*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by ramonab

Ange, bravo draga mea.Asa imi place, o femeie trebuie sa isi arate ce e mai frumos, iar tu ai picioare tare faine.Si eu port fuste foarte scurte, si haine sexi in general pt ca imi place sa ma simt inca admirata.Asa ar trebui sa faca toate femeile. Faina esti Ange!

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://community.webshots.com/album/562622931EnvRDd?start=12

Totul e atitudinea sa stii! Asta-i secretul. Altfel daca las umerii in jos si nu mai cred in mine, crede-ma ca nu sunt faina deloc! Dar imi zic, dom'le, alta ca mine nu-i, cui nu-i place treaba lui si complexele lui! Si chiar merge. Si oricum acum de cand sunt mami am o siguranta de sine infinit mai mare, ma mir si eu. voua nu vi s-a intamplat sa simtiti asta?

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

angi cu hotararea ta m-ai facut sa-mi doresc si eu sa port fuste scurte desi sunt ff tanara nu m-am imbracat niciodata cu fusta mai scurta. in fusta cred ca m-am imbracat de vreo 6-7 ori si alea erau lungi. incerc sa ma schimb ca sunt foarte, chiar prea complexata se pare

Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
www.flickr.com/photos/23559686@N03/" target="_blank">poze Ada
poze botez
cat am crescut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Miri, am vazut pozele. Ce dodolotz e Sasha!!!! E o minune cum a putut creste asa numai cu laptic de mama. Esti un exemplu!!! Si se cirliontzi are Bruno! artist va trebui sa-l faci! sau cel putin fotomodel!

Angi, super atitudine. as vrea sa pot si eu! imi pun cite o fusta din an in pasti, desi sotuzul ma tot bate la cap ca imi sta bine - la lungimea de care zicei tu!!! parca tot mai comozi imi sint pantalonii.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

Miri, Adelina mea pare mica si pricajita pe langa barbatelul tau. ma gandesc daca va ajunge si ea vreodata asa dodoloata.sunt super pozele cu Sacha si Bruno

Raluca de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
www.flickr.com/photos/23559686@N03/" target="_blank">poze Ada
poze botez
cat am crescut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao feteleor,

Da, asa e cum spune Anca: se depune dosarul pt indemnizatia de crestere a copilului dupa terminarea celor 126 de zile.

Cat priveste alocatia, ea vine luna prezenta pt luna trecuta dar nu in luna in care s-a nascut bb; pt luna in care s-a nascut bb am luat alocatia/indemnizatia de maternitate (204 RON) + trusoul.

quote:
Originally posted by anca.b

Eu stiu ca dosarul se depune dupa ce se finalizeaza zilele de concediu - 126, pt ca in acest dosar trebuie sa depui si decizia de suspendare a contractului de munca...pe care o primesti cind se termina concediul medical, in urma unei cereri pe care o faci catre conducerea unitatii in care lucrezi. este totusi posibil, daca tu doresti, sa soliciti suspendarea contractului de munca inainte de finalizarea celor 126 de zile. asta in caz ca te avantajeaza la bani, ceea ce ma indoiesc.

quote:
Originally posted by kalosalina

Multumesc Lala de raspuns!
Acum ca tot veni vb de indemnizatie, am si eu o nelamurire: cand se depune dosarul? La sf celor 42 zile de lauzie sau a celor 126 de zile concediu maternitate? La mine de ex cele 42 de zile au trecut de mult, dar mai am din cele 126 pana pe la inceputul lui aprilie.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

mai fetelor sunt tare suparata. am fost cu matei la pediatra .va spuneam la un moment dat ca are mucisori pe care ii aud in gat ,de cateva zile se ineca cu ei si tusea. l-a ascultat la plamani nu are nimic, tuseste si doarme cu gurita deschisa. mi-a zis ca are si polipii inflamati(este a doua doctorita care imi spune la fel) si pe la 3 ani ne recomanda sa il operam de polipi. mi-a dat calpol dimieata si seara , ospamox (amoxicilina)2,5 ml la 8 ore si eurespal de 3 ori/zi........tot stau si citesc pe ele si parca nu imi vine sa ii dau atatea mai ales amoxicilina .as vrea sa mai merg la un medic dar sotul zice sa ii dam astea 2-3 zile sa vedem cum e............voi ce ziceti?am vazut ca unele faecti aerosoli,cum s eprocedeaza?
ne-am cantarit, are 6 kg deci in rpima luna a luat 1500 gr iar a doua luna 500 gr ,oricum e in limite ,a zis sa nu ii bag completare

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Referitor la concediul de ingrijire copil actele se pot depune si mai inainte de data intrarii in concediu. Eu de exemplu intru in CIC de la 1 aprilie . La inceputul lui martie m-am dus la medicul de familie si mi-am luat ultimul medical pentru luna martie.L-am dus la firma si am facut cerere de suspendarea contractului pentru CIC incepand cu 01.04.08 . A doua zi au dus actul aditional de suspendare a contractului si l-au inregistrat la ITM iar pe baza copiei eu am putut sa imi depun actele inca de la inceputul lui martie si o sa primesc in mai banii pe aprilie (adica nu o sa am nici o intarziere in plata indemnizatiei)

de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Miri ai doi baieti superbi..pe B runo il stiam mai de mult si a ramas la fel de dragalas...dar Sacha...Doamne ce falcute are si ce frumos stau ei amandoi imbracati in pijamale la fel!!!

de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by Ereena

mai fetelor sunt tare suparata. am fost cu matei la pediatra .va spuneam la un moment dat ca are mucisori pe care ii aud in gat ,de cateva zile se ineca cu ei si tusea. l-a ascultat la plamani nu are nimic, tuseste si doarme cu gurita deschisa. mi-a zis ca are si polipii inflamati(este a doua doctorita care imi spune la fel) si pe la 3 ani ne recomanda sa il operam de polipi. mi-a dat calpol dimieata si seara , ospamox (amoxicilina)2,5 ml la 8 ore si eurespal de 3 ori/zi........tot stau si citesc pe ele si parca nu imi vine sa ii dau atatea mai ales amoxicilina .as vrea sa mai merg la un medic dar sotul zice sa ii dam astea 2-3 zile sa vedem cum e............voi ce ziceti?am vazut ca unele faecti aerosoli,cum s eprocedeaza?
ne-am cantarit, are 6 kg deci in rpima luna a luat 1500 gr iar a doua luna 500 gr ,oricum e in limite ,a zis sa nu ii bag completare

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ

Daca incepi sa ii dai totusi amoxacilina sa nu te opresti dupa 2-3 zile ! Un antibiotic se administreaza minim 5 zile pentru a avea vre-un efect.
Sanatate multa.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

hello zuzici!!noi am dat o tura pe afara desi e cam frig am imboscanat-o pe bebe si afara cu noi...era obosita si nu adormea nici cum...asa a adormit s-a trezit sa pape si tot doarme....
Tinna ma bucur ca sunt bine puii tai...stii vormeam cu sotu...(si revenit sa vedem cat tine)pana la sfarsitu anului speram sa ne luam masina...si sa dau si eu de carnet...si imi doresc tare mult sa vin sa cunosc zuzicile..si mai ales pe tine...te-am simtit asa aprope...si chiar imi doresc sa te cunosc...
a si sa nu uit ma rugat o prietena sa va intreb ceva:ea are rh negativ...si are un bebe(de 6 luni)...si isi doreste tare mult si un bebe 2...da zice ca e riscant...se afla careva in situatia ei?orice sfat e bine venit!!!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea new
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput