PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (81)
Raspunsuri - Pagina 20
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Gina, da e al naibii de greu pt Ramona si ma gandesc cu ciuda ca Luca ca el are tot ce ii doreste inimioara lui si ma rog de el cu banana, cu ananasu' si cu toate bunatatile din lume si el stramba din nas. Ii face bona uneori si cate trei feluri de mancare si el abia daca gusta putin din fiecare. Si sunt convinsa ca sunt multi copii ca el.
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://community.webshots.com/user/Cristina_Ioana
Da, Cris, asa face si al meu. Si eu tot asa ma gandesc, cum zici tu. Dar ce sa facem? Imi pare si mie rau de toti copiii care sufera, dar cand pot ajut si eu cu ce am si pe cine pot.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze de la Viena
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by Ramoon
Salutare fetele! chiar k sunteti .
Noi ne plictisim in casa k bate f tare vantul la Bv...
Apropo de vigantol, eu am alta dilema, noi am facut D3 injectabil si ar trebui sa-i mai fac la 2 ani, numai k eu as vrea s-o trec pe vigantol (desi pediatra lu' Timi zice k nu e bun de nik) k am traumatizat copilu' cu atatea injectii... face un circ cand mergem inca de la intrarea in clinica/spital. Oare se poate s-o trec inapoi pe vigantol?
Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png
Ramona, nu stiu ce sa zic, eu i-am dat vigantol pana mi s-a imbolnavit mai rau si dr. i-a dat Pikovit care are si vit. D in el si mi-a zis sa nu-i mai dau vigantol. Parerea mea e ca D3 injectabil e mult mai bun, normal, dar daca nu mai vrei sa-i faci injectii... Si vingatolul asta cica nu e bun decat vreo 2 saptamani de la deschiderea flaconului, ca pe urma isi cam pierde efectul.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze de la Viena
Ramoon spune:
pai nu as mai vrea sa-i fac injectabil...am acceptat in prima faza pt k imi era mie mai comod, ma chinuiam s-o tin sa-i picur in gurita + k uitam mereu sa-i dau...si asa am acceptat sincer nu m-am gandit k o sa o traumatizez...ii e f frica k vit. astea in mod normal nu ar trebui sa doara, dar am mai nimerit la spital asistente care au bruscat-o...
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by Ramoon
pai nu as mai vrea sa-i fac injectabil...am acceptat in prima faza pt k imi era mie mai comod, ma chinuiam s-o tin sa-i picur in gurita + k uitam mereu sa-i dau...si asa am acceptat sincer nu m-am gandit k o sa o traumatizez...ii e f frica k vit. astea in mod normal nu ar trebui sa doara, dar am mai nimerit la spital asistente care au bruscat-o...
Of, asa e, imi dau seama ca o doare mititica! Dar din cate stiu, si vigantolul se da pana la 2 ani, pe urma numai asa, in lunile de toamna-iarna, cu "r", cum ziceai si tu. Cred totusi ca exista si alte produse care au vit. D, dar mai bine intreaba dr. ei.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
Poze de la Viena
bulinuta27 spune:
pup fetele
norocuta, bysko, julax, cristina, mamaluidavid, gina pup fetele si multumesc de urari
acum e mai bine...aparent...i-am luat multisanosvit cu fe..ii dam o luna, facem analize si vedem pe urma ce si cum
vestea buna: a inceput sa manance...si urechile ni le mananca
sa vedem ce facem cu okisorul dar cred ca o lasam peste 2 saptamanii din cauza de summitul lor
va pup fetele si va urez multa sanatate si un weekend deosebit
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
crissa71 spune:
Ginoaso..pai nu e vorba de imbuibat...dar chiar nimic, nimic..uite tu cate ii dai?!!!!
Al meu chiar nimic?!Macar 10 zile de Ca si vit d pana la 2 ani?!!!
Vezi....de-asta zic..poate n-am facut deloc bine ca nu i-am mai dat!!!
Pupici.
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by bulinuta27
pup fetele
norocuta, bysko, julax, cristina, mamaluidavid, gina pup fetele si multumesc de urari
acum e mai bine...aparent...i-am luat multisanosvit cu fe..ii dam o luna, facem analize si vedem pe urma ce si cum
vestea buna: a inceput sa manance...si urechile ni le mananca
sa vedem ce facem cu okisorul dar cred ca o lasam peste 2 saptamanii din cauza de summitul lor
va pup fetele si va urez multa sanatate si un weekend deosebit
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
Ma bucur ca Bulinel e mai bine!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
Poze de la Viena
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by crissa71
Ginoaso..pai nu e vorba de imbuibat...dar chiar nimic, nimic..uite tu cate ii dai?!!!!
Al meu chiar nimic?!Macar 10 zile de Ca si vit d pana la 2 ani?!!!
Vezi....de-asta zic..poate n-am facut deloc bine ca nu i-am mai dat!!!
Pupici.
Cristina si Ciprian(11.07.2006)
Da, Crissa, stiu ca e bine sa-i dai macar in lunile friguroase, dar vezi ce zice si dr. Mie nu prea-mi placa ca ii dau atatea, dar daca asa i le-a dat dr. i le dau, ce sa fac? Am zile in care nu vrea deloc sa le ia, mi le varsa, pateaza, ehei... complicat!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
Poze de la Viena