PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 15
gina_butnaru spune:
Fetelor, cu laptele noaptea si noi am avut asa o perioada cand cerea, dar tot cand nu manca altceva, de la dinti. In rest, al meu vrea noaptea ceai. Se trezeste si cere "apu", bea putin ceai si se culca la loc. Are nopti in care bea si de 5 ori ceai sau nopti in care nu mai vrea ceai si urla sa-i facem lapte, mananca cam 100 ml de lapte si apoi se culca. Al meu, in schimb, mananca ziua destul de bine: ciorbica, ceva la felul 2, gustarele etc.
Sunt toane de-ale lor sau pur si simplu le e fomica. Asa ca, Cristina_Ioana, nu cred ca e vreo problema ca ii dai lapte noaptea. Cum zicea si dr., da-i de cate ori cere.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze de la Viena
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Ginoaso, aoleu si Luca e innebunit cu dansul, si pe muzica de la reclame danseaza si pe ce fredoneaza el danseaza
Dar este absolut fascinat dupa genericul filmului Inima de tigan, cand aude tobele alea danseaza de sare camasha pe el
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://community.webshots.com/user/Cristina_Ioana
Da, si al meu la fel e cu reclamele si canta si el. Le stie pe toate pe de rost! Dar cred ca toti fac asa la varsta lor! Sunt niste scumpi!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze de la Viena
Cristina_Ioana spune:
quote:
Originally posted by gina_butnaru
Fetelor, cu laptele noaptea si noi am avut asa o perioada cand cerea, dar tot cand nu manca altceva, de la dinti. In rest, al meu vrea noaptea ceai. Se trezeste si cere "apu", bea putin ceai si se culca la loc. Are nopti in care bea si de 5 ori ceai sau nopti in care nu mai vrea ceai si urla sa-i facem lapte, mananca cam 100 ml de lapte si apoi se culca. Al meu, in schimb, mananca ziua destul de bine: ciorbica, ceva la felul 2, gustarele etc.
Sunt toane de-ale lor sau pur si simplu le e fomica. Asa ca, Cristina_Ioana, nu cred ca e vreo problema ca ii dai lapte noaptea. Cum zicea si dr., da-i de cate ori cere.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
Poze de la Viena
Gina pai la fel si Luca, are nopti si nopti, ba are chef de ceai, ba nu bea nimic, iar acum de cateva nopti i s-a pus pe lapte si il bea cu asa pofta ca nu imi vine sa i-l refuz
gina_butnaru spune:
Pai da Cris, eu zic ca e doar o toana de-a lor, cum au ei chef. Lasa-l sa pape, daca vrea! Si eu as vrea sa pape al meu mai mult, ca e slabut, dar daca asa e felul lui... Eu la 1 an cica eram si mai rau, aveam doar 7 kg si nu vroiam decat san. S-a chinuit rau mama cu mine, dar din fericire, n-am fost bolnava deloc.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
Poze de la Viena
michella78 spune:
cristina nu stiu sigur sa iti spun decat ca mie imi povestea coafeza mea ca la un moment dat si baietelul ei bea cam un litru de lapte pe noapte. cand i-a spus pediatrei aceasta i-a recomandat sa scoata urgent laptele de noaptea ( era tot dupa 1 an ) spunandu-i ca in felul asta stomacul nu are nici o perioada de odihna si nu e deloc ok.
acum tu spui ca el bea asa de catva timp deci nu e chiar aceeasi situatie. la baietelul coafezei era o practica constanta. poate cel mai bine e sa suni doctorul lui luca.
michella
michella78 spune:
gina. cristinasi fi-mea e dansareata foc. daca nu e muzica isi canta singura. poate ii facem perechi la dansuri
michella
Ioana5255 spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Crisa, am vb deja cu pediatra care mi-a zis sa ii dau cat cere. Treaba asta dureaza de cand ne chinuim cu un canin si nu manca aproape nimic...bea numai lichide multe, ajungea la 5 bibe de ceai pe zi, apoi a inceput cu laptele de fro sapt...sper sa fie o toana si sa ii treaca, normal ca nu ok sa manance noaptea.
Eu am lapte Nestle Junior varianta lichida, in cutii de 250ml, de la Ruse luat si tot ce fac este sa tai cutia si sa il pun in bibe. Are si cereale in el, varianta cu biscuiti, vanilie sau cacao. Si iau de acolo cu bax-urile cand ma duc si ma tine destul. Dar a ajuns acum sa bea si cate 3 cutii pe noapte. Pe de alta parte, s-a prostit rau cu mancatul, cum ziceam si posibil sa ii fie foame, ca ziua ciuguleste putin si atat.
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://community.webshots.com/user/Cristina_Ioana
Eu nu cred ca e de ingrijorare. Avand in vedere, ca mananca putin peste zi e normal sa isi suplimenteze cu lapte. Si pici a mea face asa cate o data. In functie de cat mananca ziua cere sau nu biberon noaptea. Noi acum bem uneori unul noaptea si inainte de culcare cam unul, doua biberoane depinde de ea. Eu cred ca e o toana de a lui si nu ai de ce sa iti faci griji. Pici de ex cand e f racita sau o doare in gat si nu poate manca solide suplimenteaza cu lapte la greu.
Sabina mamica Alexandrei
http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/
Cristina_Ioana spune:
Am inteles fetelor, multumesc pentru pareri.
O sa vad cum evolueaza si mai iau legatura cu pediatra sa vedem ce e de facut.
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by michella78
gina. cristinasi fi-mea e dansareata foc. daca nu e muzica isi canta singura. poate ii facem perechi la dansuri
michella
Sigur, Michella, eu sunt amatoare sa facem perechi la dans! Cum v-am zis, chiar vreau sa-l inscriu la dansuri, dar sa mai cresca un pic.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
Poze de la Viena
doniro spune:
Va multumesc mult pt raspunsuri ref lapte. De 2-3 zile nici nu am mai incercat sa ii dau seara, ca sa capete o repulsie fata de el. Ii dau iaurt si il papa super bine; cam 400-500gr de iaurt inainte de nani.
Cand va aud ca va treziti noaptea sa le dati lapte parca nu imi vine sa cred cat sunt de norocoasa. Daria nu s-a trezit niciodata noaptea pt papa de cand avea cateva luni. Iar bb Victor la nici 3 luni doarme de la 21 la 6 neintrerupt! Asta de vreo 10 zile, deci nu cred sa fie doar o perioada. Sunt norocoasa, asa-i?
Sa vedem ce s-o intampla cand ne mutam la ai mei, cam peste o luna. Sper sa nu se dea peste cap.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE