*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Aoleeeeeeeeeeeeuuu!!!! Am avut o noaptee ...S-a trezit Stefanitza mea de vreo 3 ori - 1-4-7...nasol maica sa te trezesti de trei ori pe noapte...nush ce se intampla, i-or fi crescand nevoile? am eu lapte mai putin de la stres? habar n-am , cert e ca suge mai des si imi goleste ambii sani, ceea ce nu s-a intamplat pana acum.

fetele pentru sustinere si cuvinte de incurajare!!!!

Virgo - sorry ca mai e cineva ca mine...pai si mie tot asa mi-au zis ca se lipeste de la sine si am stat asa 3 sapt ca se va lipi...de unde lipit? m-am tot dus la medic si se uitau astia la mine ca la tampita - de parca m-as fi dus de placere pe la usile lor, dar vorba ta, daca eu simt ca ceva nu e in regula inseamna ca nu e in regula, nu ca-s io tampita...Asa ca m-am luat si m-am dus la o clinica particulara, la o femeie, in speranta ca ea va intelege mai exact problema, si asa a fost...surprise - bine ca m-am dus ca incepuse sa se necrozeze tesutul, iar faza nasoala e ca acum, dupa cauterizare nu ma doare, ceea ce nu e neaparat un lucru bun...sper sa nu se fi necrozat in continuare...io vad ca-s cu surprize indiferent de felul nasterii - la ceza am facut edem pe operatie, reactie la firele interne...naspa materialul, ce sa mai

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

vezi linga mufa de internet. daca nu ai inca una, scoate cablul de la net pina incarci pozele pe calc.

quote:
Originally posted by Carmilia

Anca,multam,dar nu gasesc o mufa potrivita pt.cablurile mele in computerul meu!

Carmilia si Alex,puiul mic

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Salut Salut!!!

Cred ca m-ati dat disparuta zilele astea, ca n-am avut computer... Ala vechi a cedat nervos, da' las ca acum am unul nou!
Ca si-asa vechitura dinainte imi tocase nervii de prost ce mergea...
Merg sa mai citesc din urma, ca vad ca iar au inceput sa se umple rapid capitolele, ca in vremurile bune la odisee

,

Tinna, mami de doua minuni Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)

Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Buna fetele cochetele!

Citesc aici si vad ca aveti probleme cu sanii, cu cusaturi, si tare ma intristez.Va pup pe toate luuuung , poate va mai alin un pic si sper sa treaca repede repede.

Mai fetelor, se poate ca unui bebelus de 2 luni jumate sa ii fie pofta cand vede pe cineva mancand?
Eu ma prapadesc de ras cand manac ceva in fata lui si il vad ca se uita cu niste ochi mari la mine si isi manaca buzele si da din maini si din picioare de parca ar zice Da si mie!!! Da daca e asa, apoi spuneti-mi sa nu mai fac de astea, ca eu tare bine ma distrez cand face asa.

Stiti ce vreau sa va mai intreb? Voua v-a rams pe burta dunga maro?
Eu am o dunga de toata frumusetea de sub sani pana jos, si tare mi-e urata si nush cand o sa scap de ea si mai ales daca o sa scap.
Cat am fost gravida nu am avut-o, nush de ce a aparut dupa. Ma enerveaza de mor, nici nu imi vine sa ma uita la mine din cauza ei, mai ales ca mi-a ramas si un pic de burtica, parca nu ar fi destul.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://community.webshots.com/album/562622931EnvRDd?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

carmilia daca ai cablu usb ,din acela dreptunghiular si ingust ,vezi ca mai ai loc si in fata calculatorului , jos, cel de internet e ca cel de telefon fix , nu cred ca il poti folosi acolo

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Anca , ai incercat Hepathrombin extern si Detralex?

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Anca,Ereena,la camera am 2 cabluri,unul cu 3 culori pt.TV si unul cu ambele capete cam ca firul de la boxe,cilindric,dar mai gros si n-am astfel de gaura in computer.Nu stiu unde se baga ala,in...
Sunt nervoasa,Tzamburica al meu parca ne-a auzit ca vorbim de plansete si de vreo ora imi ofera mostreE treaz de la 6,cred ca i-e somn,dar nu stiu ce sa-i fac sa adoarma

Carmilia si Alex,puiul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

miri cum facem gaurelele sigur punem pozici....fetele da a mai facut careva din voi cu aparat din ala special...la care su pun mai intai cercei chirurcicali?cat trebuiesc tinuti...ca eu...am o imagine in minte ,tare nspa cu o fetita care a dost internata cu Bibi in salon la terapie intensiva(si care avea cercelusi chirurgicali)...si care in ziua in care a mutat-o pe Bibi la pediatrie ea a murit saracutza(Dumnezeu s-o ierte)...
Hello! Tinna...eu te dadusem disparuta!!!...ce iti fac puiutii?

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea new
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

carmilia spune-mi te rog ce camera ai,si ce model

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna zuzici!
Dariutze de Nemary, Gabrittza si a mea bineinteles sa fiti sanatoase, destepte si frumoase si sa ne aduceti numai bucurii!!!
Ramona dunga de pe burta o am si eu si dr mi-a spus ca poate sa dureze si un an pana dispare, asa ca...rabdare . Eu nu-mi fac probleme din cauza ei ci din cauza vergeturilor care le am pe fund si piciare, ca de astea nu mai scap niciodata...
Anca chiar vrioam sa te intreb cum a decurs colonoscopia, dar am citit ca nu ai mai facut-o (cred ca e mai bine pt moment). Si eu trebuia sa fac o colonoscopie din cauza de dureri de colon, dar am preferat sa raman mai repede insarcinata ca imi doream f mult un bb. O sa vad cum mai evolueaza lucrurile si totusi sper sa nu mai fie nevoie...
Virgo, Natalia, Stancutza imi pare rau ca treceti prin asa momente grele...sa dea Dumnezeu sa va refaceti cat mai repede...
Ereena incerci sa-mi trimiti si mie te rog filmuletul pe mess? A incercat Anca Diana si nu a reusit...poate am mai mult noroc de data asta...id-ul este aceelasi

Ieri am trecut printr-o sperietura...si inca sunt cu inima cat un purice. Daria nu a umplut pampersii de pishulica cum o facea pana acum. Erau aproape uscati...Si pe langa asta avea momente cand avea mainile ff reci si transpirate rau. Am sunat-o aseara pe dr si mi-a spus sa-i cantaresc astazi pampersii si in privinta manutelor transpirate a spus ca poate fii hipocalcemie.
Azi dimineata m-am mai linistit putin ca i-am gasit pampersul pliiin, dar sa vedem cum o fii si in timpul zilei...

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput