*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (88) ***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by kokiy
Multumesc Graviduta,
la banca am tot sunat,iar ei imi spun ca suma e de fapt blocata de catre La Redoute de 2 ori(pe 15.03 si pe 17.03).Adica nu au fost luati inca banii,iar eu nu stiu ce sa fac inca .Cei de la banca au zis sa astept pana o sa-mi fie luati banii,apoi sa vedem ce se poate face.Cel mai mult ma enerveaza ca mi s-a intamplat la prima comanda,iar acum sunt sceptica si nu stiu daca voi mai comanda .Al meu sot zice ca s-ar putea sa nu primesc nici coletul,asta m-ar demoraliza total.Suma nu e f.mare ,dar totusi ma enervez ca mi se intampla tocmai mie.

Stai linistita, e o chestie des intalnita, o sa-ti primesti coletul (asta daca nu intervine o mana furacioasa pe la posta ). Si prietenei mele i s-a intamplat tot la prima comanda, dar pe urma nu a mai patit asta. Nu avea card la BRD, am impresia ca era la Raiffeisen. LR o sa-ti ia doar suma facturata, restul o sa ramana blocati de banca vreo 30 de zile (in fct de politica bancii), dar, daca gasesti vreunul mai deschis la creier pe-acolo (eventual manager, nu persoana de la ghiseu), poate te poti intelege cu el. Daca nu ai nevoie de bani in astea 30 de zile, eu zic sa atepti, ca sa te scutesti de enervari. In caz contrar, nu mai vorbi cu cei dela ghiseu, ci direct cu un manager pe pers fizice. Si nu au dreptul sa-ti refuze eliberarea unui extras de cont. Ala il poti lua oricand pt orice scop.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

camelia-daniela, multumesc pt promptitudine!

te rog mai adauga inca 2 produse la lista aia:

tocmai mi-a venit comanda din 15.03, unde aveam doar 4 produse, 2 numa' bune de vandut:

www.laredoute.fr/vente-pantacourt-la-boutique.aspx?productid=324094889&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">pantacourt 42 rouge (denim raye) - pantaloni 3 sferturi rosii f faini, merg la 44 - eu am dat 11.40e pe ei (pe factura), inot in ei...

www.laredoute.fr/vente-la-veste-cintree-devant-et-dos.aspx?productid=324082744&documentid=545008&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">veste 40, sacou vert vif, casual - ma strange un pic, merge la o subtirica, a fost 3.50e

merci!

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Merci de incurajari Alina ,
sper macar coletul sa ajunga ca sa pot lua fata sotului.

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:

Pentru putin, sunt convinsa ca o sa primesti coletul. Iti apare ca en preparation?
Hei, acum am vazut ca esti mamica de mai-iunie 2007. Nu vii si tu in clubul scutecelor cu noi, la capsunele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

inca una si ma duc
am mai primit www.laredoute.fr/vente-ballerine-femme-prix-mini.aspx?productid=324135250&documentid=207608&categoryid=0&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">balerini cu gaurele, argintii, f faini - imi plac mult si-mi vin perfect. (38-ul meu = 38-ul lor... macar la modelul asta...)

si codul 57185 (pe factura)
- 35% la articolul pret a porter preferat (unde-i ala? nu stiu cum se face...) din gama PE 2008
- 30% din toata comanda din catalog PE 2008 (nu de pe net, doar catalog hartie)

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annmary77 spune:

o intrebare !
la redoute au si magazine in franta sau doar online? Daca da va rog frumos imi puteti spune in ce orase le gasesc pt ca pe situl lor nu vad nicaieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

quote:
Originally posted by Graviduta

quote:

Pentru putin, sunt convinsa ca o sa primesti coletul. Iti apare ca en preparation? ]Da,asa imi apare.
Hei, acum am vazut ca esti mamica de mai-iunie 2007. Nu vii si tu in clubul scutecelor cu noi, la capsunele?Eu nu am vrut sa ma bag pentru ca sunt mai rusinoasa si nu am vrut sa intru ca musca in lapte.De citit sa stii ca va citesc in fiecare zi la capsunici,iar pozele voastre sunt un deliciu.M-am mai intersectat cu fetele pe la alte subiecte de la parintii intreaba,va mai citesc si la mancarici.Sa stii ca vin cu placere ,dar nu stiu cum sa procedez.

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Buna...lume....!!!
am aviz pt comanda din 13 martie . Un sg compleu pt Mateea, Abia astept sa il vad live.Am folosit codul minune...-15 euro.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Camelia da, am luat acele tricouri mar 94 (cum ii iau tot) si ii vin bine. Cel putin asa par, ca nu m-a lasat sa le fac proba pe ea.

Eu am ridicat azi comanda de pe 14.03, erau mai multe ptr o prietena dar am avut si eu 3 chestii mici:
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3686957&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=11&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">maieu - super, un fel de "must have", material bun, design f.frumos. Din pacate am vazut ca e pus la lingerie
www.laredoute.fr/vente-la-taie-d-oreiller-carree-et-rectangulaire-soft-grey.aspx?productid=324048167&documentid=545008&categoryid=36806375&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank">fata de perna - material ca de fata de masa ptr bucatarie, dar am luat-o ca sa vad daca se potriveste cu pernele mele.
www.laredoute.fr/vente-lot-de-5-paires-de-chaussettes-prix-mini.aspx?productid=324076930&documentid=201207&categoryid=22920243&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">sosete ptr Ilinca - super material, sunt multumita.

Voi va plangeti ca nu primiti avize, eu primesc in schimb reavize si la comenzile ridicate[;-)))] Da, ptr comanda ridicata vineri am primit 2 reavize. Au cautat alea la posta de li s-a facut rau

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

ce ziceti de astia??
http://www.laredoute.fr/vente-escarpins-anne-weyburn.aspx?productid=324127453&documentid=381307&categoryid=30355138&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
eu sint innebunita dupa rosu...asa ca tot ce vad rosu, imi si sclipesc ochii...

Mergi la inceput