Dulceturi si papanasi de sept-oct2007 (115)
Raspunsuri - Pagina 9
Happiness_4_us spune:
Multumim mult, Moldoveanca.
Imi pare rau ptr permis. Te dusasi pe sustache.Daca spuneai faceam aici galerie, puneam majoretele la treaba si iti tineam pumnii. Ntzzz ntzz ntzz.
Data viitoare neaparat sa ne anunti.
Hai, fruntea sus ca trece si sigur data viitoare il iei.
Pupicei.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
moldoveanca spune:
Si am uitat sa va spun de la sfarsitul lui aprilie ne mutam la Londra,reunim familia noastra mica.Am mari emotii cu bebe in avion,cum se va adapta acolo,off alt stress pe capul meu.In schimb ma bucur ca o sa fim cu tati si o sa-l plimb pe Vladutz prin parcuri frumoase si pline de verdeatza.
teo
Happiness_4_us spune:
Bravos, Moldoveanca!
Bafta multa!
Sigur o sa fie bine.
Poate o pui de o intalneala cu mamica de Ebonee.
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
moldoveanca spune:
As fi spus ca merg la examen dar am stat la ai mei in ultima saptamana si nu am net.Oricum am avut un mare stress ca l-am lasat pe bebe la mama o jum de zi cu laptic stors in biberon.El a fost un cumintel cand am ajuns acasa nici nu ma baga in seama era tot lipit de buni a lui
teo
Gabriela77 spune:
Nana, frumoasa tare salopeta lui Andrei! Vreau sa-l vad si in poze!
Danuta, cam asa e...Ai mare dreptate cu papa bebeilor!
Roxana, si de conopida mi-e pofta...cred ca am luat-o rau pe aratura...
Celia, sa incerci marul copt, merita! sara il adoooora!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
moldoveanca spune:
Da sigur mergem la petit de printesa mica si frumoasa.Voi ati mai zburat cu bebe,a trebuit sa-i dai sa suga la decolare si aterizare,ca eu asa am auzit.
teo
moldoveanca spune:
Dragelor,mai spuneti-mi si mie ce sa-i mai adaug fecioorasului meu in papica deja am incercat cartof morcov,telina pastarnac,dovlecel patrunjel,sfecla rosie,altceva?
teo
moldoveanca spune:
Mi-am amintit ca am vazut pozele de la intalneala foarte frumoase sunteti si ce bebelasi scumpi si dragi
teo
cecilia L spune:
Moldoveanca, imi pare rau pt ex, lasa, data viitoare.Acum sa-ti spun ce zice Cristi, va da voie sa va vedeti cu frumoasa Ebonne, dar atat....ca e iubita lui.....sa nu va bagati,ca se supara....hihi.... Ma bucur ca o sa fiti alaturi de tati.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
punct ochit punct lovit
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
Da sigur mergem la petit de printesa mica si frumoasa.Voi ati mai zburat cu bebe,a trebuit sa-i dai sa suga la decolare si aterizare,ca eu asa am auzit.
teo
Si eu tot asa stiam, dar nu vroia deloc. Asa ca am avut grija sa aiba suzetica sau sa fie cu gurita deschisa, si a fost ok. Noi am facut in asa fel incat sa prindem zbor de noapte si a dormit tot drumul.
Am zburat spre Ro in dec cand nu implinise 3 luni si spre Boston cand avea 4 luni si o sapt.
Fii fara grija ca va fi ok drumul.