
Flo mai spera poate ii mai creste ceva intre timp lui bebe, am fi vrut sa mai facem un scan sa verificam totusi ca pana la 34 de sapt mai fac astia al privat scanuri pt stabilirea sexului lui bebe da si ce sxoruri cer cum noi suntem cam in buda cu banii, scuzati expresia, nu prea ne permitem. Si tare ma roade curioaiztatea ca sa fiu sigura ce facem cu hainutzele si camera.
Pana la urma vine mama intre 15 iunie si 20 iulie sa ma ajute cu Ari cat suntem la spital si apoi putin prin casa cat sunt cu bebe mic, nu prea ne convine intr-un fel da na asta e avem nevoie de ajutor si cum alt ajutor nu avem asta e. Oricum daca nasc mai devreme si nu e nevoie nu sta neaparat o luna schibam biletul si gata ca ea are numai 7 sapt de concediu pe an si mai bine stau mai mult cand vin impreuna pt botez si asa mai apuca si ei sa viziteze Londra ca data trecuta nu prea s-a putut.
Uff m-am intins destul, pupici multi tuturor si Paste fericit! celor care sarbatoresc Pastele catolic si weekend placut.
----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
gina_butnaru spune:
Neata livada,
Hop si eu cu pentru toata lumea!
Stefania, sanatate multa si tie si Patriciei si lui David!
Tweety, pupici piersicutei vorbitoare! Nici al meu nu face propozitii asa tot timpul, de obicei cam repeta ce zicem noi si e mai usor de pronuntat!
Babee, deci stai prin apropiere... Poate ca am si trecut unii pe langa altii, dar nu am stiut. Daca stiam, poate ne vedeam pe-acolo, ca am trecut de atatea ori prin zona! Am vazut ca e plin de copii la Zoo, ne-a placut foarte munt si am zis ca o sa revenim si cu piticul nostru, dar sa fie vara, sa fie cald!
Mada, te inteleg, asa eram si eu un car de nervi, cand ne-am mutat. Iti dai seama? Noi pe 10 iunie ne-am mutat si pe 27 am nascut. Dar cand ne-am mutat nici nu eram gata, aveam zugravii in casa, mizerie etc, nu le mai vedeam o data gata! Daca iti zic ca nici acum dupa 2 ani aproape, nici n-am terminat baia, adica n-am facut-o deloc, ca n-am mai apucat, iar prin casa, ne-am mobilat incet-incet, n-am terminat. Si acum, cu piticul, mai greu facem ceva! Spor la pus tapetul! Iti tin pumnii sa iasa bine!
Pupici la toata livada si sanatate la piersicutele bolnavioare!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze de la Viena
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
Babee spune:
Va rog nu-mi aduceti aminte de mutat si ce e de facut ca mi se face rau.Deja am facut un plan cu ce si cand trebuie sa facem, sa vedem daca reusim.Eu prefer sa fiu bine organizata dar nu depinde totul doar de mine, in cazul de fata pot cel mult dirija.
Mada dar intreb si eu asa....chiar asa multe nemauri trebuie sa vina?Tinand cont ca nu aveti spatiu, costa mult si transportul, si multe altele nu ati putea reduce din nr de persoane?E destul de stresant si nu cred ca ai nevoie de asa ceva.Noi la Phillip am facut aici botezul, am fost cu totul 10 persoane, la Rebecca in Romania si au fost 17, acum tot in Romania si maxim 20 vor fi.Intim,in familie,ca nu ma apuc de ditai petrecerea.Crestinesc copilul nu fac sindrofie sau altceva
Gina pai eu am zis mereu unde stau, dar sigur n-am fost prin zona cand ai fost tu ca eram ocupata cu petrecerea lui Phillip si apoi cu altele.
Mamaluidavid asta se intampla si la noi, nu te necaji.Phillip vorbeste mult mai corect germana decat romana, si vorba ta:la cat aude acasa...
Afara ploua, Phillip se uita la un film cu Pipi nu mai situ cum, Rebecca construieste cu Lego, Luca doarme eu fug sa fac niste mancare si cred ca iesim dupa amiaza la Ikea ca nu stiu unde sa ma duc
ralucaspm spune:
Multumim tuturor fetelor care ne-au felicitat si ne-au urat pt bebe !
Ioanna e o scumpa si inca nu e geloasa deloc. Cum il las pe bebe jos, sau il duc la el in patut incepe sa tipe ca " mama bebe batze tzitzi ape!", adica sa-l iau in brate si sa-i dau lapte de la tzitzi Si cand il aude ca plange imediat vine si ne spune. Tipa sa-l ia ea in brate si il pupa pe cap, desi ii zic ca nu are voie decat pe picioruse.
Nu am avut deloc timp sa citesc de cand cu sarcina. Am trebuit sa si lucrez un pic si cu Ioanna... am fost destul de ocupata. De aceea imi cer scuze daca ati mai discutat despre olitza. Cati copilasi fac deja la olita ?
Eu am incercat sa o pun pe Ioanna asta vara, dar imediat am ramas si nu am mai putut. Acum ma gandesc sa o mai pun la vara (daca o sa reusesc sa-mi fac timp si pt asta cu 2 copilasi mici) pt ca o sa poarte mai putine hainute si o sa fie mai usor de dat jos.
Voi cum ati procedat ?
Raluca Georgios (13.03.2008) si Ioanna (5.07.2006)
Tweety7 spune:
Raluca pupam si fetitza vorbareata si grijulie si Georgiosul mititel si sugaret. Sa te bucuri de ei! Pupam si mamica!
Mada nu baga in seama gurile rele. Stiu ca uneori sunt greu de ignorat, dar nu ajuta sa te necajesti. Mai ales ca motive reale nu-s. Puiul tau va vorbi cand va fi pregatita si nu cand cred unul si altul ca ar fi cazul. Mor pe astia care vin si spun ca mama mama ce mai faceau ai lor cand erau la varsta alor nostri si se uita apoi cu repros la tine.
Stefi m-am lamurit. Inseamna ca nu mai dureaza mult si-si revine. Nu? Uite pentru o vindecare si mai rapida!
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
MissJJ spune:
Gina ms. Da stiu cum ii nici noi in dormitor inca nu avem dulapuri si noptiere noroc ca avem debaraua aia ain perete la fata in camera e numai un patutz tot asa avem debara in perete in sufragerie avem numai o masa si niste canapele si scaunele tv-ul sta pe jos momentan si restul in cutii pe hol. Da na incet incet o sa ne luam, nu mai vrem din astea ieftine mobila ma refer ca am vaut si pui cate ceva in sertare si se indoaie sau se rup ca is din placaj din ala ca foaia de hartie asa ca mai bine mai stam fara si luam cate una pe rand decat asa.
Gabriela unul din fratii lui Flo ala mai mare si cu sotia is nasii la bebe 2 plus au fetita mare de 9 anisori. Apoi celalalt frate a lui Flo vrea si el sa vina ca noi nu ne-am vazut cu ei niciodata si ai mei vin ca na nu pot lipsi au lipsit de la un botez deja de la Ari si astia din Irlanda sigur vor sa vina se supara daca nu ii invitam ca na suntem nasii fetitei lor si vin si ei la noi la botez. Deci astia is minimul ca normal ar mai fi care vor sa vina da nu am unde sa ii tin ,numai sa se duca la hotel.
Tweety . Da ma dispera si mai ales mama ca nu pricepe si mereu vai uite da copilul lui ala nu stiu ce ca i-am zis ca pp ca copilul lui cutareasca la 1 an si deja are masterat in literatura romana. Da na asa face lumea si orice le-as zice eu lor li se pare normal sa isi bage nasul si sa comenteze.
Bebe 2
gina_butnaru spune:
Babee, cred ca n-am retinut eu pe unde stai, de fapt, a fost prima oara cand am mers la Viena si nu prea stiam cartierele, chiar daca retineam unde stai. Poate data viitoare cand mai ajungem, ne si vedem. Hai ca nu-ti mai aduc aminte de mutat, ca stiu ca te ia groaza!
Tweety, Mada, asa e, si pe mine ma omoara astia care tot isi dau ei cu parerea, ca ba e prea slab copilul, ba de ce nu vorbeste, ba de ce nu merge etc. Dintodeauna am zis, ca fiecare are ritmul lui. Ce era sa fac eu ca al meu a mers singur abia la 1 an jumate'? Ca toti imi ziceau: "Da' copilul asta tot nu merge?". Pana la urma a mers si acum nu ma mai tin dupa el. Au fost socrii mei la noi si au inceput: "Ma, e cam slabut asta mic, voi ce-i dati sa manance? Ca ai mei cand erau mici...". Imi venea sa le zic: "Scobitori ii dau, na!" Ce sa fac daca asa e felul lui? M-am cam saturat de astea!
Chiar asa, Mada, vorba lu' Babee, de ce va complicati cu asa multi invitati? Si eu am facut botezul cu vreo 20 de persoane la restaurant si am scapat si de pregatiri acasa si de tambalau. Bine, tu faci cum e mai bine, dar era o idee...
Pupici la piersicute!
Raluca, pupam piersicuta mamoasa care are grija de fratiorul ei!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze de la Viena
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Gina ms. Da stiu cum ii nici noi in dormitor inca nu avem dulapuri si noptiere noroc ca avem debaraua aia ain perete la fata in camera e numai un patutz tot asa avem debara in perete in sufragerie avem numai o masa si niste canapele si scaunele tv-ul sta pe jos momentan si restul in cutii pe hol. Da na incet incet o sa ne luam, nu mai vrem din astea ieftine mobila ma refer ca am vaut si pui cate ceva in sertare si se indoaie sau se rup ca is din placaj din ala ca foaia de hartie asa ca mai bine mai stam fara si luam cate una pe rand decat asa.
Gabriela unul din fratii lui Flo ala mai mare si cu sotia is nasii la bebe 2 plus au fetita mare de 9 anisori. Apoi celalalt frate a lui Flo vrea si el sa vina ca noi nu ne-am vazut cu ei niciodata si ai mei vin ca na nu pot lipsi au lipsit de la un botez deja de la Ari si astia din Irlanda sigur vor sa vina se supara daca nu ii invitam ca na suntem nasii fetitei lor si vin si ei la noi la botez. Deci astia is minimul ca normal ar mai fi care vor sa vina da nu am unde sa ii tin ,numai sa se duca la hotel.
Tweety . Da ma dispera si mai ales mama ca nu pricepe si mereu vai uite da copilul lui ala nu stiu ce ca i-am zis ca pp ca copilul lui cutareasca la 1 an si deja are masterat in literatura romana. Da na asa face lumea si orice le-as zice eu lor li se pare normal sa isi bage nasul si sa comenteze.
Bebe 2
Da, asa e, daca tot dati un ban pe mobila, sa va luati ceva ca lumea! Lasa ca incet-incet, le faceti voi!
A, pai nu aveti chiar asa multi invitati, dar e complicat cu cazatul lor si cu aranjamentele de plecare spre voi. Asa e!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
Poze de la Viena
doniro spune:
Mai fetelor, va cer si eu ajutorul. Ati folosit careva dispozitive de supraveghere gen interfon pt bebei? Asta cand erau mici, sigur... As vrea sa iau pt Victor si mi-e sa nu iau ceva aiurea.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE