*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Virgo, Natalia, imi pare rau ca treceti prin probemele astea. Sper sa treaca cit mai repede. Sanatate multa!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ancab, felicitari pt bebelul cel cumintel la vaccin. bine c-a trecut totul fara probleme. cu colonoscopia, probabil ca ai luat cea mai buna decizie pt voi, tu stii cel mai bine.

carmilia, serbezi cu mine, creatza si beinazutza...care n-a mai dat e aici de ceva vreme, sper sa e totul pk. la fel cu creata...aoleu, am uitat!!!! pun acum mana pe telefon!!!

fetele cu limbajul bebeilor, au nu am decat o parte din film, care cuprinde plansul de foame, cel de somn si pe cel de ragait. ma poate ajuta cineva si cu partea a doua?
si, oricum, inca nu sunt f lamurita ce si cum...probabil n-am urechea suficient de formata. uneori mi se pare ca identific plansul X sau Y, dar in final tot pe intuitie merg. mi se pare ca plansul de foame si cel de somn seamana fff bine, cand il ascult pe asta micu'. sau ca el plange mereu de somn. sunt dusa cu capu', cred.

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Nicole felicitari pentru luna implinita de printesa.Noi maine sarbatorim 3 luni.Pup.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

ANCA.B cum a fost?Esti bine?

MITSULE calm down.mierea pe care ai folosit-o era din comert?ca daca era din comert era pasteurizata si nu exista nici un risc de contaminare...Si daca n-ar fi fost tot o sa fie bine ...crede-ma!

Stancutza spuneam ca productia se regleaza de la sine la sanul cu pricina:e cerere ,e oferta!Nu cred ca tb. neaparat stimulat mai mult.STiu cel putin o persoana care a alaptat pana la 1 an si 4 luni dintr-un singur san pt. c celalalt avea probleme....Deci se poate...dar eu stiu ca o sa te faci bine si la celalalt...sper din suflet!

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si Ioan 3 sapt.
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1203523802941&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=128845807824_9450568900233" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

irinouka intra pe mess si iti dau eu partea a doau din filmulet
ma duc sa il wrap-uiesc pe matei sa doarma ,am chef de stat la calculator

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Virgo, Natalia,
Nasol trebuie sa fie cu beleaua voastra; Sanatate multa si cate-un

Lala_D,

ce sa spun?! sunt impresionata de baiatu' tau!

eu sunt plina de spume: am sunat la firma sa intreb cand tre' sa depun cererea pt salariu bonus; raspuns de la managerul de res. umane: " nu stiu nimik despre asa ceva"; io: " n-ai inteles ce am intrebat? ! ca nu-mi raspunzi la intrebare".
Dupa care tipa (care are fac. de chimie da' este ditamai HR director, chiar) mi-a zis ca n-are ca sa discute cu oamenii care ii fac pb.

Drept pt care, o sa depun cererea si s-o vad atunci ce zice; oricum, e putin dezaxata: are impresia ca am ceva cu ea; in realitate nu este pregatita si o prind mereu cu garda jos.
Nu va mai spun ca a zis ca CCM-ul la nivel national nu se-aplica la noi in firma (noi ne-avand CCM pe unitate; si chiar dak am avea tot tre' sa tina cont de cel la nivel national) pt ca, citez" nu este lege".

I-am zis sa se duca la ITM si sa se intereseze ca este pe dinafara.

Oricum, a mancat numai castane (ca nu zic ce altceva) la adresa mea, in toata firma - de oftica ca nu ma poate prinde pe parte de drept.
S-a adeverit vorba cu prostu' care nu-i prost destul dak nu e si fudul

M-am racorit si eu; nu mi-o luati in nume de rau.

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza

Mergi la inceput

Nicole_s, si noi ne-am oprit la Sab Simplex. ca sa pui pozele la semnatura dai copy la adresa care iti apare sus, pe banda din internet explorer dupa ce ai intrat pe contul tau de flickr, unde se vad pozele. apoi intri pe forum , la "contul meu", "profil personal", "semnatura" si dai paste.
succes

www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Anca,multam,dar nu gasesc o mufa potrivita pt.cablurile mele in computerul meu!

Carmilia si Alex,puiul mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

salutare, de dimineata... la mine fu dimineata la 6... dar ma rog, acu beau si io cafeaua, in liniste... cu tushitul magaresc a lu' maman in fundal.

sa ma pun pe scris, reped,e pana nu uit 90% din ce vroiam sa scriu:

Stancutsa, grea karma ai tu cu alaptatul,d ar iti dau un pupic infiorator de uriash si de balos ca sa-ti dau curaj si sa te felicit pentru perseverenta! nu te speria, nu va place voua sanul functional, dar cuc at suge gongutsa mai des cu atat invata sa produca. iar celalat, mulge-l la fel de des. si nu te speria, fata nua re nimic. daca avea ceva, vedeai in 6 ore de la masa cu pricina.

miki, nu te chinui sa-i scoti degetul din gura! face parte dind escoperirea membrelor. adevaratul supt de deget apare pe la 6-8 luni cand devine constient de despartirea de mama, si-apoi devin un relfex daca nu intervii din timp.

irinouka, miki, mitsu, cu inchiriatul apartamentului va fi greu. nu prea se inchiriaza apartamente pe perioade scurte (nu mais curte de 3 luni- pt ca legea care reglementeaza inchirierile da mai multe drepturi chiriasilor si vai de fundul proprietarilor cand si-o iau in bot. dar, pana sa veniti voi aici, gasim noi un aranjament convenabil. io abia astept sa ne plimbam ca neshte 4 zuze ce ne aflam prin grand place!

irinouka, separat, e bun exemplul dat cu cresterea lui palugel. poate se mai linistesc si fetele...

angi, pupam! tu nu vii la bruxel?

ellenutsa... nu vreis a stii ce imi vine mie la degete sa scriu despre soacra ta...la fel ereena... dar, cum zicea galaxy si bine zicea, trebuie puse lucrurile la punct d ela bun inceput! a mea nici nu ma mai cauta. o fi bosumflata dar serios ca nu ma poate interesa.

galaxy, pupam baiatul matinal. eu urasc ora 6-6.30 dimineata. in rest, sa se faca repede bine Robert. cat despre orarul nocturn... same here. cu diferenta ca uneori se mai intampla o masa suplimentara.

ca vnei vorba de 6.30, lalaD, mortal bebe al tau! dar asta spune cat e de mare de fapt! la cat mai multe acrobatii va dorim!

lala20, vrem sa vedem poze cu bibi cu cercelushi, ca o adevarata domnishuara!

natalia si virgo... eeeeeeeee, acu sa vedeti voi ce inseamna "postul Pastelui"! glumesc, sper sa nu-mi pice vreo "furie" cereasca in cap:) pup si... ganditi-ca la mine: cu mama in casa... moartea pasiunii:))

darene! esti o frumoasa! uite, avantajul chadorului e ca scvoate frumusetea feminina in evidenta fara alte artificii de frumusete. pupici pt poza "necajita" de la ambasada:))

grati.ela, 7 saptamani, deja? oaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

laura_dimitris, faza cu burta o inteleg si o sufar si eu in fiecare dimineata cand mi-o indes in chilotsi. pe bune! dar uite, il fac si pe al treilea si intru p-orma la reparatii capitale:) ca vaz a ambitile ma lasa si incep s ama ingras, ceea c enu ajuta deloc burta mea rasfranta!
matgravidut si nicole-es, uelcom bec. la fel si adryana! sa stati mai mult si sa ne scrieti cat incape!

isidora, cu sau fara confirmarea lui angi,noi stim deja ca esti o frumoasa! pozele de pe masa de nasteri, cu fond de ten sa fie, nu pot decat sa sublinieze asta. si sa fie modest cine are de ce, vorba lu' tata- D-zeu sa-l odihneasca - iar tu n-ai de ce! cu botezul... bon, asta e,pe moment m-am resemnat. nu vreau razboi religios si tensiuni mai multe decat e cazul. dar deocamdata suntem de acord si eu si evreul meu cel drag:)

daca am lasat pe cineva pe dinafara... sorry, deja e un efort imens sa tin minte atatea raspunsuri la un loc. despre noi scriu mai incolo. a, la vaccin au zis ca avem 59cm si 6500kg. e un bolovan:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b3.lilypie.com/A2Xhp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Isidora, multumesc de intrebare. sint mai bine, de asta am si renuntat la control de specialitate. o sa incerc remediile naturiste, cel putin pina alaptez. dupa, daca o sa mai fie cazul, o sa fac si colonoscopia.

Mergi la inceput