PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 16
julax spune:
Doniro,chiar ca esti norocoasa.Nici eu nu ma plang,dar la noi de pe la un an nu s-a mai trezit noaptea.A coincis cu intarcatul de noapte.
Cristina,ma bucur ca ai reintrat in forta.Ai incercat sa inlocuiesti laptele de noaptea cu altceva:ceai sau apa?
Mamaluidavid,cerd ca veiti reusi sa scapati de degetel.La noi a fost putin mai dificil ,caci reusea sa-l mai desfaca,tinand cont de faptul ca era facut de mine...
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
Bysko spune:
Busra stie f bine ce vrea, chiar si noapte- nu pot s-o pacalesc cu ceai daca ea vrea lapte; spune NU atat de clar si de frumos ca-mi vine s-o mananc, asa ca ma urnesc sa-i incalzesc lapticul.
doniro spune:
Mi-a venit o idee... O avea ceva daca pun in laptele Dariei un pic de Nesquick? Doar un pic, sa ii dea gust, nu mult. Stiti, e praf din ala pt cacao instant...
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
eugcem spune:
quote:
Originally posted by doniro
Mi-a venit o idee... O avea ceva daca pun in laptele Dariei un pic de Nesquick? Doar un pic, sa ii dea gust, nu mult. Stiti, e praf din ala pt cacao instant...
POZE
Eu ii pun cereale, de la Nestle. Initial ca sa manance un pic mai mult, ca nu prea manca, iar acum nu mai prea vrea sa bea laptele simplu...
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)
oanaalex spune:
Salutare.
Revin si eu dupa perioada de carantina. Alex e bine, mai avem muci dar azi am fost si in parc. Am avut probleme cu somnul ca nu vroia sa se culce indiferent cat era de obosit (cred ca-l speria ca nu poate respira pe nasuc). Azi la amiaz eram pregatita iarasi de festival si am stat ne-am uitat un pic la 101 Dalmatieni si tot povesteam de nani si sticluta cu suc pana am vazut ca ma ia de mana isi ia sticluta si zicand "nani" m-a dus la el in camera sa-l pun in patut. Si cam atat ca a adormit instant. Asa ma bucur ca de duminica mi-a facut nervii prastie cu dormitul. Am avut si 21 ore de creize si incercari ratate pana pica de somn pe unde apuca.
Cristina bun revenit. Ma bucur ca sunteti bine. decand a scris Babee de o piersicuta bolnava ma tot gandesc la toti cei care nu au mai aparut pe aici si ma rog pentru ei. Voi vad ca sunteti cu caninii si la noi a fost nasol. Mai avem unul care se pregateste sa iasa si am scapat ca tare greu a fost. Ma gandesc ca o sa-si revina Luca cu mancarea dupa ce scapa de canini.
Doniro felicitari pt copilasii care dorm. Asta ti-ar fi lipsit sa te trezesca pe rand.
Babee sunteti bine? Asteptam vesti de la cei trei nazdravani. Nu-mi iese din minte poza aceea cu toti trei dormind, e superba
Bulinuta voi ce mai ziceti?
Mada las-o mai moale cu remodelatul in perioada asta sa nu deranjezi printesa din burtica
Gina din cate citesc la voi ma bate gandul sa-l duc si eu la gradinita. Mi se pare ca altfel evolueaza si eu ca noi oricat incercam nu putem da in mintea lor
Anasia harnicuta esti. Cand citesc cate dulciuri cocaresti tu acolo mai tot timpul salivez. Las ca vine maicamea de Pasti la noi si cred ca saraca numai prin bucatarie o sa stea
Pup toate mamicile si revin cand mai am timp.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
JUCARII DEOSEBITE FISHER PRICE, HASBRO, VTECH
Ioana5255 spune:
am reusit si eu in sfarsit sa pun pozele de la Cosntanta, unde l-am sarbatorit pe Eugen (fratele meu)
http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/?action=view¤t=unchiulmeusotulmatusii.jpg
Sabina mamica Alexandrei
http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/
Ioana5255 spune:
mai pun o data, ca am pus aiurea
http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/?special_track=nav_tab_album
Sabina mamica Alexandrei
http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/
Genie spune:
Mada, saru' mana pentru instructiuni, ce sa zic, mai am de asteptat, inca nu indeplineste toate conditiile din lista, le-am salvat, sunt utile
Cristina, welcome back!
Sunt pe fuga acum, dar revin!
Babee spune:
Salutam si noi livada.Din pacate nu mai am timp sa mai intru sa citesc, sa scriu, astazi am citit asa crucis de obosita.Si ce sa zic, suntem cu faianta, gresie, baie, parchet, varuit si altele.Umblu in colo si in coace cu Luca dupa mine, Rebecca mai ramane cu parintii mei, Phillip la gradi, sotul la munca si cand e acasa calarim magazinele dupa ce avem de luat.Casa e jumatate pe dos(unde stam inca), dincolo e santier..asta e situatia.
Copiii sunt bine, vineri merg sa-i fac Rebeccai vaccinul pentru capuse(la noi reprezinta o problema si trebuie facut )o sa-l mai cantaresc si pe Luca.
Poate mai intru sa va salut scurt, dar urmatoarele 2 saptamani vor fi pline rau
tuturor.
Ramoon spune:
quote:Nu cred k are nimic doar un pic de gust, dar exista cereale de la nestle cu cacao, pt 1-3 ani, daca vrei sa-i dai ceva mai pt ei. Noi am incercat, dar sincer Timeea nu s-a omorat, poate la voi au succes.
Originally posted by doniro
POZE
Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png