PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

mada eu iti sugerez un artificiu: cand te mai intreaba lumea ce spune si cum sa raspunzi spune asta si asta dar ea e considerat copil bilingv iar doctorul a spus ca poate sa vorbeasca abia la trei ani, o sa mai scapi de cativa binevoitori ca nu se dezmeticesc rapid ce e cu bilingv.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Buna mamicute!

si aici e o vreme de nu-ti vine sa iesi din casa, ninge, bate vantul si e frig. Dar peste doua ore tot trebuie sa iesim sa vizitam o casa. Am primit ultimatum, pana la sfarsitul lui august trebuie sa fim mutati. Asa ca deja m-a cuprins groaza de mutat. Babee stiu prin ce treci...bafta la dirijat

In rest toate bune si frumoase, Philipica e nazdravan dar fericit cu noi pe langa el. De ieri nu mai are suzi, am taiat-o si l-am lasat sa o descopere singur pe masa. Se uita la ea intrebator, chiar a bagat-o scurt in gura si nu i-a placut, drept urmare nici nu l-a mai interesat desi stia unde se afla. Nici azi nu l-a mai interesat si l-am intrebat daca o arunca, ca nu mai e buna...si a luat-o si a dus-o singur la gunoi. Azi noapte a dormit fara sa se trezeasca si acum doarme cu tati, ca are liber de pastele catolic. Deci ne inscriem si noi virtual pe lista piersicuteleor fara "Suzi"

Va pupam apasat pe obrajori

Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by doniro

Mai fetelor, va cer si eu ajutorul. Ati folosit careva dispozitive de supraveghere gen interfon pt bebei? Asta cand erau mici, sigur... As vrea sa iau pt Victor si mi-e sa nu iau ceva aiurea.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Eu n-am folosit dispozitive de supraveghere, dar stiu ca se gasesc foarte multe pe piata, ai de unde alege! Iti scriu pe PM, ca nu ma lasa sa pun link-ul catre site-ul pe care vroiam sa ti-l recomand aici. Cica e reclama.

Pupici la pitici!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Nicolica si voi.Facem grup de suport moral ca prinde bine.Bravo lui Philip ca a renuntat la suzi, sa vezi ce bine va fi fara ea!
Mai avem piersicute cu suzeta?Ca observ ca multe ne-am hotarat si am taiat ratia de suzi.

N-am iesit dimineata afara asa ca la 12 juma ne-am dus la nani.A avut Luca o pasa ca a mancat mai mult de o ora, am adormit si eu cand el manca ca nu mai puteam.Ma dor oasele ca am stat aiurea dar ma refac la somnul de la noapte.

Si-a pus Phillip putin desene, Rebecca s-a luptat sa-si scoata sosetele si apoi si-a carat scaunelul mai departe ca sa se uite si ea.A impins ea dar din pacate scaunul n-a vrut sa se intoarca catre desene si se uita la perete.Ca sa nu se necajeasca am intors-o dar dupa 2 minute s-a plictisit si acum ii plimba lui Phillip papucii cu carutul de papusele-din activitati in casa
Ii iau de-o aripa si cred ca ne bagam la un loc de joaca acoperit ca nu mai putem sta in casa.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nicolica

Buna mamicute!

si aici e o vreme de nu-ti vine sa iesi din casa, ninge, bate vantul si e frig. Dar peste doua ore tot trebuie sa iesim sa vizitam o casa. Am primit ultimatum, pana la sfarsitul lui august trebuie sa fim mutati. Asa ca deja m-a cuprins groaza de mutat. Babee stiu prin ce treci...bafta la dirijat

In rest toate bune si frumoase, Philipica e nazdravan dar fericit cu noi pe langa el. De ieri nu mai are suzi, am taiat-o si l-am lasat sa o descopere singur pe masa. Se uita la ea intrebator, chiar a bagat-o scurt in gura si nu i-a placut, drept urmare nici nu l-a mai interesat desi stia unde se afla. Nici azi nu l-a mai interesat si l-am intrebat daca o arunca, ca nu mai e buna...si a luat-o si a dus-o singur la gunoi. Azi noapte a dormit fara sa se trezeasca si acum doarme cu tati, ca are liber de pastele catolic. Deci ne inscriem si noi virtual pe lista piersicuteleor fara "Suzi"

Va pupam apasat pe obrajori

Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006

Of, nicolica, imi pare rau ca trebuie sa va mutati asa, fara voia voastra. Imi inchipui ca nu va e deloc usor, dar bafta! Iti tin pumnii sa gasiti o casa care sa va placa!

Felicitari pentru operatiunea "suzi"! Eu inca n-am intreprins nimic in sensul asta, ca al meu e tot timpul marait, acum e si ragusit si i-am mai lasat-o macar acum cat e el bolnavior.

Sarbatori fericite de Pastele Catolic!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Babee

Nicolica si voi.Facem grup de suport moral ca prinde bine.Bravo lui Philip ca a renuntat la suzi, sa vezi ce bine va fi fara ea!
Mai avem piersicute cu suzeta?Ca observ ca multe ne-am hotarat si am taiat ratia de suzi.

N-am iesit dimineata afara asa ca la 12 juma ne-am dus la nani.A avut Luca o pasa ca a mancat mai mult de o ora, am adormit si eu cand el manca ca nu mai puteam.Ma dor oasele ca am stat aiurea dar ma refac la somnul de la noapte.

Si-a pus Phillip putin desene, Rebecca s-a luptat sa-si scoata sosetele si apoi si-a carat scaunelul mai departe ca sa se uite si ea.A impins ea dar din pacate scaunul n-a vrut sa se intoarca catre desene si se uita la perete.Ca sa nu se necajeasca am intors-o dar dupa 2 minute s-a plictisit si acum ii plimba lui Phillip papucii cu carutul de papusele-din activitati in casa
Ii iau de-o aripa si cred ca ne bagam la un loc de joaca acoperit ca nu mai putem sta in casa.

-----------------------------

Gabriela

Phillip,Rebecca si Luca

Babee, distractie placuta la joaca! Pupici piticilor!

A! Noi mai suntem cu suzi, dar sper ca scapam cat de curand, il mai las cat e marait cu tusea si pe urma facem ceva, ca nu se mai poate! Pai nu?

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Muuh

mada eu iti sugerez un artificiu: cand te mai intreaba lumea ce spune si cum sa raspunzi spune asta si asta dar ea e considerat copil bilingv iar doctorul a spus ca poate sa vorbeasca abia la trei ani, o sa mai scapi de cativa binevoitori ca nu se dezmeticesc rapid ce e cu bilingv.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Miruna, pupici si de la noi!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Gina e greu sa ii cazam pe toti, ca na trebuie la toti pat sau saltea perne ceasafuri etc si apoi cand e randul de stat la masa imagineaza-ti. Botezul il facem tot casa in stilul englezesc, la restaurant e prea scump aici, asa acasa fac ceva gen bufet suedez cu multe antreuri si apoi gratarel si niste frigarui si desert tort si fructe si inghetata si gata. In final e mai multa munca ca na tre sa gastim si asa dar mai putina cheltuiala decat la restaurant.
Miruna da asta asa-i pana se prind ei.
Nicolica si spor la vizionat case sper sa gasiti ceva pe placul vostru.
Roxana noi am folosit de la www.cordless-phones.uk.com/two-way-radios/two-way-radios/review/bt-digital-baby-monitor-plus" target="_blank">bt asta sigur e numai aici in uk da sunt de la www.avent.philips.com/en_GB/products/DECT_Baby_Monitor.asp" target="_blank">avent-philips sau de la www.tomy.co.uk/products/nursery/ranges/baby-monitors/" target="_blank">tomy care stiu ca sunt marci bune. Noi suntem f multumiti de el si il folosim si acuma pt ca fata noastra era f sensibila cu vomatul trebuia sa o auzim mereu in caz de ceva sa fugim rapid la ea si de la nastere l-am folosit non stop.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Gina, multumec. Noi serbam de doua ori pastele. Acum am scos cozonacii din cuptor...imi cer scuze pentru mamicile gravide.

Aveam oricum de gand sa ne mutam anul acesta, dar ma deranjeaza acest ultimatum. Saracul vecin nu s-a plans nici macar odata de cat zgomot face Philip. Cateodata imi este mie rusine cand arunca cate ceva de-ti vibreaza urechile!!!

Raluca, felicitari si din partea noastra pentru fratiorul Ioannei.

Babeedraga e binevenit suportul..deja fac lista cu ce sa arunc mai intai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Nicolica arunca cu o prastie si la mine o bucata de cozonac.Insarcinata nu mai sunt...dar pofte am.

Mi-a pierit orice chef dupa ce am aflat ceva.Va rog frumos, chiar daca credeti, chiar daca nu haideti sa ne rugam pentru sanatatea unui piersicut care are nevoie de gandurile noastreGreu e sa fie puiul bolnav dar tinem pumnii sa se faca bine

Mergi la inceput