*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (88) ***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Miki,iti tinem pumnii sa treci cu bine peste incercarea asta.Totul va fi bine si te asteptam aici cu forte proaspete.

Eu n-am reusit sa dau nici o comanda.Pur si simplu nu am timp sa ma uit pe site mai mult de 2-3 minute,si nu apuc sa-mi aleg ceva.Parca zilele au intrat la apa,nu mai am timp de nimic.Offf!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Miki,
SANATATE MAXIMA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Buna fetele,
va rog sa ma ajutati si pe mine cu o traducere.Am primit un raspuns la un mesaj,iar pustiul care-mi traduce vine abia dupa 8 seara.Nu prea am rabdare ptr. ca e vorba de niste bani pe care mi i-au oprit de 2 ori pe o comanda.
Merci anticipat ptr. raspuns.

Mesajul primit:

Vous me signaleza voir été débitée deux fois de la commande du 15/03.

En consultant nos fichiers, je constate q'un seul débit de 37;68€ a été pris en compte par la Redoute.

Merci de vous rapprocher de votre banque pour savoir si ces débits concerne bien la redoute
Dans ce cas, merci de me renvoyer en "piéces jointes" le relevé ou figurent ces débits afin que je fasse une recherche complémentaires auprés de nos services.

A très bientôt.

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by camelia_daniela

Graviduta am rezolvat .... scuze da' mi-a scapat !

E ok, si eu mai citesc in diagonala. Multumesc.
Kokiy, pe scurt, au primit reclamatia ta cum ca ti-au luat banii de 2 ori pt aceeasi comanda, dar, din evidentele lor, rezulta ca ti-au debitat contul o sg data pt 37,68 euro. Iti spune sa contactezi banca sa vezi daca debitul suplimentar este din cauza LR si, daca da, sa le trimiti in atasament un extras de cont in care figureaza tranzactia, pt ca ei sa faca verificari suplimentare.

Chestia asta au patit-o mai multe de pe forum si nu numai (inclusiv o prietena a mea). Banca iti va debloca suma luata nedatorat cam in 30 de zile de la blocare.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Banii nu sunt luati de 2 ori. O data luati si o data blocati. Foarte multe fete au patit asa, da telefon la baca si cere deblocarea sumei. Simplu! In cateva minte ai banii la loc in cont.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Graviduta

quote:
Originally posted by camelia_daniela

Graviduta am rezolvat .... scuze da' mi-a scapat !

E ok, si eu mai citesc in diagonala. Multumesc.
Kokiy, pe scurt, au primit reclamatia ta cum ca ti-au luat banii de 2 ori pt aceeasi comanda, dar, din evidentele lor, rezulta ca ti-au debitat contul o sg data pt 37,68 euro. Iti spune sa contactezi banca sa vezi daca debitul suplimentar este din cauza LR si, daca da, sa le trimiti in atasament un extras de cont in care figureaza tranzactia, pt ca ei sa faca verificari suplimentare.

Chestia asta au patit-o mai multe de pe forum si nu numai (inclusiv o prietena a mea). Banca iti va debloca suma luata nedatorat cam in 30 de zile de la blocare.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Multumesc Graviduta,
la banca am tot sunat,iar ei imi spun ca suma e de fapt blocata de catre La Redoute de 2 ori(pe 15.03 si pe 17.03).Adica nu au fost luati inca banii,iar eu nu stiu ce sa fac inca .Cei de la banca au zis sa astept pana o sa-mi fie luati banii,apoi sa vedem ce se poate face.Cel mai mult ma enerveaza ca mi s-a intamplat la prima comanda,iar acum sunt sceptica si nu stiu daca voi mai comanda .Al meu sot zice ca s-ar putea sa nu primesc nici coletul,asta m-ar demoraliza total.Suma nu e f.mare ,dar totusi ma enervez ca mi se intampla tocmai mie.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claujro

Banii nu sunt luati de 2 ori. O data luati si o data blocati. Foarte multe fete au patit asa, da telefon la baca si cere deblocarea sumei. Simplu! In cateva minte ai banii la loc in cont.

pai asta am cerut si eu celei de la banca ,dar a zis ca nu se poate ,iar daca imi sunt retrasi banii din cont de 2 ori sa fac refuz de plata la una din sume.eu ma intreb cat timp i-o tine blocati daca La Redoute nu ii retrage(e cumva un termen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Atunci nu ai ce face, trebuie sa astepti sa-si ia LR banii din cont...suma aferenta comenzii...si apoi ceri deblocarea sumei celeilalte , bancii noastre. Eu am patit asa cu 90% dintre comenzile de pana acum. Cardul meu e la BRD.

Edit: suma va fi deblocata automat, fara sa ceri tu asta, dar daca ai nevoie de bani mai repede, o poti face telefonic la relatii cu clientii de la banca ta, dupa ce LR a debitat banii.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claujro

Atunci nu ai ce face, trebuie sa astepti sa-si ia LR banii din cont...suma aferenta comenzii...si apoi ceri deblocarea sumei la banca noastra. Eu am patit asa cu 90% dintre comenzile de pana acum. Cardul meu e la BRD.

Edit: suma va fi deblocata automat, fara sa ceri tu asta, dar daca ai nevoie de bani mai repede, o poti face telefonic la relatii cu clientii de la banca ta, dupa ce LR a debitat banii.

Merci claujro,
din pacate cardul meu e la Credit Europe Bank,iar cei de la sucursala unde am fost sunt tare imprastiati,m-au trimis sa sun(la rel.cu publicul)de acasa ca ei nu pot da un extras de cont si nici info.Deja m-am enervat pe ei pentru ca m-am carat si cu cupilu' in brate pana acolo,iar daca mai trebuie sa ajung din nou la ei sigur fac scandal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maxia spune:

Buna fetelor!
Voiam sa va rog sa-mi stergeti anuntul de la MICA PUBLICITATE!
Am vandut fusta.....mii de multumiri pentru ajutor!!

Mergi la inceput