*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (88) ***
Raspunsuri - Pagina 17

Graviduta spune:
Camelia, poate imi poti adauga si mie la publicitate anuntul privind hanoracul Adidas. Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)

lizzy spune:
miruna ce nr ai luat la balerinii rosii si cat porti de fapt? posibil sa ma intereseze
miki, sanatate!
m-am lamurit unde gasesc pret-a-porter... pe prima pagina, evident
codurile primite (nu le-am testat inca!):
57177 pt 25%, 30%, 35% la primele 3 produse pret-a-porter din colectia PE2008 - nu e personalizat ca am primit pe ambele conturi acelasi cod, tiparit pe factura;
57428 reduce 20e si fdp 0 la comanda de 55e - abia l-am primit pe mail (doar pe unul dintre conturi!) si se aplica personalizat, o singura data.
Offre valable 3 semaines à compter de la date d'envoi de cet e-mail pour un montant minimum de 55€ d'achats sur les pages et boutiques FEMME, LINGERIE, BEAUTE/BIEN ETRE, ENFANT, HOMME, SPORT, LINGE DE MAISON, LITERIE et MOBILIER de la collection Automne-Hiver 2007 y compris prix verts, hors prix déjà démarqués, nouveautés, exclusivités, prix rouges et prix mini, sauf pages Christian Lacroix, et pages Calvin Klein et de la collection Printemps-Eté 2008, y compris prix verts, hors prix déjà démarqués, nouveautés, exclusivités, prix minis, prix rouges, collections Christian Lacroix et Sonia Rykiel et marque Repetto. Non cumulable avec une autre offre. Bon de réduction strictement personnel non cessible à un tiers et limité à une seule commande. La réduction sera répartie sur chacun des articles, et éventuellement au fur et à mesure de leur facturation. Non valable en rendez-vous Shopping, sur minitel et sur Redoutel.
azi am probat iar toate lucrurile (multe multe tzoale de femei...) si scot la mezat exact 4 dintre ele, restul sunt beton!!!
revin cu link-urile de pus la publicitate.
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc

camelia_daniela spune:
Graviduta am rezolvat .... scuze da' mi-a scapat !Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

lizzy spune:
quote:
Originally posted by mirunajr
Diana...sint 38 ...si imi sint mari!!! am picioarul mai subtire..
Mama de Anca-Simona
io 38 si piciorul destul de lat. nu foarte... mi-or fi ok? activeaza-ti si tu PM, te rog sa ne intelegem

Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc

mirunajr spune:
Diana...imi pare rau...i-am si vandut acunm la serviciu....si am si primit comenzi....de la fete..mai vor si altele

lizzy spune:
quote:
Diana...imi pare rau...i-am si vandut acunm la serviciu....si am si primit comenzi....de la fete..mai vor si altele
Mama de Anca-Simona
nici o problema! deja lucrez la alta comanda, ii includ deci la 38 :)
multumesc!
Marc 1+ si Ianis 3+
Mananc deci slabesc

lizzy spune:
orientativ, dupa 2 comenzi grase, am ajuns la concluzia ca imi trebuie bluze 36-38 si fuste/rochii 40 (desi la marimi ro port 40-42 respectiv 42-44 la haine house of art de ex...)
pt mica publicitate:
eu am 60kg la 1.60, primele 3 imi sunt mari, ultimul mi-e mic.
www.laredoute.fr/vente-jupe.aspx?productid=324095120&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">jupe 42, matase, imprime roz, lila, bej; f.subtire, de vara - 4.5e; merge la un 44 :))
www.laredoute.fr/vente-chemise-tunique-femme.aspx?productid=324130353&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank"> chemise tunique 40 , alba, e lunga ca-n poza pe negru!, de birou - 10.49e, merge la 42-44; materialul pare de calitate, nu stiu cum e purtat/calcat
www.laredoute.fr/vente-chemise-a-nouettes.aspx?productid=324113141&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=12&vsn=lesaub br / " target="_blank">chemise 40, corai, fara maneci, panza, volane - 4.99e, merge la un 42, culoarea e ok, nici stridenta, nici spalacita. numai ca volanele alea arata bine daca le calci... ori mie nu-mi place sa calc :))
www.laredoute.fr/vente-pull.aspx?productid=324103821&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">pull fille 156 parme (mai degraba gri deschis decat lila) tricotat, moale - 9.89e, pt mignona de 1.55 :))
Marc 1+ si Ianis 3+
Mananc deci slabesc

Lorenza spune:
quote:
Originally posted by dianarus78quote:
Mama de Anca-Simona
nici o problema! deja lucrez la alta comanda, ii includ deci la 38 :)
multumesc!
Marc 1+ si Ianis 3+
Mananc deci slabesc
Eu mi-am comandat 38,cat port,n-am piciorul lat,dar ma strang ca naiba.Modelul e f. ingust.