PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by mada_mxm

Gina e greu sa ii cazam pe toti, ca na trebuie la toti pat sau saltea perne ceasafuri etc si apoi cand e randul de stat la masa imagineaza-ti. Botezul il facem tot casa in stilul englezesc, la restaurant e prea scump aici, asa acasa fac ceva gen bufet suedez cu multe antreuri si apoi gratarel si niste frigarui si desert tort si fructe si inghetata si gata. In final e mai multa munca ca na tre sa gastim si asa dar mai putina cheltuiala decat la restaurant.
Miruna da asta asa-i pana se prind ei.
Nicolica si spor la vizionat case sper sa gasiti ceva pe placul vostru.
Roxana noi am folosit de la www.cordless-phones.uk.com/two-way-radios/two-way-radios/review/bt-digital-baby-monitor-plus" target="_blank">bt asta sigur e numai aici in uk da sunt de la www.avent.philips.com/en_GB/products/DECT_Baby_Monitor.asp" target="_blank">avent-philips sau de la www.tomy.co.uk/products/nursery/ranges/baby-monitors/" target="_blank">tomy care stiu ca sunt marci bune. Noi suntem f multumiti de el si il folosim si acuma pt ca fata noastra era f sensibila cu vomatul trebuia sa o auzim mereu in caz de ceva sa fugim rapid la ea si de la nastere l-am folosit non stop.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Asa e, Mada, ai dreptate cu botezul!
Am vrut si eu sa-i trimit lu' Roxana un link de aici de la noi, care face livrari la domiciliu, dar astia mi-au inlocuit automat cu "reclama", nici pe PM nu m-au lasat. Am zis ca poate intra pe mess si ii zic acolo.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nicolica

Gina, multumec. Noi serbam de doua ori pastele. Acum am scos cozonacii din cuptor...imi cer scuze pentru mamicile gravide.

Aveam oricum de gand sa ne mutam anul acesta, dar ma deranjeaza acest ultimatum. Saracul vecin nu s-a plans nici macar odata de cat zgomot face Philip. Cateodata imi este mie rusine cand arunca cate ceva de-ti vibreaza urechile!!!

Raluca, felicitari si din partea noastra pentru fratiorul Ioannei.

Babeedraga e binevenit suportul..deja fac lista cu ce sa arunc mai intai

Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006

Mai ce bunatati faci tu acolo! Yaaaammmmy! Trimite-ne si noua o felie de cozonac virtuala!

Da, stiu, e nasol cand te zoreste cineva asa, chiar si numai ideea ca te impinge cineva de la spate!

Pupici,

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Babee

Nicolica arunca cu o prastie si la mine o bucata de cozonac.Insarcinata nu mai sunt...dar pofte am.

Mi-a pierit orice chef dupa ce am aflat ceva.Va rog frumos, chiar daca credeti, chiar daca nu haideti sa ne rugam pentru sanatatea unui piersicut care are nevoie de gandurile noastreGreu e sa fie puiul bolnav dar tinem pumnii sa se faca bine

-----------------------------

Gabriela

Phillip,Rebecca si Luca

Babee, vin si eu alaturi de tine sa ne rugam pentru piersicutul bolnavior! Pupici sa se faca bine cat mai repede!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Gina, babee stati la fereastra ca sosesc feliile de cozonac si mai trimit si pentru cine mai pofteste

Babee
, nu stiu despre cine este vorba, dar suntem si noi alaturi de parinti si ii dorim multa sanatate piersicuzului

S-au trezit barbateii mei...am plecat

pupici

Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nicolica

Gina, babee stati la fereastra ca sosesc feliile de cozonac si mai trimit si pentru cine mai pofteste

Babee
, nu stiu despre cine este vorba, dar suntem si noi alaturi de parinti si ii dorim multa sanatate piersicuzului

S-au trezit barbateii mei...am plecat

pupici

Yuuupyyyy! Multumim! Vad ca stai bine cu ! La fix ai nimerit, am prins-o!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

quote:
Originally posted by doniro

Mai fetelor, va cer si eu ajutorul. Ati folosit careva dispozitive de supraveghere gen interfon pt bebei? Asta cand erau mici, sigur... As vrea sa iau pt Victor si mi-e sa nu iau ceva aiurea.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

si noi avem baby phone de la primii pasi. sunt super multumita de el, il am de cand s-a nascut Timeea...la noi scartie parchetul si usile si daca nu l-as fi avut cred k nu prea mi-ar dormi asa bine...

Ramona si Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

mai sunteti!
Am adus-o azi dimineata pe Busra la C-ta ca e bolnavioara de o saptamana- de duminica trecuta- a debutat cu varsaturi toata ziua, iar apoi diaree. Cate 7-8 scaune /zi, iar pediatrul ei nu i-a dat o coprocultura, a pus-o direct pe antibiotic, care bine-nteles ca nu si-a facut efectul. Azi a vazut-o un infectionist, care ne-a schimbat Ab dupa ce a dat o proba de c. Sper sa fie ok ca mititica nu mai poate- are si colici, mai ales noaptea.

Vestea buna este ca ne-a venit calutul de la Quelle, dar il asteptam pe tati sa ni-l puna in functiune.

Raluca sa-ti traiasca flacaul! Sa fie sanatos si norocos, ca restul vin de la sine!

Am citit in diagonala ca fac si papa de regim pt Busra, sunt si dupa ea ca a devastat sufrageria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Bysko sa se aca bine piersicuta.

Babee nu stiu la cine te referi (poate am rata eu pasajul) dar ma rog pentru toate piersucutele bolnavioare. Sper numai sa nu fie grav (am asa o senzatie decand am citit mesajul ca tot vesti urate am auzit in ultima vreme, sper sa nu fie chiar asa). Oricum daca putem ajuta cu ceva suntem aici. Poate scrie mamica piersicutei

Oana si bb Alex(05.08.2006)

JUCARII DEOSEBITE FISHER PRICE, HASBRO, VTECH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Mai fetelor la noi e furtuna de zapada. Cred ca nu mai vine primavara asta si pe la noi

Oana si bb Alex(05.08.2006)

JUCARII DEOSEBITE FISHER PRICE, HASBRO, VTECH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Bysko,sanatate multa piersicutzei!Cel mai greu cand e bolnav copilul.Of!
Nicolica,mai ai o felie de cozonac si pentru mine?
Am vrut sa raspund mai multor mamici,dar nu mai am in vizor decat ultima pagina si...am uitat
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput