Gravidute si mamici de Constanta (20)
Raspunsuri - Pagina 19
mav spune:
Am gasit ceva interesant www.revista-prichindel.ro/ro/articole-pentru-parinti/176-educatie" target="_blank">aici
O seara frumoasa!
roxanalucia spune:
miruna.. fara cuvinte.. imi pare foarte rau
te asteptam cat mai repede inapoi
gabriela, bine ai venit printre noi. scrie cat mai repede 10 mesaje sa scapi de moderare!
azi a venit doctorul sa ne vada. avem medic de familie de treaba, e prietena cu sotul si are experienta cu copii. copilul e foarte sanatatos, fontanela e bine, ca la o luna, reflexe avem foarte bune.. ce mai, ne-a laudat dr
.
in rest, e mare agitatie cu apartamentul... au ramas doar peretii goi si ceva cadre de usi si de ferestre aruncate pe acolo...am pus termopane si acum turnam sapa de ciment... sunt cam off-topic, dar sunt incantata si mai fug si eu pe acolo cand pot. noroc ca o am pe maica-mea la mine si o las la comanda cateva ore, chiar daca facem o masa de lapte praf..
fetele, bebe al meu sughite foarte des, si mai si vomita uneori
nu stiu ce sa-i fac. de 2 ori a vomitat un san intreg... si astfel ajungem iar la completare... si lapte as avea destul, dar cand vad ca-l vomita mi se face ciuda...
de bubite mi-a zis dr ca apar din cauza uleiului cu care il dau dupa baie... a zis sa-l dau cu ulei de masline sau ulei normal, fiert si racit. si pana dispar sa le dau cu spirt, sa se usuce. si mi-a facut o dieta... nu am voie mai nimic bun de mancare
... dar asta e, pt bebe, orice!
sanatate si va pup!
roxana, mami de bebe Victor Costin
nunta
croatia voiaj de nunta
bebe Victor
docdecap spune:
angi, da' nu ne contrazicem deloc!!
pe foaia pe care a luat-o sotzu', pe care sunt trecute toate actele necesare, scrie asa: "termenul de depunere a dosarului este de 60 de zile lucratoare de la ultima zi a concediului de maternitate (post natal)" -oricate zile ar fi avut el, dar minim 42.
zicea cineva ca termenul e de 60 de zile de la nastere, ceea ce nu poate fi fezabil in toate cazurile, de ex. daca ai lasat toate cele 126 de zile posibile ale concediului de maternitate pentru dupa nastere.
cu alte cuvinte eu, care am avut ultima zi de post-natal pe 1 martie, pot depune dosarul pana la 30 aprilie sau pe acolo. suntem maine in 27 martie si abia am adunat jumate din acte -adica copiile xerox etc... 
roxana, masaj cu ulei e preferabil inainte de baie, cu ulei (de masline) fiert si racit, e cel mai sanatos. al nostru miroase apoi ca o salata ![]()
iar cu regurgitarile, hraneste-l tinut cu capul mai sus decat trunchiul, si dupa ce mananca mai tine-l asa. Adryana parca avea aceeasi situatie la Biencuta ei, sper ca la ea s-a remediat!
Monica
de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
eris spune:
Buna seara fetele ce faceti?noi am pus niste pozepeun site si vroiam sa va rugam dak se poate sa nme votati si [pe noi va rugam frumossssssss:
http://www.reclama mascata//avertizare/albume-foto/?avpage-album_poze=detailPage&showAlbum_poze=80803
http://www.reclama mascata//avertizare/albume-foto/?avpage-album_poze=detailPage&showAlbum_poze=80801
Va multumim anticipat pt voturi
Va pupam pe toate fetele:*:*:*
Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)
http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa?vhost=community&start=12
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
eris spune:
ups....asta e reclama:((nu am cum sa va arat unde sa ne votati:(
Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)
http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa?vhost=community&start=12
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
abibrinza spune:
Monica, cred ca eu sunt cea cu 60 de zile de la nastere.Ma refeream strict la cazul Madalinei, care nu ar mai trebui sa intre in concediu pre si post natal, nascand al doilea copil in timpul primului CIC.
Eu sunt intr-o pasa proasta.Ma indispune vremea si faptul ca sunt atat de greoaie.Si, vorba Madalinei, cu cat sunt eu mai greoaie cu atat ma alearga Victor mai mult.Mai sunt si arsurile care nu ma lasa in pace, decat sa ma culc mai bine stau toata noaptea in fund.Abia astept sa nasc, vreau totusi sa ajung in luna a noua, si apoi sa ma duc la un control, caci se pare ca am dat-o in gastrita.
Miruna, te asteptam inapoi.
Gabriela, bine ai venit.
Mirela, ti-am citit blogul.De Scoica am aceeasi parere.Totusi, vara cand stai afara si nu-i aglomeratie, mancarea e super.
Ce bine de voi ca va intalniti.Petrecere frumoasa vineri si prin parcuri.
Yannia, cum te mai simti?
Ina, tu unde ai disparut?
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze
abibrinza spune:
Roxana, Victor a facut bubitele de la scutecele din spital.S-ar putea ca lui Victor al tau sa nu-i priasca detergentul sau ce mai folosesti tu la spalatul hainutelor.
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze
Mirela79 spune:
Gabriela stiam ca se fac cursuri Lamaze la Provita pe Primaverii. Si erau convenabile ca pret.
Abibrinza iti multumesc ca ai aruncat un ochi la mine pe blog. Am incercat sa vad pozele tale, dar imi spunea ca este pagina privata.
Roxanalucia cred ca trebuie sa-l tii 30 de minute cu capul mai ridicat asa dupa ce a mancat. De ce nu ai intrebat pediatra?
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.in-familie.ro/" target="_blank">In Familie blog-ul meu
abibrinza spune:
Mirela, acum cred ca se vad.
Noape buna,
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
Mokika spune:
Fetelor, intalnirea ramane la ora obisnuita - 17.00. Va trimit pe PM adresa, celor care se "inscriu".
Deci, Angi, Doc, AndreB, ....
Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (6 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze