PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns map spune:

Salutic la livada,

pupam si noi toate piersiculete si mamicutele. Am incercat sa citesc dar apucat numai pe diagonala pentru ca ati fost tare harnicute.

La noi azi a fost zi de smotruiala, si la cat am muncit parca nu mi se pare ca am facut destul. Ar trebui o curatenie generala dar nu am puterea fizica de asta :( Mi-e teama s ma urc si pe scara sa dau perdeaua jos sa nu cumva sa cad. Robert a stat pe langa mine dar se plictisise micutul. In ultima vreme a capatat prostul obicei de-a se trezi ff devreme dimineata, pe la 6.30 si ne cam termina nu alta. Azi noapte nu a prea vrut sa doarma nici la el deat pana pe la ora 1 apoi a cerut la noi si o ora s-a invartit si m-a zapacit ci "mami-mami". Eu ma simt ca o balena deja, mereu noaptea este greu de intors de pe-o parte pe cealalta. Ma ia groaza cat ma voi face pana la sf sarcinii ca ami am 15 saptamani. Nu am luat multe kg dar am o burtoaie, cel putin eu una ma simt imensa.

Cu Robert afara incerc sa-l tin pe langa mine sa nu mai folosim carutul dar este asa obraznicut in ultimele zile si fuge de langa mine iar eu nu mai pot alerga dupa el ca apuca durerea de burta. Eu ii spun ca nu mergem in directia unde ii se pune lui dar el nimic si o ia la fuga...si are o viteza de mama-mama. Si uite asa trebuie sa-l pun iar in carut ceea ce nu as mai vrea Iniante mergea numai de manuta frumos sau nu pleca de langa mine dar acum i s-a cam urcat la cap de pare

Babee la noi vaccinul de capuse se recomanda numai peste trei ani. Am discutat si eu cu dr lui Robert despre asta ca si aici chiar daca nu-i zona chiar ff periculoasa nu-i oricum lipsita de pericol de capuse. Dar ea asa mi-a spus ca de la trei ani. Spor la treaba ca se pare ca aveti de munca nu gluma.

Va pupam si incerc si eu sa mai citesc un pic.

Monica 23+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Monica, pupam burtica si pe Robertel cel nazdravan! Si eu ies cu al meu in carut, ca tot asa, nu sta locului o clipa! Imi dau seama cat de greu iti e tie sa te deplasezi, dar sa mai alergi si dupa el! Si mai astampara-te cu atata smotruiala, ca nu vine nimeni in control la tine sa vada cat de curat e, mai ales in situatia ta! Glumeam!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Am vazut ca vorbeati de fiertul legumelor la aburi. Nu stiu cum o fi la steamer, dar eu mi-am luat un vas zepter si e nemaipomenit. Sa vezi ce gust au legumele fierte in aburi.

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.in-familie.ro/" target="_blank">In Familie blog-ul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

mirela, gina scuze ca am dezinformat
doniro eu am luat o oala normala cu doua oale cu gauri (ce exprimare am ) care face fix acelasi lucru din obor...am dat 60 de ron si e super.
map te inteleg...si rares de cateva ziel de cand a inceput sa mearga e intr-o agitatie de a tampit-o pe mama...nu il poate scoate nici afara ca e bocna si iti dai seama...va pup

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Salutare livada,

Sper sa apuc sa scriu un pic ca de citit am mai citit, dar stau prost cu timpul.

Am avut niste zile mai pline, nimic special.

bulinuta multa sanatate lui Rares . Doamne bine ca ati trecut cu bine hopul asta...mi s-a facut inima cat un purice cand am citit.

Doniro si eu tot cu o oala ca cea descrisa de bulinuta ma descurc, e una de marca, si chiar ca sunt "altfel" legumele fierte asa.

mada-mxm multumim pentru traducere, asteptam continuarea (am trimis pasajul si in contul comun).
Frumoase poze cu Ariana, dar mi-au placut si cele cu renovarea...sunteti tari, ce mai...De pe unde te-ai inspirat cum sa asortezi peretii, parchetul?!

babee pana sa apuc sa te felicit pentru decizia de a te muta, tu deja esti in plina actiune. Spor la treaba!

nicolica, gina multumim ca v-ati gandit la noi (sper ca nu am sarit pe nimeni ca unerori am citit cu mare viteza).
Nicolica am trimis reteta de cozonaci si in contul comun, poate mai sunt mamici din livada doritoare, vine Pastele doar. Sincer suna bestial, dar robotul meu nu stie sa framante aluat si "la mana" mi-a frica ca nu "iese".

map chiar ma gandeam la tine ca nu mai postasei nimic si ma bucur sa aud vesti. Nici Nour nu merge frumos, pe langa mine...ca la inceputuri, ba mai mult alearga si mi-e cam frica in apropierea masinilor.

Bysco asa m-ai binedispus cand povesteai de nazdravaniile Busrei...Cum se descurca cu noul calut?

Genie, care va sa zica ...plimbare, avion...imi e asa de dor de chestiile astea. Noi dupa casatorie am fost tare plimbareti, chiar cu Ali dupa noi, oriunde ne duceam.
Cand l-am nascut pe Nour ne-am vandut masina, mai exact am luat alta in loc (mica si urata), ca a "Unchiului Andi detectivul", daca stiti cartea...caci am vrut investitii si am decis ca oricum cu bebe mic ne vom potoli. Asa a fost, dar ne lipsesc iesirile prin Egipt macar, sper sa ne revansam cat de curand .

Saptamana trecuta aici a fost Ziua mamei, asadar am fost cu "protocol" pentru profesoare, soacrei mele i-am facut un tort (rog pe cele sa nu intre sa-l vada ), apoi sotul m-a scos in oras sa "tocam" bonusul pe care l-a primit. N-am facut mare lucru, doar niste hainute pentru leuti...ca pentru noi...nu stiu cum se face ca suntem obositi si nu avem chef.
Aici au fost niste zile tare calduroase-31-32C, acum e mai placut, am trecut la tinute de vara oricum, eu ...la spalat paturi, rearanjat sifonierele, chestii deastea domestice...cunoscute.

Nour s-a trezit si imi zice ceva pe limba lui din varful patului.
Ma duuuc...revin...

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Gina, Ioana v-am admirat si eu piersicutele.
Sabina ce dulcic e fratiorul tau , seamana cu pici ori asta e numai in capul meu . Ce a luat pana la urma de pa tava?

Aaaa, ce era sa uit pentru cine vrea sa-mi vada leutii "in figuri", uite o POZA (de Vinerea trecuta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

quote:
Originally posted by norocuta

Gina, Ioana v-am admirat si eu piersicutele.
Sabina ce dulcic e fratiorul tau , seamana cu pici ori asta e numai in capul meu . Ce a luat pana la urma de pa tava?

Aaaa, ce era sa uit pentru cine vrea sa-mi vada leutii "in figuri", uite o POZA (de Vinerea trecuta).

www.piersicute2006.blogspot.com

da seamana mult cu pici. Toata lumea a zis asta. A luat bani, un pahar cu apa, un pix, cheile de la masina maica-sii si un pieptane

Sabina mamica Alexandrei

http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Norocuta, acum foloseste calutul pe post de scara ca sa intre in patut- adapost pt papusi si plusuri. Se anunta o " caprita" in devenire- probabil ca o sa ma intreaca. Am vazut pozele si amandoi sunt superbi

Bulinuta , cat a mai patimit Bulinel. Pupam baiatul pe frunte ca sa se faca bine cat mai repede.

Gina, cel mai mult imi place poza in care Razvanel isi arata muschii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Gina si mie mi-au placut pozele din parc. am observat, ca il tii fara caciula. Eu nu am avut inca curaj cu pici, de teama sa nu raceasca.

Pici doarme de la 19.00, sper sa nu fie semn rau, sa o apuce ceva acum inainte de plecare.

Sabina mamica Alexandrei

http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

bulinuta,ma bucur ca ati trecut de ce a fost mai greu,of,esti puternica...
Norocuta,ce leuti simpatici
Gina, a ajuns pana la noi adierea primavara din poze
Map,mai e putin.sa mai rezisti
Sabina printesa
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput