PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (81)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Nu mai e cazul sa pun nimic in lapte, ca aseara am incercat-o cu 100ml si l-a lins tot. Era uimita ca s-a terminat; stia ca ratia ei e de 250 :)
Au fost fitze, desigur...

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Neata livada!

Am aparut si eu. Serviti o buna!

Doniro, ce fericita esti, ca-ti dorm puiutii toata noaptea! Te ividiez! Pe mine ma trezeste al meu chiar daca nu vrea lapte, bea ceai si gata, s-a dus somnul meu linistit! El adoarme la loc si eu ma chinui cu Mos Ene, dar asta e, ce sa facem? Intrebai de Nesquick, sa stii ca si pe mine ma batea gandul la un moment dat, cand nu mai vroia lapte, dar i-am pus pana la urma cereale si vad ca asa il mananca, oricum nu se omoara cu prea mult (120-150 ml). Dar cred ca nu are nimic daca ii pui putin, de gust!

Bysko, stiu cum e, si al meu cand nu vrea ceva, zice asa de frumos "nu - nu!" si trebuie sa ma conformez!

Oana, ma bucur ca Alex e bine! Sanatate multa! Sa stii ca ai dreptate cu gradi (cresa), Razvan e mult mai sociabil, are un program de papat si de somn bine stabilit, plus ca a invatat foarte multe acolo. Doamnele sunt cadre specializate si au o rabdare de fier cu ei, eu nu stiu cum fac fata 3 la 19-20 de titirezi agitati, dar pana la urma asta e meseria lor, nu? Asa vin si eu mai relaxata de la serviciu (vorba vine, dar macar schimb nervii, nu mai mai enervez acasa, ma enervez la serviviciu!) si incerc si eu sa am mai multa rabdare cu el.

Sabina, ti-am vazut pozele de la ziua fratelui tau! Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa creasca mare! Ce bucle superbe are si ce seamana cu Alexandra! Dar si pici ce grijulie e cu el!

Babee, pupam si noi piticii! Si spor la treburi!

Iulia, Genie, Eugenia, Ramona, Mada si celelalte mamici de piersicute, va pup pe toate si pe bebeii vostri!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Fetelor, am pus poze noi, facute duminica in parcul Tineretului, in "Poze Razvan, mami si altele".

Va pupacesc,

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

pup fetele
oama noi eram aia de care vb babee
acum suntem mai bine..e mucios si ii curg okisorii de luni dar suntem mai bine
am fost in spital toata saptamana trecuta si am trecut prin momente de cosmar...am ajuns cu el duminica la spital cu febra, diaree si voma in ultimul hal de ne-a zis dr ca daca mai intarziam o ora il pierdeam ...a luat doi virusi: rotavirus si adenovirus...si ajunsese rau de tot...nu se mai putea ridica nici in fund...numa cu perfuzie non-stop a supravietuit.....ce sa va mai zic...acum are sideremia 2..deci fier deloc si incpem tratamentul pentru asta

eu de duminica am inceput sa fac crize de diabet..si ma simt din ce in ce mai rau si nu am reusit sa ajung la dr ...cam asta e viata noastra
am citit ce ati mai scris dar nu am avut tp de nimic...la serv e nebunie si am pierdut si o saptaman ...stiti voi cum e
mishi lui rares i-au gasit hipermetropie +8...nu am avut tp sa verificam inca la un dr de la spit de oki dar...
raluca felicitari pentru Georgios...sa fie sanatos si foarte mancacios
ramoon noi am dat comanda de ghetute saptaman asta la ortoprdica..le-am luat cu botul taiat ca se apropie caldura.

va PUP pe toate si revin

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Va salut pe toate! Acum am citit si eu povestea Ramonei si a fetitei ei Teo. M-a impresionat. Nu am reusit sa aflu din ce oras este Ramona. Stiti voi cumva?

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.in-familie.ro/" target="_blank">In Familie blog-ul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Mirela cred ca este din bucuresti. am citit si eu ...trist

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Salutam livada! Azi sunt singura cu copiii si profit acum ca dorm amandoi, sa mai bantui pe net.
Maine vreau sa ma duc sa cumpar un Steamer; vreau sa il folosesc si pt Daria, dar mai ales ma gandesc la Victor ca e mai bine sa ii fierb legumele pt supa la aburi decat in apa, sa se duca vitaminele. Aveti ceva sfaturi? Mersi mult!

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mirela79

Va salut pe toate! Acum am citit si eu povestea Ramonei si a fetitei ei Teo. M-a impresionat. Nu am reusit sa aflu din ce oras este Ramona. Stiti voi cumva?

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.in-familie.ro/" target="_blank">In Familie blog-ul meu

Mirela, Ramona este din Deva. Eu vorbesc mereu cu ea. Daca vrei, putem vorbi mai multe pe PM.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bulinuta27

pup fetele
oama noi eram aia de care vb babee
acum suntem mai bine..e mucios si ii curg okisorii de luni dar suntem mai bine
am fost in spital toata saptamana trecuta si am trecut prin momente de cosmar...am ajuns cu el duminica la spital cu febra, diaree si voma in ultimul hal de ne-a zis dr ca daca mai intarziam o ora il pierdeam ...a luat doi virusi: rotavirus si adenovirus...si ajunsese rau de tot...nu se mai putea ridica nici in fund...numa cu perfuzie non-stop a supravietuit.....ce sa va mai zic...acum are sideremia 2..deci fier deloc si incpem tratamentul pentru asta

eu de duminica am inceput sa fac crize de diabet..si ma simt din ce in ce mai rau si nu am reusit sa ajung la dr ...cam asta e viata noastra
am citit ce ati mai scris dar nu am avut tp de nimic...la serv e nebunie si am pierdut si o saptaman ...stiti voi cum e
mishi lui rares i-au gasit hipermetropie +8...nu am avut tp sa verificam inca la un dr de la spit de oki dar...
raluca felicitari pentru Georgios...sa fie sanatos si foarte mancacios
ramoon noi am dat comanda de ghetute saptaman asta la ortoprdica..le-am luat cu botul taiat ca se apropie caldura.

va PUP pe toate si revin

Poze noi

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Bulinuta, prin cate ati trecut! Sanatate multa lui Bulinel si tie!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by doniro

Salutam livada! Azi sunt singura cu copiii si profit acum ca dorm amandoi, sa mai bantui pe net.
Maine vreau sa ma duc sa cumpar un Steamer; vreau sa il folosesc si pt Daria, dar mai ales ma gandesc la Victor ca e mai bine sa ii fierb legumele pt supa la aburi decat in apa, sa se duca vitaminele. Aveti ceva sfaturi? Mersi mult!

POZE

Si pe mine ma batea gandul sa iau unul. Cred ca e mult mai sanatos sa gatesti la abur, decat sa fierbi in apa. Daca iti iei, sa ne zici si noua cum e.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput