Gravidute si mamici de Constanta (20)
Raspunsuri - Pagina 18
mav spune:
Gabriela, bine ai venit, sarcina frumoasa in continuare si nastere usoara ca fulgul!
Angi, chiar adineauri am avut o sesiune de tamponat bubite cu mixtura mentolata si am constatat cu surprindere si bucurie ca mai are Seb doar vreo 5 bube cu lichid, toate celelalte sunt uscate si ori le-au cazut cojitele, ori stau sa cada!
In privinta mucilor, i-am aspirat mereu cu "batista bebelusului" si i-am pus picaturi cu neomicina in nasuc (ne-a zis dr Dumbrava
ca n-avea rost sa-i dau antibiotic decat local, pt ca nu mai facuse deloc febra, suprainfectia era doar la nasuc si pare sa fi fost un sfat f bun!).
...Iar eu... am avut ieri programare la echo (doar sa vad ca-i bate inimioara lui bb, nu de altceva!), dar n-am reusit sa ajung, pt ca n-am avut cu cine sa-l las pe gaza... in acelasi timp mergea si mama la cardiolog... Asa ca, pana la urma, cred ca o sa astept pana la morfo-fetala...
Deja a inceput sa se rotunjeasca burtica (si cantarul arata la fel)!
Mada, in privinta mobilei... cel mai bine ar fi sa te gandesti cum ti-ar placea sa fie si s-o faceti pe comanda!
Mokika, ce-as mai iesi si eu la o plimbarica.....
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
madaluta spune:
stiu k erau mai multe fete pe-aici care au lucrat/ lucreaza in invatamant.Am gasit la Probleme legislative subiectul acesta legat de acordarea tichetelor bonus si celor care sunt in CIC...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118293&whichpage=1
Mav: k sa vezi inimioara poti merge in orice zi fara programre la Policlinica cu Plata , dar pana in ora 16. uite nr de tel , eventual sa suni sa intrebi ora cu siguranta:633308
Cat despre mobila si ce mi-ar placea mie...e grele.....![]()
Madalina
32
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Gabriela82 spune:
multumesc tuturor de primire
ma straduiesc sa scriu cat mai repede cele 10 mesaje.
+26
Gabriela82 spune:
fetelor despre cursurile prenatale ce stiti?
prin constanta se organizeaza asa ceva?
docdecap spune:
buna fetele!!
miruna
. Te aspteptam in curand la noi ca gravida! sa ne mai dai vesti!
ne-am intalnit ieri, 5 mamici cu cinci carucioare au luat parcul prin surprindere! nu ma credeti, sa vina Angi sa puna poze!!
Si am cunoscut-o si eu pe a_deju (mami faina tare) si prietena sa cu copil cu gene luuungi si negreeee -din club cu Serban, e clar!!
azi e cam nashpa afara. cred ca o sa ies doar pana in parc, sa vorbesc cu parintele la biserica, a aranjam de botez de Pasti, sper sa-si tina promisiunea, la cununie a zis ca ne asteapta pentru botez (de trei ori, adica trei copii, hi-hi), si acum asa ne refuze
oricum, vreme de betie...
mokika, pentru vineri eu sunt in dilema
. sa vin cu serban, sa mai vaza lume si sa se obisnuiasca cu balamucu' altora, ca el face destul? sau sa-l las acasa, ca vine mama si mai iau si eu cu ocazia asta o vacanta? oricum de venit ma inscriu. ma apasa peretii... multumim de invitatie!!
mav, sper ca au mai trecut inca doua zile, esti si mai linistita!!
mamica de baiat cuminte si ascultator, fix pe burtica ce se rotunjeste!!
madaluta, e clar, e de la cap. ia de-aci de la doctoru' de cap o idee: fa planuri cum vrei sa arate, si apoi dat comanda. mai bine asa decat sa gasesti chestii de-a gata care nu se potrivesc! si e mai usor la nervi. altfel, daca toate sunt frumoase in viata si familie, de ce sa ne facem probleme? de dragul grijilor?? ele nu mor de dorul nostru!
mare si apasat!
isidora, deja te punem pe lista de dezertare si trimitem patrula dupa tine!! dupa tine sau dupa Ioan, care dintre voi e mai de vina!
Gabriela, bine ai venit! daca-mi permiti ,sfatul pentru Madaluta e valabil si pentru tine! exista viata fara griji! si sarcina fara griji! (nu ma pot da de expemplu , eu nu mi-am facut griji, da' nervi da! nobody's perfect!) teama/grijile sunt bune si ele la ceva, da' in concentratii hoemopatice!
a propos de homeopatice, daca Serban stagneaza cu greutatea si sapt. asta, ma poate ajuta dr. soescu sau pediatrul asociat? ca la pediatru cred ca in afara de completare cu lapte praf nu stiu ce ar putea sa-mi spuna.
eris, sa stii ca la Serban efectele secundare pozitive ale vaccinului nu au trecut, nu l-am mai laudat eu pe forum ca iara se schimba! doar o noapte a mai avut treziri dese, iar in rest papam si fara scandal! doar o masa pe zi cu cantec asa, de dragul vremurilor trecute!
m-am lungiiiit! da' tare bine a fost! ![]()
Monica
de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
Gabriela82 spune:
am auzit ca la medgidia se organizeaza cursuri Lamaze dar inca nu m-am interesat.
eu as vrea sa urmez astfel de cursuri doar ca ma despart cam 80 km de medgidia.
26
docdecap spune:
a, si mi-am adus aminte s afac o precizare:
depunerea dosarului pt indemnizatia de crestere a copilului se face in 60 zile de la ULTIMA ZI A CONCEDIULUI DE MATERNITATE, deci nu de la nastere. nu mai stiu cine a scris, si ma tin de atunci sa precizez. asa scrie pe foaia ce mi-au dat-o cei de la birou.
he-he, canta Serban! hai repede sa-i dau de mancare, e la program de indopare!!
Monica
de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
AndreB spune:
Pentru intalnirea de la Mokika: la ce ora este vineri? si cum stabilim unde trebuie sa ajungem?
Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Matei
Mirela79 spune:
Gabriela bine ai venit pe forum!
Va pup pe toate fetele.
Azi nu am avut net pana la ora asta. Am innebunit de nervi.
Mav ma bucur ca te simti mai bine si nu mai esti asa de ingrijorata.
Docdecap am vazut si eu pozele tale. Serban Andrei e un scumpic.
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.in-familie.ro/" target="_blank">In Familie blog-ul meu
AngeliquedeS spune:
Doc, te contrazic, ca una care a lucrat in domeniu si care si-a depus deja dosarul pt CIC - se depune in a 42-a zi de la nasterea lui bb sau la sfarsitul concediului postnatal - adik cele 126 de zile care se iau impartite inainte si dupa nastere in functie de preferinte. Exista fete care merg la serviciu pana aproape de nastere isi lasa cat mai mult concediu dupa nastere ca au venituri mari si le avantajeaza mai mult 85% din venit decat 6 milioane, exista altele care si-au luat mai mult inainte de nastere si si-au lasat dupa nastere doar strictul necesar de 42 de zile. Sper ca am explicat destul de clar ca mie mi se pare ca am facut o adevarata zacusca.
Mada, si eu as merge tot pe comanda!
Mav, ma bucur ca sunteti bineeee!
Cu pozele de la intalnire o sa va rog sa ma pasuiti pana maine sau chiar poimaine, o am pe bunica lui Cristi la pat racita rau si azi am fost numai cu ea si bebe, am innebunit, nu stiam unde sa ma impart mai intai.
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc