PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

gina, e un scump Razvan!am fost si noi prin tineretului sambata, la intrearea dinspre palatul copiilor;
sabina, sa va traiasca fratiorul cu bucle aurii!
mada, map, babee, stati cumintele cu renovarile!
norocuta, au niste ochi baietii tai
mirela79, sa inteleg ca sunteti piersicutze?
steamer mi-am luat din acela, cum este in reclama; sincer nu-l mai folosesc, cel putin deocamdata pt ca Alessiei nu-i place nimic facut la el (poate doar cartofii); nu-mi pare rau ca l-am luat, ma gandesc ca o sa incep sa-l refolosesc;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

am uitat sa felicit cofetarul norocuta pt tort, e f reusit;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Bulinuta si Patricia tot rotavirus a avut,nu stiam ca si in Romania are aceeas denumire,eu i-am spus enterocolita. Multa sanatate lui Rares,imi inchipui doar prin ce a trecut cu rotavirus PLUS altceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup si buna de dimi!
Sanatate multa piersicutelor bolnave!
Buli, pupici lu' Bulinelu
Sabina, drum bun si have fun
Map, Babee, pupicii si voua!

Imi pare rau, cred ca mi-a scapat sau nu am citit cu atentie din urma, ce s-a intamplat cu Ramona si bb? Imi face si mie cineva un refresh pls, ametita de mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Cristina:uita-te la postarile Ginei si gasesti acolo povestea.Pupici

Fetelor eu am o mare dilema....
Moasa lui Cipi a fost la Stanciu cu fetita ei care are 2,3 ani si i-a dat Calciu sirop si vigantol in lunile cu "r", desi are ca o.k. la analize!Cica asa prescrie la toti copii ca din asta cresc, se dezvolta!
Eu nu i-am mai dat vigantol lui Cipi de 3-4 luni, iar Ca i-am dat o singura luna, parca prin octombrie!!!I-am facut si analize si i-au iesit o.k...pediatra a zis ca n-are rost sa-i dau nimic!!
Voi le mai dati?Sau cum procedati?
M-a pus pe ganduri...sa-i dau si eu macar acum in aprilie..?!Fac rau?
Sotu zice ca daca n-are nevoie de ce sa-i dau?Ca poate mai tarziu ii dauneaza...ca nu se stie niciodata..
P.s:eu obisnuiam sa iau echinaceea...am vazut odata la televizor ca luata prea mult ajunge sa-ti scada imunitatea...Dr n-a definit nimemi "prea mult"!
Pe de alta parte am racit, gripa cred...si tare mi-e frica sa n-o ia si Cipi..daca n-a luat-o deja!!!In afara de masca cum as putea sa-l protezej mai mult?
Pupici la toata lumea!
Sanatate la toate piersicutele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Neata livada!

Hai la o buna!

Mama, cat ati scris de cand v-am lasat ieri.

Trebuie sa citesc si revin.

Pupici la toata livada!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Crissa, gata am citit. Biata fata...
Pupam Ginoasa!
Eu ii mai dau Vigantol lui Luca numai in lunile cu r, cate 2-3 picaturi...dar recunosc ca mai si uit uneori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Gata, am citit fetelor, hai sa va raspund acum.

Mirela, bun venit in livada!

Bulinuta, nu e nici o problema cu "dezinformarea". Cu oala, cred ca stiu care e, eu vroiam sa-mi iau una de la Zeppter, dar sa vad pana la urma, ca e cam scumpa.

Norocuta, mi-ai facut o pofta cu tortul tau! Yamy!
Bine macar ca leutii tai s-au ales cu ceva de pe la cumparaturi!
Mersi pentru aprecierile la pozele noastre, si eu ti-am admirat colajul cu leutii tai, sunt simpatici foc! Bine ca macar la voi e cald, ca aici e un frig!

Sabina, da' a stiut ce sa aleaga fratiorul tau, nu s-a incurcat! Mersi pentru aprecieri! L-am lasat un pic fara caciula, ca era tare cald duminica. Si el inca mai e un pic racit, dar e pe trecute! Pupici lui pici a ta!

Bysko, mersi mult, si mie tot poza aia imi place, nici nu stiu cum l-a prins asa in poza, cumnatul meu le-a facut!

Iulia, ma bucur ca a ajuns si la voi adierea de primavara! Dar vorba poetului: "Primavara asta totusi, nu-i decat o copie!", la cat de frig a fost si este in ultimele zile!

Anasia, mersi mult pentru aprecieri. Noi am fost duminica in parc, ca sambata am fost la nasii nostri, i-au rupt turta piticutei lor! Voi stati in zona sau veniti ocazional in Tineretului? Ai mei acolo stau si acolo am copilarit. Pe pitic tot acolo il duc la cresa (pe Tohani) si d-aia il scot in parcul Tineretului. Noi stam la Vitan cu Mihai Bravu si venim cu tramvaiul in fiecare zi aproape acolo. Ne-am invatat! Poate ne intalnim intr-o zi in parc!

Cristina_Ioana, ai vazut ca e vorba de o alta Ramona, nu cea de la "piersicute". M-am imprietenit cu ea tot pe forum si vorbim mereu. Asa e, are o viata tare amarata, dar incearca sa se descurce cum poate. Incerc sa o ajut si eu cum pot, ii mai trimit una-alta... E greu!

Crissa, daca i-au iesit analizele bine, n-are sens sa-l umfli cu Ca si vitamine, ca si astea in exces nu fac bine. Eu ii dau tot felul de imunostimulente (Imuno Royal Junior - cu echinaceea si propolis, Septilin, Rybomunil) si Pikovit, ca mi s-a imbolnavit cam des de cand e la cresa. Ii mai dau si Fe, ca de 2 ori i-am facut analizele si a iesit de fiecare data anemic. Bine, toate i le dau la indicatia dr. lui, nu i-am dat asa, de capul meu. Pupici si sanatate multa lui Cipi!

Stefania, pupam piticii Patricia si David!

Pupici la toate mamicile, piersicutele si piticii din livada!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Gina, da e al naibii de greu pt Ramona si ma gandesc cu ciuda ca Luca ca el are tot ce ii doreste inimioara lui si ma rog de el cu banana, cu ananasu' si cu toate bunatatile din lume si el stramba din nas. Ii face bona uneori si cate trei feluri de mancare si el abia daca gusta putin din fiecare. Si sunt convinsa ca sunt multi copii ca el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

Salutare fetele! chiar k sunteti .
Noi ne plictisim in casa k bate f tare vantul la Bv...
Apropo de vigantol, eu am alta dilema, noi am facut D3 injectabil si ar trebui sa-i mai fac la 2 ani, numai k eu as vrea s-o trec pe vigantol (desi pediatra lu' Timi zice k nu e bun de nik) k am traumatizat copilu' cu atatea injectii... face un circ cand mergem inca de la intrarea in clinica/spital. Oare se poate s-o trec inapoi pe vigantol?

Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png

Mergi la inceput