Dulceturi si papanasi de sept-oct2007 (115)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

L-am doborat in final, dar sunt scoasa rau din balamale si eu. Biata Alex, azi a fost cuminte si a si mancat - mare minune! - dar si-a cam furat-o din pricina epuizarii mele datorate fratiorului marait. Nu a mancat nici la 6, aproape nimic, nici biberon nu prea a vrut, cu chiu cu vai pana la 2/3 din cantitatea de obicei, si nici acum la culcare nu a mancat mai mult de 100 ml. I-am dat si espumisan, si nurofen, si dentinox, si l-am carat numai in brate, l-am lasat sa smulga tastele de laptop si degeaba, numai nervi pe capul lui. Acum l-am culcat fara baie, fara nimic, cu urlete infernale la schimbat si cu muscaturi si scartaituri de tetina pe dinte, ca masa nu a fost. Sa iasa nene dintele ala odata ca nu se mai poate asa. Ma tot gandeam la biata Cecilia cum zicea ea de Cristi si parca ma regasesc total.

Melania, se pare ca ati avut o zi cam la fel cu a noastra. I-am dat fructe si seara, ii dau bonisan dupa (adevarat insa ca acum 2 seri a vomitat masa de fructe de la 6 seara de la aciditate), insa nu a pus gura. Efectiv nici 10 lingurite nu a vrut. Andrei adora morcovul, eu insa nu ii mai pun ca s-a colorat cam tare, a observat si Sabina ieri.

Carpatina, numai tu ai inteles adevaratul sens al solicitarii mele de papanasi. Am prestat unii, dar am avut ceva dubii legate de lingurile de faina, daca sa fie cu varf sau nu - de regula eu fac din ochi - si au iesit cam cocosi. Yaia, asadar am prestat dar nu corespunzator. Mai perseverez. Am mai facut si eu si altadata, aceeasi reteta in principal, insa ochiometric. Sim, facut papanasi dar nu sunt demni de asa bucatareasa de soi de ca tine.

Gabitz, multa sanatate, sa auzim vineri ca e perfect vindecata.

Pinacolada, felicitari mergaretului in devenire.

Si_bv, chiar am stat putin in centru, dar devreme, pe la 10. La 11 eram deja in Sinaia sa asteptam finii care nu au mai ajuns.

Moldoveanca, ce bine de voi, mergeti la Londra, cred ca de abia astepti.

Cam atat. Va doresc noapte buna! Culc fata si il astept pe tati dupa 3 zile de delegatie, asa ca nu mai revin in seara asta. Pupici.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Celia, Isabela mea a devenit cam periculoasa pt cea mica, trebuie sa fiu cu ochii pe ea ca ii tot vin idei, o ridica , o zgaltaie ca cica rade, uita de ea pe marginea patului, ii da diverse in mana ca cica le vrea, nu pot sa fac nimic si toata lumea cica am ajutor de nadejde. Dar asta mica e disperata dupa ea, cand vine de la scoala rade instantaneu.La tine cum e cu cel mare? E de ajutor?Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

pup fetele!

am inceput diversificarea si noi de 2 zile cu pireul de legume .asta mica face gura cat o sura sa-i dau,sper s-o tina tot asa.
in rest rostogoliri ,apucat picior, sta in patru labe si se bataie si mai inainteaza un pic dupa cate o jucarie.
cand e ea binedispusa scoate cate un iiiiiiiiii sau aaaaaaaaaa,in rest nu prea e vorbareata tare.se culca la 8-8,30 se mai trezeste uneori noaptea pt un gat de lapte si apoi la 6-7.

in rest,afara cat cuprinde luam masa pe unde apucam ,azi am alaptat-o in curtea bisericii de la Razoare ca erau banci.

de vaccin am trecut fara probleme si avem 67 cm si 8,100 kg.

eu nu mai stiu de ce sa ma mai apuc mai intai,nu-mi ajunge timpul,citesc ce se scrie dar de scris...tot am amanat.

Sim si eu merg la dentist si am facut anestezie zdravan pt ca nu a prins iar dr,care e o tipa tanara si draguta mi-a spus sa mulg primul lapte si apoi sa-i dau sa suga;nu am avut probleme.

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ali, ce frumosi sunt puii tai, si asa se iubeeesc ei. Juniorul vad ca o rasfata. Cred ca e mai usor cu diferenta mai mare de varsta, nu? La noi Alex nu mai e asa incantata ca acum o luna.

Noapte buna. Voiam sa va pun poze cu Alex cu codite, dar nu mai sunt in stare.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Gabitz ma bucur ca Eliza e bine!

Nana te pup si il pup si pe fluturasul tau invingator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Ca ati amintit de slabit:eu mai am de dat 6 kg ca sa fiu ca inainte de sarcina.Daar..mananc ok si ca la carte pana seara cand mai citesc o pagina pe forum ,mai bag o napolitana...

Mergi la inceput

Luy ai cumparat canapea noua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Sim multumim...aici sant si mov si lila,dar mama e innnebunita ca fac mizerie,petalele primavara si frunzele toamna.

Rox e mai usor cu diferenta mare,dar ptr joaca trebuie sa aduc in casa alti parteneri

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Yaia, da succesul cel mai mare l-a avut papanasul reteta proprie, e un frumosAli, ce frumusete e Sonia, si fratiorul are mare grija de ea. Si a mea cea mare ar vrea sa o tina numai in brate dar asta mica nu sta linistita deloc, da din maini si picioare, abia o tin eu cateodata.Rox, nu e chiar asa simplu nici cu astia mai mari, desi ii tot spun sa nu mai faca anumite chestii nu pricepe deloc, ma tot intreaba cand o sa mearga sa o alerge prin casa.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput