PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Anasia nu s-a intors iarna, de la noi nu a plecat. Asa iarna nu stiu daca am mai trait. Mersic de flori

Cu parere de rau ingrosam si noi randurile bolnaviorilor. Alex e racit, e infundat rau si mai tuseste din cand in cand. Febra nu a facut inca, sper sa scapam fara. Partea proasta e ca nu poate respira si plange prin somn ca se sperie. Cred ca am dormit 4 ore azi noapte si alea pe reprize.

Oana si bb Alex(05.08.2006)

JUCARII DEOSEBITE FISHER PRICE, HASBRO, VTECH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Imi pare rau de toti bolnaviorii...
Sanatate multa la toata lumea!
Aveti grija de voi!
Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Oana,sanatate multa lui Alex.Ii dai ceva medicamente?
Am 12 saptamani de sarcina,teoretic s-ar putea vedea ce e,dar mai astept putin sa fim siguri
Bysko,No comment despre ce vi s-a intmplat la urgente,poate doar...Sper sa fiti bine cat mai curand!
Mada si eu zic sa stai linistita.Munca pana la 4 dimineta nu e pentru o viitoare mamica.Felicitari pentru ce ati facut.Astept poze la final in stilul caracteristic
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Vroiam sa inchid calculatorul cand mi-am amintit pe ultima suta de metri ca azi e ziua Larissei,asa ca...
LA MULTI ANI Larissa!Sanatate si impliniri pe toate planurileIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

La multi ani Larissa!

Sa fii santoasa, fericita alaturi de cei dragi!
Tot ce-ti doresti sa se-mplineasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

LA MULTI ANI, LARISSA

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Alex se scarpina la fundulet(sus,spre spate,dar unde se termina linia fundului,sper sa intelegeti) pana ii da sangele.Asta nu se intampla tot timpul,dar de cele mai multe ori cand sta pe olita.L-am dat cu alcol alb si cu baneocin,dar nu vad nicio imbunatatire.Acum ma candesc sa incerc o mixtura mentolata(ceva de genul)Voi cu ce-i dadeati cand aveau mancarimi?Iulia @ Alex(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetelor,

Azi am fost tare prinsa si nu prea am avut timp sa mai intru sa vad ce faceti. Vad ca ati scris ceva, o sa citesc si daca mai am timp, revin.

La multi ani Larissa, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

La multi ani Greiere, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Bysko, pupici multi Busrei, sa se faca repede bine!

Anasia, Doniro, Mada, Babee, Oana, Crissa, Iulia si celelalte fete, va pup pe toate si pe bebeii vostri!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by julax

Alex se scarpina la fundulet(sus,spre spate,dar unde se termina linia fundului,sper sa intelegeti) pana ii da sangele.Asta nu se intampla tot timpul,dar de cele mai multe ori cand sta pe olita.L-am dat cu alcol alb si cu baneocin,dar nu vad nicio imbunatatire.Acum ma candesc sa incerc o mixtura mentolata(ceva de genul)Voi cu ce-i dadeati cand aveau mancarimi?

Iulia @ Alex(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete

Iulia, eu ii dau mereu cu crema Petrini si am vazut ca nu se mai inroseste si nici nu-l mananca funduletul. Nu stiu ce sa zic, cu altceva, cu ce sa-i dai sa scape de mancarime. sa-i treaca!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

La multi ani, Larissa!

Busra s-a insanatosit- aici niste poze cu ea pe calul nou: http://www.dropshots.com/Bysko#albums/Pe%20cal

Nu sunteti prea zilele astea!

Mergi la inceput