Dulceturi si papanasi de sept-oct2007 (115)
Raspunsuri - Pagina 10
moldoveanca spune:
Bine,nu ne bagam,am inteles ca e mare dragoste intre ei.Da si eu ma bucur ca o sa fim cu tati mi-e tare greu singurica cu bebe .Azi asa mi-a fost mila de el ca l-am tarat peste tot cu mine.Si l-am tinut in ham iar la cele 9 kg jum ale lui plus hainele ,am transpirat toata
teo
moldoveanca spune:
Da Nana,sper sa fie ok,mai ales ca nu e lung zborul.Si o sa-si aminteasca el sigur ca a mai zburat si la mami in burtica si i-a placut
teo
moldoveanca spune:
Si mai vroiam sa va intreb ceva.Cum mai dorm copilasii vostri,se mai trezesc noaptea?Al meu se trezeste sa pape doar o singura data,aseara a dormit de la 10 la 5 dim,tare bine a fost.
teo
moldoveanca spune:
Fetili,unde sunteti?Am ramas singura?Bine atunci revin mai tarziu ma duc sa mananc turta dulce.
teo
sim_stoian spune:
Eu abia m-am trezit din somn, am fost la recuperari.
Moldoveanca, imi pare rau de treaba cu permisul, dar sunt sigura ca data viitoare il vei lua. Vorba Nanei, ne spui si noua, bagam niste majorete pentru tine si sa vezi ca merge altfel. Felicitari pentru mutare, ce bine ca o sa fiti alaturi de tati.
Teo, cred ca fetele nu s-au prins de care tati e vorba . Vorbim maine la telefon, pe la 12.30 o sa fiu la dr si te sun cand ies. Sper sa nu ploua.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
sim_stoian spune:
Yaia, imi plac ambii papanasi . Si mie mi-ai facut pofta de papanasi cum imi facea bunica. Mie mi se pare ca astia sunt excelenti doar pudrati cu zahar, fara smantana. Un pentru papanasul reteta proprie.
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
sim_stoian spune:
Roooox, ai facut papanasi? Trimite si la mine unul, ca si eu vroiam sa mai slabesc .
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
myral spune:
Aha, cred ca era vorba de tati de Mihnea, Sim nu ti-a simtit lipsa Stefan, ca era f veselMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Roxali spune:
Cu intarziere La multi ani Verobodova,Irina!
La multi ani Carpatina!
Nana ma bucur mult ptr Andreiut.
In rest eu sant zombi rau...a mea ma trezeste din ora in ora...muncai ,munca ...la noi pe 23 e Pastele catolic asa ca daca e totul bine plecam la mare ptr 3zile.
Cine doreste sa ne vada am prs cateva pozici(neprofesionale)
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
sim_stoian spune:
Ali, ce mare s-a facut Sonia! Si ce draguta e, o floare printre flori Asa de mult imi plac magnoliile, dar pe aici nu prea sunt.
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc